hűtlenség flörtölés férfi férj megcsalás ismerkedés
Két igazán kielégítő menet után az ágyon pihegek, amíg Bia a fürdőben van. Amikor visszajön, ránéz a telefonjára.

– Neked miért nincs közösségi média oldalad? – telepszik vissza mellém.

– Nem hiszek benne – felelem. – Én a hús-vér kapcsolatok híve vagyok – ragadom meg és húzom magamhoz.

Később felveti, hogy menjünk le a partra.

– Előbb el kell küldenem két levelet. Munka – forgatom a szemeimet. – De te menj csak nyugodtan, és mindjárt jövök én is – mondom neki.

Miután kilép az ajtón, magam elé veszem a laptopomat. Előbb megerősítem a swinger foglalást, aztán megnézem azt a társkereső oldalt, amire nemrég regisztráltam. Vali hamarosan már nem lesz képben, és tudom, hogy Bia sem sokáig lesz már meg, úgyhogy fel kell készülnöm a jövőre. Mindig is sokra tartottam a tervezést. És szeretek újabb meg újabb nőket levadászni. Már rég rájöttem, hogy az egész dologban ez a legizgalmasabb. Becserkészni őket, kicsit hetyegni, aztán jöhet a következő. A szex csak hab a tortán. Az azt megelőző időszak legalább annyira izgalmas, ha nem izgalmasabb. Egy nőben úgysem talál meg az ember mindent.

Forrás: Shutterstock

Az egyiknek a lábai csodaszépek, a másiknak a kerek popsija, a harmadiknak a mellei. De volt már olyan, akit a szép kis őzike tekintete miatt választottam és olyan is, akinél éreztem, hogy a szigorú külső alatt bizony hatalmas tűz lobog és igazam is lett. A könnyű prédák arra valók, hogy az ember kicsit kikapcsolódjon. Mint amikor megiszunk egy pohár hideg vizet, mert melegünk van. A nehezebben becserkészhetőek sokkal izgalmasabbak. Mint egy gourmet vacsora. Ahova az ember kiöltözik, és aztán megadva a módját, rászánva az időt minden fogást végigélvez.

De, ki akarna minden nap így étkezni? Ha csak szimplán szomjasak vagyunk, akkor vízre van szükségünk, nem puccos borra. Egészen lenyűgözöm magam a saját monológommal.

Elvigyorodom. Nem hiába, hogy a csajok sem tudnak ellenállni nekem! Mindig pontosan az és olyan vagyok, amilyenre vágynak. Hiába. Aki tud, az tud! Szakértő vagyok ebben a témában. Ebben a témában IS! Pillantásomat a képernyőre függesztem, és a sok jelentkező közül kiválasztok ötöt, akik felkeltik az érdeklődésemet. Megírom nekik a szokásos, ellenállhatatlan szövegemet, amitől úgy fogják érezni, hogy különlegesek, és tuti, hogy csak nekik írtam, valamint erős késztetésük lesz arra, hogy bátorítsanak. Viszont ők a könnyű prédák, hiszen megtették az első lépést. Gyorsan átfutok néhány oldalt, és találok is három olyan jelöltet, akiknél én teszem meg az első lépést. A swingerből is megkapom a visszaigazolást. Királyság van!

Elküldök még egy levelet a főnöknek a kollégám stiklijéről – persze nem a saját nevemen! –, és persze, hogy mindenkinek van stiklije. Vagy, ha nincs, csinálni kell egyet... Bízom a góré megfelelő ítélőkészségében, és hogy azonnali hatállyal kirúgja ezt a keverőgépet! Volt pofája azt mondani, hogy az ő ötlete volt az új értékesítési modell. Nem! Az az én ötletem! Köcsög! Mielőtt megint felhúznám magam rajta, inkább ellenőrzöm a bankszámlámat, amiről senki sem tud rajtam kívül és jólesőn vigyorgok a számokra. Örülök, hogy Béla jobb belátásra tért, és megértette, hogy az információnak bizony ára van. Igen, annak is, ha nem mondjuk el másoknak. Sőt, az legtöbbször sokkal drágább.

Néhány kattintással kitörlöm az előzményeket, aztán megnézem a jövő hétvégi családi wellness hétvége visszaigazolását, és látom, hogy minden kérésemet figyelembe véve megtörtént. No, akkor a munka, család, jövő-tervezés kipiálva! A szervezés világbajnoka vagyok, komolyan mondom! Ha nem az értékesítésben dolgoznék, abszolút tökéletes projektmenedzser is lehetnék. Vagy sztárolt színész. Vagy vezérigazgató. Ahogy hamarosan leszek is. Már csak ketten vannak előttem a ranglétrán, és hát mindenki hibázik egyszer, igaz? Csak résen kell lenni. Nyújtózom egyet.

– Istenkirály vagyok! Jöhet a szórakozás! – csukom le a laptopot.

Fürdőnadrágba bújok, és a partra indulok Bia után.

A sorozat előző részei

1. rész: A férjem külföldön, én itthon a gyerekekkel - egyikünknek sem könnyű

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.