"Épp a szájába élveztem, mikor a kisfia ránk nyitott" - 5 kínos igaz történet a hálószobából

szex kínos kibeszélő sztori intim ciki
A szex nem lehet mindig romantikus és filmbe illő élmény, épp ellenkezőleg: gyakran a legkacagtatóbb, legarcpirítóbb történetek kiindulópontjait biztosítja. Álljon itt néhány kendőzetlenül őszinte beszámoló hősies szexkatasztrófa-túlélőktől!

Bori (29): „Alkalmi kalandot terveztem a fiúval, előtte sokat beszélgettünk chaten, sőt, intim képeket is küldtünk egymásnak. A srác jól el volt látva altájékon, így előre örültem a találkozónak. Mikor megérkezett hozzám, rögtön a lényegre tértünk.

Amikor én kezdtem őt szájjal kényeztetni, kb. tíz másodperc alatt elsült. Azt hittem, ennyi volt, elbúcsúzik és távozik, de nem. Vagy húsz percig beszélgettünk, mire ismét képes volt az erekcióra. A behatolásos szex tovább tartott, akkor egy perc alatt élvezett el. Nem volt második randi."

Vivi (23): „Szakítás után, végső kétségbeesésemben mentem át egy sráchoz, hogy egy gyors menettel elterelje a figyelmemet sajgó szívemről-lelkemről. Az online képen tök helyesnek tűnt, élőben viszont kiderült, hogy valószínűleg ezeréves fotókat küldött, mert egyáltalán nem hasonlított arra az emberre, akit a képeken láttam.

A lakásba érve további sokkoló élmények értek: fura szag, rendetlenség, finoman szólva is érdekes lakberendezési megoldások. (Értsd: egy matracon aludt.) Megmondtam neki őszintén, hogy nem erre számítottam, majd elhúztam a csíkot és már a hazaúton tiltottam őt."

Forrás: Shutterstock

Ákos (30): „Az egyik volt csajom – aki amúgy elég nyitott lány volt – egyszer áthívta az egyik barátnőjét hozzánk filmezni. Iszogattunk kicsit és hamar egyértelművé vált, hogy nem fogunk a filmre koncentrálni. Rátértünk a szexuális témákra, ugrattuk egymást, majd elkezdtek poénból csikizni, ami egy ideig jó mókának tűnt, csak aztán egy óvatlan pillanatban véletlenül elf*ngtam magam. Sajnos odalett a felhevült hangulat és visszatértünk a filmezéshez. Mekkora elszalasztott lehetőség!"

Hunor (27): „Megismerkedtem egy dögös MILF-fel a Tinderen. Tetszett, hogy nem kellett lefutnom vele a szokásos köröket, egyből belement az egyéjszakás kalandba. Mikor felértünk a lakására, mondta, hogy próbáljak csendben lenni, mert már lefektette a kisfiát. Itt már kezdett rossz előérzetem lenni, de reméltem, nem lesz gáz.

Nagyon jó volt a szex, a nő tök bevállalósnak bizonyult, a végén pedig azt kérte, élvezzek a szájába. Nyilván pont akkor nyitott be a kisgyerek, mivel ilyen hülye harmonikaajtó volt minden szobán, amiket ráadásul lezárni sem lehetett. Nem tudom, hogy gondolta ezt a hölgy..."

Lili (33): „A barátommal imádjuk a mocskos beszédet szex közben. Izgat, amikor degradáló neveken szólít. Tavaly nyáron az ország egyik kedvenc üdülőhelyére mentünk pihenni, egy hotelben szálltunk meg. Persze ott sem fogtuk vissza magunkat, az első este alaposan megadtuk a módját az ágyban.

Másnap összefutottam a mellettünk lakó pár férfitagjával, aki, miután bemutatkoztunk, mosolyogva így folytatta:„Ja, akkor te vagy a mocskos r*banc, akit a párod emlegetett éjjel!"

Te hogy viselkedsz, ha kínos szexszituba keveredsz?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.