párkapcsolat kibeszélő átverés szerető
– Minden rendben? – kérdezi Bia, amikor belépek a szobába. – Persze! Kristóf éppen reggelizett. Imád anyámmal lenni – mosolygok rá. – Csak nekem hiányzik nagyon – sóhajtok.

– Megértem – lép mellém a lány, megsimogatja a karomat, és rajongó tekintettel néz rám.

Pöpec! Ezt szeretem! Micsoda ígéret van azokban a mélybarna szemekben! Bizsereg az ágyékom.

– Nem semmi pasi vagy! Nagyon nehéz lehet egyedülálló apaként. Nem ismerek férfit, aki így... – látom, hogy keresi a szavakat –, aki ilyen szeretettel, ilyen gondoskodón áll a kisgyermekéhez, és ennyi mindent megtesz érte.

– Imádom a fiamat!

– Ezért külön is köszönöm, hogy mégis elhoztál erre a gyönyörű helyre. De tudod ugye, hogy nem kell választanod, hogy vele vagy velem legyél – mosolyog rám, és az ajkairól eszembe jut, hogy milyen örömet tud okozni nekem vele. – Szeretném megismerni a kisfiadat.

Forrás: Shutterstock

– Drága vagy! – simogatom meg az arcát. – Annak is eljön az ideje, de tudod, neki sem könnyű. Egy éve hagyott el minket az anyukája, és azóta nem is találkoztak. Még csak nem is keresi a fiát! Alig egy-két hónapja látom Kristófon, hogy mintha már kicsit kiegyensúlyozottabb lenne. Óvatosan lehet csak haladni. Egy ilyen pici gyereknek nagyon sérülékeny a kis lelke. Persze – simogatom meg újra az arcát, és ahogy fiatal, feszes bőre a tenyerem alá simul, elönt a vágy –, tudom, hogy ő is imádna téged, hiszen egy angyal vagy. Csak adj még egy kis időt nekünk!

– Minden idő a tied – feleli.

Helyes! Ha tudná! Teljesen kizárt, hogy valaha a gyerekem közelébe engedjem ezt a fruskát! És hagyjuk már ezt a témát, mert kezdem unni. Nem ezért vagyunk itt!

– Gyönyörű vagy! – emelem meg az állát, elterelve a figyelmét holmi kölykökről.

Megcsókolom, pont úgy, ahogy szereti, lassan, hosszan, és közben a kezem bejárja a testét.

Az ágy felé húzom, és nevetve huppanunk le rá. Néhány perccel később már egymásba gabalyodva élvezzük az együtt töltött idő.

A sorozat előző részei

1. rész: A férjem külföldön, én itthon a gyerekekkel - egyikünknek sem könnyű

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.