

8-10 darab csirkecomb
5 evőkanál liszt
1 teáskanál pirospaprika
1 mokkáskanál majoranna
1 mokkáskanál őrölt bors
1 teáskanál só
2 gerezd fokhagyma
10 dkg reszelt füstölt sajt
1-2 nagy fej hagyma
3 dl tejföl
4 evőkanál olivaolaj
Első lépés: panírozás
A lisztet, a pirospaprikát, a majorannát, a borsot, a sót és a pici darabokra vágott fokhagymát összekevered egy tálban. Majd a megmosott csirkét gondosan beleforgatod a fűszeres lisztbe, és egymás mellé fekteted őket egy tepsibe. Én csirkecombból készítem, de tetszés szerint lehet a csirke bármelyik alkatrészét használni.

Második lépés: jöhetnek a rétegek
Ha ezzel megvagy, karikázd fel a hagymát, a tejfölt és az olajat egy külön tálban keverd össze, majd reszeld le a sajtot! Ezek után már jöhet is a rétegezés: minden csirkére rakj egy szelet hagymát, majd reszelt sajtot, a végén pedig öntsd le az olajos tejföllel!

Harmadik lépés: már készen is vagy!
Bizony, ennyi volt a csirke összerakása! Alufóliával letakarva 200 fokon körülbelül egy órán át kell sütni. Köretként pedig zöldséges rizst tálalhatsz hozzá.

Ugye, hogy mennyire egyszerű!? Jó étvágyat! ;)

Hogyan álcázd magad jó háziasszonynak?
3 szuperegyszerű epres recept - szuperbéna háziasszonyoknak
Nyitókép: iStockphoto
Mondd el Te mit gondolsz!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!