Így viselkedsz egy szakítás után a horoszkópod szerint - 3. rész

Őrjöngsz, magadat hibáztatod, vagy csak nyugodtan elfogadod? Te miként viseled a szakítást? A reakciódat nagyban befolyásolhatja a horoszkópod.

Korábban már megírtuk, miként reagál a Kos, Bika, Ikrek, Rák, egy másik cikkben pedig az Oroszlán, a Szűz, a Mérleg és a Skorpiókerült terítékre. Most nézzük meg az utolsó négy csillagjegyet.

Nyilas

Szakításkor nem kertelsz, pontosan felsorolod, hogy mi az, amit nem szerettél bennük, milyen szokásaik idegesítettek téged. Ezt nem azért teszed, hogy bánts őket, csak így adod ki a feszültségedet.

Az exeiddel szeretsz jóban maradni, így, ha netán vissza akarnának térni hozzájuk, már áll egy híd, amin átmehetsz. Ám sosem fogsz te elsőnek lépni, ehhez túl makacs vagy.

Bak

Egy szakításra sosem valami lezárásaként, hanem egyfajta lehetőségként tekintesz. Itt az idő, hogy új emberekkel ismerkedhess, találj valakit, aki szebb, okosabb, jobb az exednél. Belül felszabadulsz, és egyből beleveted magad az ismerkedésbe. A barátaid értetlenül állhatnak a „gyászidőszak" hiánya előtt, de pár szakításodat végigkísérve, rájönnek, hogy te így működsz.

Forrás: Shutterstock

Vízöntő

Végre visszakaptad a szabadságodat! Valahogy így fogadod a szakítást. Nem nézel vissza, nem keresgélsz okokat, csak elfogadod, és tovább lépsz.

Ott állsz, és nem tudod mit tegyél: ismerkedj vagy csak menj egy egy hétre anélkül, hogy el kellene számolnod az időddel? Csak rajtad áll, és ezt végtelenül élvezed, jobban, mint amennyire hiányozna az exed.  

Halak

Önzetlen és néha túl hiszékeny vagy. A megrögzött romantikus énednek köszönhetően így képes vagy hónapokon, sőt éveken át is benne maradni egy rosszul működő kapcsolatba.

Amikor bekövetkezik a szakítás, próbálsz a lehető legszebben és legkedvesebben elválni. Ám érzékenységed ahhoz vezet, hogy összetörhetsz. Jönnek a rossz gondolatok: egyedül maradsz örökre, lehet, hogy mégis ő volt a tökéletes... Végül azonban találkozol valakivel, aki új reményt nyújt.

Nyitókép: Shutterstock