tippek kibeszélő taktika pasizás ismerkedés
Azt hihetnénk, hogy pasifogási technikák csak az amerikai vígjátékok főhősnői fejében léteznek. Pedig valójában sok nőnek van konkrét elképzelése arról - még ha sokszor nem is tudatos -, hogyan lehet megszerezni és megtartani egy férfi szerelmét.

Íme, néhány őszinte vallomás a témában!

Reni (28):

"Lehet lökni a süket dumát, de igenis, sokat számít a külső. Munka után minden nap edzeni járok, hogy feszes és formás legyen a testem, a vőlegényem csak ezt értékeli. A jövendőbeli anyósom már nem annyira: már most beledumál, hogy később, ha már lesz gyerek, nem tudok majd ennyit edzeni, szolizni, műkörmöshöz járni. Én viszont tudom, hogy akkor sem fogom elhagyni magam. Egy csomó csaj ezzel cseszi el, hát én nem leszek olyan hülye! Penge test és jó szex - ez a titok. Ha ezekre figyelsz, nem fognak elhagyni."

Anett (39):

"Nem tartom jónak a taktikázást. Én azt láttam otthon, hogy a férfinak finom étel és gondoskodás kell. Én mindkettőt megadom a férjemnek, és úgy látom, elégedett. Mondjuk, mindig is olyan típus volt, akin látszott, hogy fontos neki az ilyesmi. A megismerkedésünk után egy héttel már én vasaltam az ingeit, mert panaszkodott, hogy az anyja csúnyán csinálja. Hogyan próbálom őt megtartani? A gondoskodásommal, na, meg persze ott vannak a gyerekek: a közös örömök és a közös gondok szinte összeforrasztják a házaspárt. A háztartásban mindent én csinálok, de azt elvárom, hogy a kicsikkel sokat foglalkozzon. Így nem marad annyi energiája, ha mégis félre akarna kacsingatni..."

Laura (37):

"Évek óta netes társkereső oldalakon nyomulok. Sok nő van fenn az ilyeneken, szóval, nagy a konkurencia, ügyesnek kell lenned, hogy felkeltsd, majd le is kösd a srác érdeklődését. Ma már egyre több lány küld magáról meztelen képet, és a szexcsetbe is lazán belemennek. Mivel én ezekre nem vagyok hajlandó, hátrányban vagyok, de már kitapasztaltam, hogyan lehet egy sima csetelés során is megbolondítani a férfiakat.

Forrás: Shutterstock

Imádják, ha nőcis dolgokról írok nekik, ezért gyakran megkérdezem például, milyen színűre lakkozzam a körmömet. A 'most vettem egy szexi magassarkút, és itthon is ezt viselem egy rövidke ruhával' témára is beindulnak. Ha éjszakai csetelésnél érdeklődnek, hogy milyen ruhát viselek, azt válaszolom: egy hosszú hálóinget. Erre a többség poénkodik, hogy mi vagyok én, valami mamóka? Mire leírom, hogy ez egy különleges, francia hálóing, kézzel kidolgozott csipkével, és kicsit áttetsző... A francia szóra izgalmas dolgokra asszociálnak, és ez erotikusabb, mintha meztelenül mutogatnám magam. 10 nap csetelés után pedig jöhet a randi és a szex."

Mariann (25):

"Miért vagyok sikeres a pasizásban? Mert ellestem anyámtól egy jól bevált módszert, aki a mai napig 'húzd meg, ereszd meg'-et játszik a mostohaapámmal. Még mindig dúl a szenvedély köztük, pedig már ötven felé közelednek. Ha érdekes akarsz lenni, sosem szabad túl sokat adnod magadból. Egy csomó csaj állandóan nyomul, és mindig ugrásra kész. Egy hónap múlva már halálra untatják a pasikat a szolgálatkészségükkel. Én, ha megismerkedem valakivel, mindig a legváratlanabb helyzetekben köszönök el, amikor nem is számít rá a srác.

Mondjuk, egy romantikus séta közepén a Duna-parton, amikor már biztosra veszi, hogy bejön nekem és a csók következik. Vagy rögtön mozi után, a megbeszélt közös iszogatás helyett. Ez először bosszantja, majd összezavarja és elbizonytalanítja, az érdeklődése pedig megduplázódik. Másnap reggel már hív, hogy új randit szeretne... Azt hihetnéd, ezt a módszert csak a kapcsolat elején lehet alkalmazni, de anyám a példa rá, hogy nem: érte a mai napig küzdeni kell. Ennyi év után is őrizget titkokat magáról, így még mindig meg tudja lepni a mostohaapámat. A pasik imádják az ilyet."

Ez tehát az általam megkérdezett nők elgondolása. Ami engem illet, szerintem egy kapcsolat jóval összetettebb annál, hogy egyetlen (vagy egyáltalán bármilyen) recepttel biztosan garantálni tudnánk a pozitív végkimenetelt...

Szerintetek?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.