bemutató outfit ruha Enihorn vitorlázás tavasz táska nyár 2014 kollekció
Aranyló nyári emlékeket idéznek az E N I H O R N tavaszi-nyári darabjai. Horn Enikőnek ez a nyolcadik kollekciója, amelyhez egy tavalyi vitorlázás adta az ihletet.

A kalandos úton - a világ legszebb szigeteinek egyikén - a Kükládoknál hajóztak, amikor a jellegzetes meltemi szél óriási hullámokat kezdett gerjeszteni, ezért a kapitány odakötözte Enikőt a hajóhoz, nehogy baja essen. Ekkor született meg a kollekció ötlete. ;)

Forrás: E N I H O R N

Az új szezon minden színe és varázslata benne van a virágminták és a csíkok találkozásában. Az olasz marhabőrből gyártott táskák és a szintén olasz, illetve görög textilekből készült ruhák jól kiegészítik egymást. A kék selyem maxiruha és a szupertrendi hátizsák együttese urbánus, mégis lezser, magában hordozza a tavasz minden frissességét.

Forrás: E N I H O R N

A márka az idei tavaszt egy új táskamodellel is ünnepli: megérkezett LISANNE, a GRACE táska kisebb változata, amely Grace Kelly kishúgáról kapta a nevét. A négyféle változatban elérhető csinos darab 3D-s vonalaival a klasszikus és modern nőiesség megtestesítője.

Forrás: E N I H O R N

Az apró szigetekre jellemző homokszín és az aranyló ragyogás csodásan fest a korallos-lazacos árnyalatokkal. A halminták és épületmotívumok még több színnel és kalanddal tölthetik meg a mindennapokat.

Forrás: E N I H O R N

Ez a metál arannyal és szőrös égkék marhabőrrel kombinált táska pedig számomra maga az álom!

Forrás: E N I H O R N

A murvafürtök lilás játékossága - mely a görög szigetvilágra oly jellemző - a festett műbőr bomber dzsekin köszön vissza.

Forrás: E N I H O R N

Az erőteljes, élettel teli meggypirosak a mentőmellényekre emlékeztetnek. A különleges shopperen egy mini táska is van, amelyet egy pillanat alatt lepatentolhatsz, ha csak pár dolgot szeretnél magaddal vinni. Új utcácskák felfedezésére csábít a városképpel díszített szoknya, egy hétvégi kirándulásra pedig minden belefér a bőr tornazsákba - így ötvözheted a praktikumot a könnyed eleganciával.

Forrás: E N I H O R N

Vitorlát fel! A víz végtelensége és szeszélyessége a matrózos vonalon mozgó sötétkék és fehér kombinációjában érvényesül a legjobban. A kapucnis maxiruha és a csíkos overál is tökéletes darab vitorlázáshoz.

Forrás: E N I H O R N
Forrás: E N I H O R N
Forrás: E N I H O R N

Ha ellátogattok a showroomba és vásároltok egy kulcstartót vagy karkötőt, nemcsak kedvezményt kaptok, hanem egyúttal a Mosoly Alapítványt is támogatjátok. Vigyétek magatokkal a párotokat is, hiszen az E N I H O R N márka a férfiakra is gondol. Stílusos és strapabíró utazó-, váll-, és laptoptáskák, illetve hátizsákok várják az erősebbik nem képviselőit, amelyek a klasszikus fekete és barna mellett kék színben is elérhetők. ;)

Nyitókép: ENIHORN

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.