Erotikus képzelgések: amatőr kisfilm, Harry Potter-jelmez és orvosi szerepjátékok

A szexuálpszichológusok szerint a pikáns képzelgések az egészséges nemi élet normális velejárói egészen addig, amíg nem válnak kényszeressé, illetve senkinek nem okoznak fájdalmat vagy maradandó károsodást.

Az erotikus víziók mögött sok esetben nem puszta nemi vágy áll: az egyén múltbéli, gyakran nonszexuális emlékei konvertálódnak át izgató fantáziákká. Természetesen az is előfordulhat, hogy az általános önmegismerési folyamat során döbben rá az illető, hogy valami iszonyatosan beindítja őt. Ilyen pillanatokról meséltek nekem készséges interjúalanyaim.

Zsófi (21) sosem élvezte igazán, ha orálisan kényeztették, épp ezért úgy gondolta, ő egyszerűen ilyen típus. Aztán rájött: szexuális élete hajnalán csupán nem a megfelelő emberekkel próbálta ki ezt a tevékenységet. Mikor azonban találkozott egy olyan férfival, aki szupertehetségesen bánt a nyelvével és az ajkaival, valamint valóban odafigyelt rá és törődött vele, megtört a jég – azóta imádja, ha a pasik nem csak csókolózásra és szexi szavak formálására használják a szájukat szex közben.

Forrás: Shutterstock

Lucát (33) mindig izgatta, ha a férfiak az ágyban egyértelműen a tudomására hozták, ki az úr a háznál. A hálószobán kívül természetesen igényelte a tiszteletet és a szeretetteljes, korrekt bánásmódot, ám amint felhevült a hangulat, gyakran azt kívánta, hogy éreztessék vele: ő egy könnyűvérű cafka. Bár sokáig nem mert erről szólni a partnereinek, amikor egyikük ráérzett titkos vágyaira, elfenekelte és r*****nak titulálta őt, Luca rájött, hogy ez az egész úgy hiányzott a szexuális életéből, mint egy falat kenyér.

Gergő (27) saját bevallása szerint valószínűleg gyermekkori élmények hatására kezdett vonzódni az orvosos szerepjátékokhoz. Megőrjíti őt a gondolat, hogy a steril, fehér, fémeszközökkel telepakolt rendelőben a legmocskosabb vágyait elégíti ki egy szexi doktornővel vagy nővérkével.  Szerencsére a menyasszonya is partner ebben, már be is szereztek számos jelmezt és különféle segédeszközöket is.

Timi (35) tiniként szégyenlős volt, ám ahogy egyre tapasztaltabbá vált és megtanulta megélni a nőiességét, úgy nőtt az önbizalma is. A húszas évei elején vette észre, hogy imádja, ha nézik, illetve videózzák őt szex közben. Persze ettől még nem lett belőle pornószínésznő, de a párjával azóta is rendszeresen készítenek magukról amatőr kisfilmeket otthon.

Kriszti (30) gyerekkora óta Harry Potter-rajongó, és ahogy elindult a nemi érés izgalmas ösvényein, rájött, hogy egyre többször képzeli el magát abban az univerzumban kedvenc szereplőivel. Egy idő után már fanfiction-öket, azaz rajongói történeteket is írt, melyekben megjelenítette legvadabb szexuális fantáziáit. Bár a hatalmas rajongás az évek során csendesedett, azt mondja, imádná, ha a barátjával eltölthetne egy forró éjszakát egy ódon kastélyban – természetesen roxfortos egyenruhában és más varázskiegészítőkkel körülvéve.

Nyitókép: Shutterstock