csillagjegy kibeszélő horoszkóp szakítás
A szakítás mindenkire másként hat, vannak, akik majd eszüket vesztik, mások egyből tovább tudnak lépni. Ezt nem csak a kapcsolat minősége, de a horoszkóp is befolyásolja.

Korábban már megírtuk, miként reagál a Kos, Bika, Ikrek, Rák,most nézzük a következő négy csillagjegyet.

Oroszlán

Amennyiben te szakítasz, lényegében semmit sem érzel. Abban az esetben, ha veled szakít valaki, nos, igazából akkor sem. Persze ez nem teljesen fedi a valóságot, ugyanis némi haragot és sértettséget mégis érzel. Elpazaroltad az idődet valakire, akit tökéletessé formáltál, ezt a babért pedig most valaki más fogja learatni. Nincs igazság!

Szűz

A szakítást követően módszeresen elemzed a kapcsolatok minden mozzanatát, keresve benne a hibákat, és a végéhez vezető út köveit. Fontos, hogy megértsd, mi vezetett a szakításhoz, mivel csak így tudod feldolgozni és lezárni. Ez pedig sok időbe telik. Te egészen biztosan nem fogsz fejest ugrani egy új kapcsolatba, de próbálod minél előbb azt sugározni, hogy rendben vagy.

Forrás: Shutterstock

Mérleg

Egyszerűen imádsz valakinek a társa lenni, ezért a végsőkig elmész, hogy akár egy már haldokló kapcsolatban is benne maradj. Mivel nem igazán tudsz konfrontálódni, a szakítást ritkán kezdeményezed, habár sokszor a te lépéseid vezetnek hozzá.

Szakítás után szeretsz bezárkózni és önsajnálatot gyakorolni, de ez nem tart sokáig. Az exeiddel próbálsz jó viszont ápolni, amit gyakran félreérthetnek.

Skorpió

Jaj annak, aki megbántott téged, akár szándékosan, akár anélkül. A legtöbb exed épp ezért fél tőled, ha netán összefutsz velük valahol, szerencsések, ha csak jéghideg leszel velük, és nem állsz bosszút.

Amennyiben valakivel szakítottál, az gyakorlatilag megszűnik számodra létezni. Megtör, de csak mélyen belül, a felszínen erős maradsz és tettre kész.

A következő cikkben folytatjuk!

Nyitókép: Shutterstock.com

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.