férfivélemény kibeszélő párkacsolat
Egy kedves férfi ismerősöm írását szeretném megosztani, amiben leírja, hogy számára milyen „tulajdonságokkal" kell rendelkeznie egy jó párkapcsolatnak. Tanulságos, kérlek, állj hozzá nyitottan!

A jó párkapcsolat 5 titka, egy férfi szemével

Sok jó szex

Persze nem elég a sok, de az legyen jó is. Ebben vannak hullámok: van, hogy egy egész napot áthancúrozunk, máskor csak hetente kétszer bújunk össze, de akkor nagyon velősen kihasználjuk az egymásra fordított intim időt. Az, hogy kívánjuk egymást, legyünk bármilyen nehéz élethelyzetben, az egyik legfontosabb számomra. Nincs is annál felemelőbb, mint amikor tele fejjel, fáradtan rá tud venni a barátnőm, hogy a Himnusz nélkül felálljak.

Humor

Én nem az a pasi vagyok, aki csak azt élvezi, ha a barátnője nevet a viccein. Szeretek együtt poénkodni, közös humort kialakítani, amit akár egy társaságban is csak mi értünk és mi élünk. Ez egy csapattá kovácsol minket, és a humor sok nehézségen át is segít.

Forrás: Shutterstock

Tisztelet

Ez blődségnek hangzik, de számomra alap. Tisztelni a másik határait, vágyait, lehetőségeit, érzéseit... Ezek nélkül egyszerűen nem lehet jó egy párkapcsolat. Gondolj csak bele, hogy a legtöbb veszekedés miből fakad? Hát ennek a hiányából.

Jó beszélgetések

Nem kell, hogy tudós legyen a lelkem, épp csak, hogy élvezetes legyen vele elbeszélgetni egy filmről, egy helyzetről, tudjunk közösen gondolkodni valamiről, fejtegetni. Akkor, ha egy pohár bor felett órákon át el tudunk beszélgetni úgy, hogy azt mindketten élvezzük, kevesebb szuperebb érzés van. Talán ezt az utána következő jó szex tudná csak überelni.

Szag-szeretet

A „szag" szóhasználat nem véletlen, mivel itt valóban, mások számára kellemetlen testszagról beszélek. Ha élvezettel bújik oda hozzám egy átdolgozott melós nap végén, és én is imádom, ha az edzésben leizzadt teste a közelembe kerül, akkor az hosszútávon is remek kapcsolat lehet. Egy kis lábszag, zsírosabb haj? Engedjük el ezeket! Aki valóban hozzánk való, azt még így is szeretjük a közelünkben tudni, és nem fordulunk el tőle undorodva.

Nyitókép: Shutterstock.com

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.