Eltitkolt szexuális vágyaink

Ma már szinte nincsenek tabuk a párkapcsolatokban. Nyíltan beszélünk egymás között mindenről, még a szexről is. Pár évtizede ez még elképzelhetetlen lett volna: a szex olykor a házastársak között is tiltott téma volt. Ma már természetes, hogy kendőzetlen szex tartalmú üzeneteket küldözgetünk a párunknak munkaközben, ebédidőben, a metrón - egyfajta új előjátékot generálva.

De valóban nincsenek titkaink? Mindent elmondunk egymásnak? Nincsenek titkos szexuális vágyaink, álmaink, melyekről nem beszélünk? Legyünk őszinték! Na ugye, hogy vannak! Mindenki őriz egy vágyat, melyet még a legjobb barátjának sem merne elmondani. Különösen a nők! A férfiak azért előbb kimondják, amire vágynak.

 

A vágyakat soha nem szabad összekeverni a fizikai valósággal!  

Kutatások szerint, a nők leggyakoribb vágyálma, hogy "megerőszakolják" őket. Hogy is mernénk ezt bárkinek elárulni! Még félreértenék, hiszen mi természetesen nem a megalázó, fájdalmas és embertelen helyzetre vágyunk! Fantáziánkban az erőszakot elkövető domináns férfi mindig jóképű és szexi. Nem is az erőszak a lényeg... Inkább az, hogy azt érezd, hogy "csak" túlságosan szenvedélyes, és annyira kíván téged, hogy bármit megtenne érted!

Ez gyakorlatilag, magában foglalja az „idegen férfi" kategóriát is. Az idegen férfi - aki lehet olyan, mint James Bond, egy izzadt favágó, esetleg egzotikus szépfiú -, pontosan tudja, mi izgat fel téged - és meg is akarja adni neked! Gyengéden lefogja a karod, azt suttogja:

 

Most az enyém vagy, azt csinálok veled, amit akarok!  

És te nem tudsz szabadulni kiszolgáltatott helyzetedből, de tulajdonképpen nem is akarsz, mert tudod, hogy most valami jó dolog fog történni veled. A helyszín lehet romantikus koszos csűr vagy az erdő mélye, lift, nyílt utca, de a mese biztosan orgazmussal végződik!

Közismert vágyálom még a sztárokról való fantáziálás. Te is szoktál egy ismert színésszel szeretkezni képzeletben? Persze megint nem ő a lényeg, hanem hogy ő képvisel minden olyan idealizált tulajdonságot, amellyel egy „álom" pasi rendelkezik.

Miért lenne ez ciki? Miért kellene ezeket szégyellened? Ha picit jobban belegondolsz, nem a beteges "erőszakra" vágysz, hanem egy kis mindent elsöprő, ellentmondást nem tűrő szenvedélyre valakivel, aki odavan érted. És nem megcsalni akarod a párod azzal a színésszel, csak vágysz egy kis idealizált romantikára.

Forrás: iStockphoto

Szóval miért is nem mesélsz partnerednek titkos szexuális vágyaidról? Attól félsz, hogy kedvesednek rosszul esik majd és megbántod vele?  

Pedig a legharmonikusabb kapcsolatban is előfordulhat, egy-egy visszatérő izgalmas vágyálom! Hiszen a legforróbb kapcsolat is hétköznapivá válhat egyszer és ahelyett, hogy félrelépnénk, titkos szexuális gondolatokkal küzdünk az ellaposodás ellen. Mennyivel egyszerűbb lenne megbeszélni ezeket a dolgokat!

Megérteni egymás vágyait, belemenni egy közös szerepjátékba, nem csak akkor, amikor a pasik akarják. Képzeljétek el, milyen lenne ezt játszani a partnereddel:

 

30 fokban fekszel a hasadon, egy kietlen sziklás tengerparton, izzadsz a vizes bikiniben, már átázott a törölköző alattad. Legalább hűti a tested! A koktélba vörösbort tettél, gyümölcsöt és jeget. Egy "idegen" férfi váratlanul megáll a hátad mögött, megérzed a közelségét, de mielőtt felülhetnél, hátrafogja a csuklóid, nem tudsz mozdulni. Suttogja, hogy órák óta figyeli tökéletes tested, és ne próbálj ellenkezni, mert senki nem hallja. Nagyon lassan csókolgatni kezdi a nyakad, inge hozzád ér, furcsa, hogy nem rémiszt meg...  

Folytassam?

Hölgyeim, inkább folytassátok ti! Kérjétek meg a párotokat, hogy vegyen fel egy valamire való öltönyt, keverjen egy koktélt, és induljon az este! A mi házi James Bondunk biztosan benne lesz a játékban! Ne gondoljátok, hogy álmaitok csupán vágyak, ellentmondásos valótlanságok, hiszen a való élet is csak egy játék!

Kereskedő Emőke

Nyitókép: iStockphoto