társkeresés Tinder kibeszélő ismerkedés
Valahogy úgy tűnik, nem egyszerű személyesen ismerkedni, így többen fordulnak az internetes társkereső alkalmazások felé. Akár alkalmi partnert, akár csak társaságot vagy komolyabb dolgot keresel, az első benyomás döntő lehet.

Vannak tiltólistás dolgok, amikkel sosem jó kezdeni az ismerkedést, és persze vannak hasznos tanácsok, hogy mi az, amivel kitűnhetsz a többiek közül. Most az előbbit fogjuk részletesen kitárgyalni. Ötletek, hogy mit NE írj soha az első üzenetedben!

Ne csak annyit írj, hogy „Szia", „Hello"!

Ezek általánosan bevett üdvözlési formák ugyan, de unalmasak. Erre senki sem fogja felkapni a fejét, senkit sem fog arra ösztönözni, hogy a levelek közül erre reagáljon elsőként. Amennyiben csak köszönéssel kezdenéd, válaszd valamilyen más formáját, amivel megleped a másikat, ami miatt felfigyel rád.

Sose kritizáld!

Sokan úgy gondolják, azzal, ha a másikba belekötnek, válaszra fogják ösztönözni. Nos, ebben van persze ráció, de őszintén, valóban sértéssel akarsz indítani? Hidd el, a kedvességgel – ami nem valami légből kapott, tucat bókot takar – mindig többre mész.

Forrás: Shutterstock

Ne áradozz!

Pár fotó és némi leírás alapján senki sem fogja elhinni neked, ha egyből azzal jössz, hogy nála csodásabbal még nem találkoztál, hogy érzed, mennyire passzolnátok, látod benne a gyermekeid anyját/ apját... stb. Szóval ne told túl a bókokat, mert hiteledet veszted már az első másodpercben.

Írj is valamit!

Lásd be, ha még egy szó sem jut eszedbe, és helyette az ismerkedést egy smile vagy gif segítségével próbálod elkezdeni, az rém gyerekes dolog.

Később is ráér!

Amennyiben csak alkalmi partnert keresel, se kezd szexuális töltetű üzenettel. Rém lehangoló, ha a másikban nyíltan csak a p*ncit vagy a p*niszt látod!

Ne kérj azonnal találkozót!

Hiába nem vagy híve a hosszas levelezésnek, mégis kell pár üzenetváltás, hogy mindketten akarjátok a személyes találkozót is. Akkor, ha már a legelső üzenetedben ezt forszírozod, elijeszted a másikat.

Várj a kisregénnyel!

Az első üzeneted lehet tartalmas, de a túl hosszú, túl személyes, túl lelkizős levél nem erre a platformra való. A rövidebb, tömörebb, viccesebb vagy épp pozitív értelemben meglepőbb üzenettel, sokkal könnyebben kelted fel a másik érdeklődését, ami akár e-mail cím cseréhez is vezethet, ahol aztán mehetnek a kisregények.

A következő részben arra hozok tippeket, hogy mivel nyűgözheted le a másikat az első üzenetedben!

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.