kibeszélő Bucsi Mariann
Senki nem hitt nekem.

Nem volt egyszerű a Bucsi Mariann írónő által megírt élettörténetemet így olvasni, és leginkább: nem volt egyszerű a valóságban végigélni mindezt... Hosszú ideig tartott, évekig, mire én magam is rájöttem (pszichológus segítségével), hogy ami velem történik, az maximálisan kimeríti a lelki abúzus fogalmát. Csak azt éreztem, hogy fuldoklom, de a miértjét nem értettem.

Aztán szép lassan elkezdtem tisztán látni, és nehezen, de embereket gyűjteni magam köré, akik segítettek kimenekülni ebből a bántalmazó kapcsolatból. Azért írtam, hogy nehezen tudtam segítő kezeket találni, mert még a legközelebbi hozzátartozóim sem értettek meg és nem hittek nekem, amikor próbáltam elmagyarázni, mi történik velem. Mindenki csak azt hajtogatta, hogy

„Hiszen a ti kapcsolatotok tökéletes!

A férjed a tenyerén hordoz Téged!"...

Végül mégis kitartottam az elhatározásom mellett és megmenekültem. Hozzáteszem, nem volt könnyű. Életveszélyes fenyegetések, rendőrségi ügyek, menekülés és költözések sora van mögöttem – de végigcsináltam. És megérte. Szabad vagyok.

Köszönöm, hogy olvastátok a történetemet, és üzenem minden „Olíviának", hogy merjen kiállni magáért, a szabadságáért, mert ez az egyik legfontosabb dolog az életben!

Miről szól Olívia története? Íme a sorozat korábbi részei

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.