Így lehetsz nyerő a Tinderes ismerkedésben – 2. rész

Akár alkalmi partnert, akár csak társaságot vagy komolyabb dolgot keresel, az első benyomás döntő lehet.

Az előző cikkünkben megosztottuk a leggázabb első üzeneteket, most mutatjuk, hogy mivel lehetsz nyerő. Ötletek, hogy mivel keltsd fel a másik figyelmét, már az első üzenetedben!

Tudd, hogy hova kopogtatsz!

Sokan kiírják a profilukon, hogy milyen kapcsolatra nyitottak. Ennek tudatában kezd el az ismerkedést.

A személyes utalás mindig nyerő

Éreztesd, hogy nem csak a fotója fogott meg – bár mindenki tisztában van azzal, hogy főként a húzogatós rendszerű alkalmazások esetén erről van szó, de a jobbra húzást követő üzenet előtt olvasd el, hogy mit ír magáról, és ez alapján küldd el az első üzenetedet. A benne olvasottakra való apró utalással érezteted, hogy figyelsz rá, már az első perctől kezdve.

Forrás: Shutterstock

Kertelés helyett válts őszintére!

A sablon ismerkedős szövegek helyett írd le, hogy miért kezdtél el vele szimpatizálni. Az őszinteség kifizetődő, akkor is, ha egyből passzol téged, de ezzel sok időt és energiát spóroltál meg.

Írj helyesen!

A helytelen nyelvhasználat nagyon lelombozó. Nem kell persze nyelvtanzseninek lenned, így ha nem vagy biztos valamiben, inkább ellenőrizd le. No meg persze az elütésekre is érdemes odafigyelned.

Találj valami közöst bennetek!

A képei, a bemutatkozása alapján egészen biztosan tudsz majd valami „közös" dologra utalni az első üzenetedben. Ezzel máris egyfajta kapcsolatot teremtesz kettőtök között.

A nyitott kérdések varázsa

Az eldöntendő kérdéssel egyrészt túl egyszerűvé teszed a másik dolgát – az igen-nem" nem fog benne semmiféle kihívást kelteni -, másrészt a nyitott kérdéssel beindíthatsz egy beszélgetést.

A tucat helyett légy egyedi, a személyeskedés helyett pedig inkább a személyes és figyelmes vonalat erősíts, amikor megfogalmazod az első üzenetedet.  

Nyitókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetnek