“Arra kért a férjem, hogy szoptassam meg…” (18+)

Ha aktív szexuális életet élsz, bizonyára te is belefutottál már érdekes, esetleg furcsa, bizarr kérésekbe a partnered részéről.

Ezekkel a nem mindennapi kívánságokkal addig nincs is probléma, amíg mindkét fél számára örömet szereznek és egyikük sem érzi magát kényelmetlenül miattuk. Előfordul azonban, hogy egyes kérések túlmennek egy bizonyos határon és a kapcsolat vagy a viszony villámgyors lezárását eredményezik. Készséges interjúalanyaim ilyen sztorikkal álltak elő, és ha már ők így kitárulkoztak, én is megosztom veletek az egyik témába vágó élményemet.

Bár a szóban forgó exem nem volt lábfetisiszta, az ő egyik kedvenc pornószínésznője szerepelt olyan filmben, melyben a síkosítóval bekent talpaival kényeztette a partnere péniszét. Az exemet totál beindította a gondolat, és alig várta, hogy kipróbálhassa azt a fogást valakivel – rám esett a választása. Megtettem neki, bár inkább vicces élmény volt, mint izgató.

Marci (28): „Egy csaj, akivel csak egy éjszakára jöttem össze, azt kérte, vizeljek a vaginájába. Először vonakodtam és azt sem tudtam, fizikailag képes lennék-e rá, de végül sikerült egy kis mennyiséget kisajtolnom magamból. Hatalmasat élvezett utána.”

Kata (39): „Ez az első gyerekünk születése után történt. Épp fejtem magam a hálószobában, amikor bejött a férjem és szeretgetni kezdett. Átölelt, simogatott, majd lassan a mellem felé kalandozott az ajkaival. Kicsit meglepődtem, de hagytam, hogy finoman szívogassa a bimbómat. Utána alig bírt magával, azt mondta, iszonyatosan felizgatta a szoptatás és azután rendszeresen csinálta szex közben. Mondanom sem kell, a második gyerkőc születése után már egyértelmű volt, hogy ismét ezzel a játékkal fűszerezzük meg a szexuális életünket."

Forrás: Shutterstock

Dávid (32): „Egy ideig jártam egy goth stílusú lánnyal, akinek a vérivás volt a mániája. Folyton kérlelt, hogy hadd ejtsen rajtam egy kis vágást, hogy felnyalhassa a kiserkenő véremet, illetve az is izgatta, ha akkor játszadoztunk, amikor megjött neki. Egyszer megengedtem, hogy borotvapengével megvágjon egy kicsit - szinte megveszett az izgalomtól és utána óriási orgazmusa volt."

Krisztián (22): „Még csak randizgattunk egy csajjal, aki egyszer csak nekem szegezte a kérdést, hogy lefeküdnék-e a barátnőjével. Azt hittem, próbára akar tenni, de kiderült, hogy nem. Vele akarta teszteltetni a képességeimet, mondván, ő sokkal tapasztaltabb és ha ő úgy érzi, jó vagyok az ágyban, az biztosan úgy is van. Nem került sor több randira."

Linda (26): „A barátom orvostanhallgató és állatira beindítja őt a doktoros-nővéres szerepjáték. A múltkor például el kellett játszanom, hogy ápolónői ruhában, latexkesztyűben kutatási céllal ondómintát veszek tőle, majd elemzem azt. Olyasmiket mondtam, hogy átlagon felüli mennyiséget produkált és a spermiumok aktivitása is azt támasztja alá, hogy ő rendkívül termékeny. Imádta."

Niki (38): „Huszonéves voltam, egy nálam jóval idősebb pasival randiztam, aki egyszer arra kért, fogjam meg a romantikus hangulat megteremtése céljából a szobámba helyezett gyertyákat és csöpögtessem le őt viasszal. Nagyon féltem, hogy fájdalmat okozok neki, és furcsa is volt nézni, mennyire élvezi azt, amitől én biztosan kiszaladtam volna a világból, de ha neki erre volt szüksége, én nem akartam semmi jó elrontója lenni."

Nyitókép: Shutterstock