Sikítva elélveztem, amikor a szaunában hatolt belém a személyi edzőm (18+)

szex erotikus kibeszélő felnőtt magazin szauna fantázia személyi edző
Az éveken át tartó magány után végre megízleltem a férfitest gyümölcsét és a megszállottja lettem a másik nemnek. Egyre többet akartam a férfiakból, az éhségemet már nem csillapította az izmos testek látványa, egyszerűen érezni akartam, ahogy birtokba vesznek. Bármerre jártam, mohón szívtam magamba a férfiak illatát, és nem vágytam másra, csak arra, hogy megint a számban érezhessem őket.

Anyám azt mondta, teljesen megváltoztam, hogy már nem az ő kicsi (negyvenéves) lánya vagyok, és sürgősen térjek észhez, mert nem normális, amit most csinálok. Rácsaptam a telefont. Felnőtt nő vagyok, aki ráadásul évtizedeken át élt a saját testének és elméjének fogságában. Most végre kiszabadultam, és nem hagyom, hogy bárki az utamba álljon, és kritizáljon, amiért kimaradok esténként, hogy másnaposan küzdöm végig a munkanapot, vagy azért, mert egy vadidegen férfi ágyában ébredek egy tök ismeretlen városban...

Sosem buliztam úgy igazából, nem jártam fesztiválozni, de még csak egyéjszakás kalandjaim sem voltak. Eljött az ideje bepótolni mindazt, amit kihagytam az elmúlt húsz évemben!

Mint főnix a hamvaiból, úgy éledtem újjá és tényleg igaznak bizonyult a mondás, miszerint a szépség belülről fakad. Nem változtattam meg a külsőmet, nem festettem hajat, de még a ruhatáramat sem cseréltem le, egyszerűen kihúztam magam és felemelt fejjel, mosollyal az arcomon jártam munkába és intéztem a bevásárlást. Piszkosul élveztem, hogy kacérkodhatok a férfiakkal. Sokkal könnyebb zavarba hozni őket, mint gondoltam! Elég egy sejtelmes mosoly, egy kacsintás vagy egy gyengéd érintés, máris lefegyvereztük akármelyik pasit.

Azután kezdtem mindenkivel flörtölni, hogy a barátnőm leszervezte nekem az escortfiút a születésnapomra, és negyvenévesen életemben akkor először szexelhettem. Szerintem nem is sejtette, mit indít be ezzel. Ma könnyedén kikezdek a cuki pénztárossal a boltban, a jegyellenőr sráccal a metróban, a biztonsági őrrel a pláza kajás részlegén és minden egyes skalptól egyre magabiztosabb leszek. Egyre több férfit akarok meghódítani, és már attól sem riadok vissza, hogy gyengéden megsimogassam a vállukat vagy fizetéskor szándékosan hozzáérjek a karjukhoz.

Forrás: Shutterstock

Ha pedig az egész napos kacérkodás után nem jött össze egy Tinder-randi, akkor esténként a fürdőkádban fekve kényeztetem magam. Felrakom a lábamat és régi jó barátommal, az állítható fejű zuhanyrózsával mosom fel magam a csúcsra. A napközben érintett férfitestekre, a parfümjeikre, vagy a bőrük sós illatára gondolva úgy érzem, végre azt az életet élem, amelyet mindig is szerettem volna. Bárkit megkaphatok, akit megkívánok és ez az erő felszabadított a szerelemért görcsösen folytatott bénító küzdelem alól.

Furcsa módon, mindig csak az ismeretlen pasikkal mertem flörtölni, velük szemben voltam bátor, kihívó, az ismerősök előtt már nem mertem megmutatni az új énemet. A változást persze ők is észrevették, de aki eddig a barátom volt, azzal ezután is megtartottuk a két lépés távolságot. Bármennyire is vonzott például a személyi edzőm, korábban sosem mertem volna rámozdulni, pedig fennhangon hirdeti a kalandjait, azt, hogy hétről hétre kiket sikerült levadásznia. Őt eddig csak a fantáziámban engedtem a lábaim közé és gondolatban már százszor leszoptam, pedig még sosem láttam meztelenül.

Azt hittem, ő a fantáziám embere marad, mígnem egyik nap a titkos vágyaim beteljesültek. Számtalanszor elképzeltem, ahogy egymásnak esünk a kondi szaunájában, de hiába vártam rá az edzések után, sokszor csak idős bácsikkal kellett együtt izzadnom. Aki megközelíti és át is lépi a negyedik X-et, pontosan tudja, hogy legalább annyi időt kell szánni a regenerálódásra, mint magára az edzésre. Egy éve szoktam rá a szaunára és mivel az esetek többségében csak én vagyok bent, tényleg relaxáló és nem tagadom, izgató érzés is.

Biztos arra gondoltok, hogy magamhoz nyúltam már a padon ülve, és nem is tévedtek. Hihetetlenül izgalmas, hogy bármikor rád nyithatnak, hogy ismeretlen emberek mászkálnak a szauna ajtaja előtt, miközben a melegtől kitágulnak az ereid, a pórusaidon át pedig szívod be az illatos gőzt. Szempillantás alatt elélveztem. Most is valami ilyesmit terveztem, amikor a péntek esti edzés után bevonultam a szaunába. Hagytam, hogy kitisztuljon a fejem, a szívverésem lelassuljon és átjárja a testemet a nyugalom.

Behunytam a szemeimet, és annyira lementem alfába, hogy mikor nyílt, majd csukódott az ajtó, meg sem mozdultam.

Forrás: Shutterstock

Percekkel később jutott el a tudatomig, hogy már nem vagyok egyedül. Lassan felemeltem a szemhéjamat és mint aki álomból ébred, először fel sem fogtam, hogy Gergő, az edzőm ül velem szemben. Láttam magam előtt csinos arcát, a kidolgozott, napbarnította felsőtestét és a már jól ismert kockákat a hasán, hiszen előszeretettel mutogatta és nézte magát a tükörben. Ösztönösen végigmértem és egyre lejjebb haladt a tekintetem, mikor megpillantottam a combjainál szétnyílt törülközőt, mely ezúttal már nem takarta el a férfiasságát.

A szívem olyan hevesen kezdett dobogni, hogy azt hittem, szétrobbantja a torkomat, szinte alig kaptam levegőt a szauna izzó, párás hőségében. Az egész testemben, a lábujjaimtól a fülemig fel-alá szaladgált valami különös, csiklandós, eddig még nem tapasztalt érzés, és nem tudtam levenni a szememet Gergő méretes és szép farkáról. Az ő szeme csukva volt, az egyik kezével a padon támaszkodott, a másik viszont a combján nyugodott. Az erek kidagadtak a nyakán és az alkarján, láttam ahogy a szíve pumpálja bennük a vért.

Lassan felálltam, kioldottam magamon a törölközőt, hagytam, hogy a földre csússzon és elindultam Gergő felé. Nem láttam mást, csak a zsákmányt, azt az eddig rejtett férfiasságot, melyre évek óta le akartam csapni. Letérdeltem elé, ekkor megreccsent alattam a szauna fapadlója, és abban a pillanatban, hogy felemelte a fejét és kinyitotta a szemét, a farka eltűnt a számban. Hamar átengedtem neki a kezdeményező- és irányító szerepet, azt akartam, hogy uralkodjon felettem.

Csókoltam izmos és izzadtságtól sós nyakát, a puha ajkát, miközben ő ütemesen mozgott alattam. Nem akarom túlragozni, de olyan orgazmusban volt részem, hogy felsikítottam. Azt hiszem, az ilyen szexre mondják, hogy még a szomszéd is rágyújt utána egy cigire.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.