párkapcsolat hűtlenség kibeszélő megcsalás
Alighogy bontom Ritával a vonalat, azonnal beírom fejből a számot, majd hallgatom, ahogy kicseng.

Vedd már fel, bakker! Nem érek rá egész nap! Öt csengés után végre beleszól.

– Csók, baba! – mosolygok szélesen, mert tudom, hogy ez pontosan hallatszik a hangomon is. – Csak kilógtam egy percre, hogy halljam a hangod.

– Megőrülök, úgy hiányzol! – búgja a telefonba.

– Te is, édes! Gondolhatod, mennyi kedvem van az engem utáló anyósom és a csak kritizálni bíró feleségemmel tölteni a hétvégét! Inkább lennék veled az ágyban... – váltok mélyebb hangra. – Nagyon kívánlak, baba!

– Mhmm! – nyög bele a telefonba, majd elsorolja, hogy mi mindent csinálna velem, ha ott lennék.

Hát nem mondom, a szavainak megvan a hatása. El kell fordulnom a többi embertől, hogy ne lássák férfiúi izgatottságomat.

– Alig várom a szerdát! – búgja érzéki hangon, tovább fokozva az izgalmamat.

– Istennő vagy!

– Jó lenne mindig együtt lenni... – folytatja. – Tudod... – sóhajt –, gondolkodtam az éjjel.

Na, az sosem jó!

– Azt hiszem, beadom a válópert.

MI VAN?! A picsába! Jól éreztem már egy ideje, hogy ezzel a nővel probléma lesz. Igazából már három hete eldöntöttem, hogy befejezem vele, csak pont igent mondott a swinger klubos ötletemre, amit meg nem hagyhatok veszendőbe menni. Minden vágyam, hogy lássam ilyen helyzetben is. Már fél éve kérlelem rá, és csak húzta előttem a mézesmadzagot. A csaj nem igazán az esetem, ráadásul korban sem a kedvencem. Két évvel idősebb nálam, és már nem olyan szép feszes, ahogy én szeretem, de a mellei... Ó, azok a mellek! És amikre rávehető. Ahogy elkalandoznak a gondolataim, újra izgalomba jövök.

Forrás: Shutterstock

– Szeretlek! Szeretnék minden reggel melletted ébredni – búgja a telefonba.

Ennyit az izgalomról. Bátran visszafordulhatok a többi ember felé.

– Milyen édes vagy – mondom –, drága, drága Valériám! Most nem tudjuk ezt megbeszélni. Tényleg csak kilógtam, és már látom, hogy az anyósom az ablakból engem néz. Mi lenne, ha jövő hét pénteken együtt ebédelnénk, és mindent alaposan megbeszélnénk? Nem azt érdemled, hogy egy percben, kapkodva beszélgessünk...

– Miért nem szerdán ejtjük meg?

– Azt a napot másra szántuk. A téma, amit felvetettél az egész jövőnket érinti, az pedig meghitt, intim társalgást igényel. Olyat, amit egy olyan csoda, mint te megérdemel. A szerda az izgalomról szól, és...

– Cseréljük meg a két napot! – hadarja rimánkodva.

Gyűlölöm a kétségbeesett, nyivákoló, esdeklő nőket! Ezzel csak azt éri el, hogy még inkább látni akarom szerdán a kiszolgáltatott helyzetében! Na meg az arcát, amikor másokkal is leszek közben. Majdnem hangosan felnevetek. Nyugalmat erőltetek magamra. Nem hagyok veszni félévnyi munkát egy pillanatnyi bosszúság miatt.

– Édes babám, már mindent elintéztem, lefoglaltam, tudod, milyen nehéz volt megszervezni. És az is a szerelemről szól. – folytatom gyengéd hangon. – A mély bizalomról és szerelemről, amit egymás iránt érzünk.

– Igen, de...

– És tudod, mit? – kapcsolok gyorsan. – Utána együtt töltjük az egész éjszakát, együtt ébredünk reggel, csütörtökre szabaddá teszem magam, és mindent megbeszélünk. Na, mit szólsz?

– Ó, rendben, az csodás lesz! – mondja megkönnyebbülten.

Eszem ágában sincs vele tölteni az éjszakát, pláne nem ilyen marhaságokról dumálni csütörtökön. De haladjunk sorban! Legyen meg szépen az oly régóta vágyott swinger party, aztán majd ott kitalálok valamit, ami miatt leléphetek utána.

Sietve elköszönök tőle, mondván kijött az anyósom az udvarra, aztán leteszem a telefont.

Míg a szállodai szoba felé ballagok, azon gondolkodom, hogy azt hittem, egy férjes nővel könnyebb dolga van az embernek, mert nem lesz olyan tapadós, nem akarja mindenáron, hogy költözzek össze vele, vegyem el, csináljak neki gyereket. Hát tévedtem!

Az ajtóhoz érve hozzányomom az érzékelőhöz a kulcskártyát, kis kattanást hallok, és miközben benyitok, már Bia feszes kis testén jár az eszem.

A sorozat előző részét ide kattintva tudod elolvasni.

Bucsi Mariann további novelláiért keresd a szerzői oldalát.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.