csillagjegy kibeszélő horoszkóp szakítás
Egy szakítást mindenki másként visel, amit nem csak az adott párkapcsolat minősége és időintervalluma befolyásol, de a horoszkóp is.

Nézzük meg együtt, hogy egyes csillagjegyek miként is viselik a szakítást, valamint milyen exek.

Kos

Született vezetőként minden párkapcsolatodban te vagy az irányító, így ritkán szakítanak veled, inkább te szoktad meghozni ezt a döntést.

Nem vagy hosszú ideig szomorú az elmúlt kapcsolataid miatt, az exeidet nem igazán hiányolod. Amennyiben ők szakítottak veled, a fájdalom helyett inkább sértődöttséget érzel: Mi az, hogy nem vagy nekik elég jó?

Nem ülsz sokat a babérjaidon, lehetséges, hogy még a szakítás hetén randevút szervezel, hiszen miért is várnál tovább?

Bika

Racionálisan viszonyulsz mindenhez, így ha rájössz, hogy nem találtad meg benne az életre szóló társadat, könnyen elengeded. Megbízható és stabil természetednél fogva, sok exeddel maradsz baráti viszonyban, nem kedveled a drámai szakításokat.

Te tartod magad ahhoz, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta jó, így sosem kezdesz újra egy már lezárt kapcsolatot.

Szakítás után szeretsz egy kicsit megújulni, ami megmutatkozhat a lakásodon vagy a saját külsődön, esetleg egy új hobbiban.

Forrás: Shutterstock

Ikrek

Általában kívülről hűvösen viseled a szakításokat, de belül azért megtörsz.Nehezen szakadsz el végleg az exeidtől, gyakran találkozol és beszélgetsz velük. Szakítás után szükséged van több baráti beszélgetésre, és külső megerősítésre, hogy milyen fantasztikus vagy.

Imádod a kalandokat és az adrenalint, dualisztikus természeted és karizmád pedig tökéletes alannyá tesz a se veled, se nélküled kapcsolatokra. Így pedig mindig nyitott leszel, hogy egy régi kapcsolatot újrakezdj.

Rák

Nem kertelek, téged minden szakítás padlóra küld. A leghűségesebb és legtámogatóbb emberek közé tartozol, ezért sérülsz meg nagyon, ha egy kapcsolatod véget ér.

Te vagy az, aki hosszú levelet írsz az exednek arról, hogy miként élted meg a kapcsolatotokat, és annak végét. Ezt azonban sosem fogod neki elküldeni, mivel kívülről úgy hiszed, nem mutattad jelét annak, hogy ténylegesen mennyire is megviselt a dolog. Nos, pedig hidd el, hogy átlátnak rajtad az emberek.

Hajlamos vagy követni az exeid életét a közösségi oldalakon, feltépve ezzel a sebeket, és csak a tiltásuk vethet véget ennek.

A következő cikkben folytatjuk!

Nyitókép: Shutterstock.com

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.