Egy nős férfi által éreztem újra kívánatos nőnek magam

Nem volt könnyű a tavalyi év. Hiába is próbálkoztam, rendszeresen zátonyra futottak az ismerkedési kísérleteim, egyre inkább elment az önbizalmam és megkérdőjeleztem, hogy vonzó nő vagyok-e egyáltalán. Aztán jöttél te, és minden megváltozott.

Amikor az ember már egy ideje egyedül él, nincsenek egyéjszakás kalandjai, nincs intimitás az életében, az szerintem meglátszik a kisugárzásán is. Nem hiába van az, hogy amikor végre bepasizol, akkor hirtelen mások is felfigyelnek rád, te pedig felteszed a kérdést, hogy miért most, miért nem akkor udvaroltak, amikor szingli voltál. Valahogy én is így érzem magam egy ideje, mintha aludnának a női energiám, bár próbálkozom, járok ismerkedős rendezvényekre, táncórákra, valahogy mégsem jönnek össze a dolgok úgy, ahogy szeretném.

Talán kicsit bele is kényelmesedtem az egyedüllétbe, nem veszek fel szexi fehérneműt, nem járok dögös ruhákban és már elfelejtettem, hogy milyen érzés, amikor kívánnak és akarnak engem. Pedig régen nagyon fontos volt a szex az életemben, de már nem akarok akárkivel ágyba bújni, ennek pedig az a következménye, hogy egy ideje csak a macskám mászik be az ágyamba. Szingliségem elején őrülten hiányzott egy társ, a gyengédség és az intimitás, de már megszoktam az egyedüllétet. A kezdeti ellenállás után jó barátok lettünk, már nem kínoz, már nem harcolok ellene, ugyanakkor be is darált kicsit és elzárt azoktól az érzésektől, melyek mindig is fontosak voltak számomra.

Ebben a lelkiállapotban csöppentél bele az életembe. Nyár volt, a lenge ruhák és a gondtalanság ideje, talán én is más voltam, talán te hoztad ki belőlem. Egy céges, csoportos utazáson találkoztunk, és eleinte nem is gondoltam arra, hogy tetszem neked, sőt, úgy éreztem, hogy kerülsz, még véletlenül sem állsz szóba velem. Egyik este aztán kaptam tőled egy üzenetet, majd egyre többet, és hamarosan teljesen egyértelművé tetted, hogy érdeklődsz irántam. Nem voltál az esetem, mégis elkezdtem vonzódni hozzád, talán azért, mert hosszú idő után először éreztem azt, hogy egy férfi vágyódik utánam és engem akar.

Forrás: Shutterstock

Az egyetlen bökkenő az volt, hogy családos ember vagy, két gyönyörű gyermekkel és egy szerető feleséggel. Normál esetben ez teljesen tabu a számomra, soha nem akartam harmadik lenni és nem akartam egy családot szétrobbantani. De ebben a pár napban megengedtem magamnak, hogy eljátsszak a gondolattal, mi lenne, ha...

A titkos üzenetek és lopott pillantások teljesen felkorbácsolták a vérem. Amikor mások társaságában beszélgettünk, úgy néztél rám, mintha semmit sem jelentenék, de amint mások nem figyeltek, már azonnal jött az üzenet, hogy milyen gyönyörű vagyok és milyen izgató a francia bugyim, amit a rövidnadrágom alá vettem fel aznap. Zavarba jöttem, ezer éve nem fordult velem elő, hogy valaki megjegyzést tett volna a bugyimra, ugyanakkor elképesztően büszke voltam arra, hogy gyönyörűnek látsz, és akkor, abban a pár napban én is annak éreztem magam.

A vonzalmunk végül nem teljesedett be. Amint hazaértünk az utazásról, arcon csapott a valóság, tudtam, hogy itt nincs értelme a folytatásnak. Fájó búcsút vettem tőled, de a mai napig eszembe jut, ahogy lopva néztél rám, mert abban a nézésben minden benne volt, ami évek óta hiányzik és amire vágyom. Reményt adtál, hogy lehet még utánam vágyakozni, hogy igenis vonzó és kívánatos nő vagyok. S bár csak pár napig tartott a mi kis flörtünk, mégis hónapokig elkísértek még a szép szavaid és a vágyakozó pillantásod, és ezért nagyon hálás vagyok.

Nyitókép: Shutterstock