Ezt gondolják rólatok az emberek abból, ahogyan az utcán viselkedtek

Itt a tavasz! Mi lehetne romantikusabb egy sétánál a kedveseddel? Lehet, hogy már megvan a rituálétok, amit észre sem vesztek. Például az, ki megy balra és ki megy jobbra, fogjátok egymás kezét vagy nyilvánosan csókolóztok. Ezek a cselekedetek sokat elárulnak rólatok és a kapcsolatotokról.

Mit gondolsz a kézfogásról?
Sosem fogjátok meg egymás kezét:
Lehet, hogy csak nem tartod praktikusnak, hogy fizikai kontaktusba kerüljetek, de valószínűbb, hogy távolság van köztetek. Nincs akkora vágy bennetek egymás iránt, hogy séta közben meg akarjátok érinteni egymást.

Mindig megfogjátok egymás kezét:
Teljesen egyértelmű, hogy együtt vagytok, és ezt mindenkinek meg is szeretnétek mutatni. A problémáitokat sem kell egyedül megoldanotok, mert mindig ott van a párotok, hogy segítsen. Így kéz a kézben sokkal egyszerűbb.

Változó, hogy kézenfogva sétáltok-e:
Néha összetalálkozik a kezetek, aztán mégis külön utakon jártok. Ez mutatja a rugalmasságotokat. Párként élitek az életeteket, de továbbra is független emberek maradtok.

Ki megy balra és ki jobbra?
Mindig ugyanazon az oldalon mentek:
Lehet, hogy eddig nem vettétek észre, de elég tapasztalt pár vagytok. Mindenkinek meg van a saját szerepe a kapcsolatotokban és pontosan tudjátok, mi a dolgotok. Valószínűleg az étkezőasztalnál is megvan a saját helyetek és a szállodai szobában is mindig a megszokott helyen fekszetek az ágyban. Eltaláltam?

Mindig másik oldalon mentek:
Ma így, holnap úgy. Semmilyen felesleges szabályt nem tesztek egymásra a kapcsolatban, mindent úgy csináltok, ahogy jólesik. Minden jól van úgy, ahogy van. Spontán reagáltok a problémákra is, és közösen találtok azokra megoldást.

Csókolózás nyilvános helyen?

Nem:
Ilyen félénkek vagytok? Vagy azoknak a csoportjába tartoztok, akik úgy gondolják, hogy "nem kell nyílvánosan kimutatnunk a szeretetünket"? Akármelyik is, remek csapat vagytok! És ezt ti is nagyon jól tudjátok, nincs szükségetek mások megerősítésére.

Folyamatosan csináljátok és általában nagyon szenvedélyesen:
Csókolóztok reggel, délben, este, esőben, napsütésben, fejjel lefelé, mindig? Egyszerűen teljesen megőrültök egymásért, alig tudjátok visszafogni magatokat. A szerelmeteket az egész világnak meg akarjátok mutatni.

Forrás: Shutterstock

Csak néha csókoljátok meg egymást az utcán:
Az arany középúton vagytok. Nem azért csináljátok, hogy bizonyítsátok a külvilág felé, mennyire szerelmesek vagytok, hanem mert jól esik. De az intimitást inkább otthonra tartogatjátok.

Hol a párod keze sétálás közben?
Mindig átkarol:
Ez azt jelenti, hogy meg akar védeni, és egyben mindenkinek megmutatni, hogy az övé vagy. Szerettek közel lenni egymáshoz, mert támogatást és szeretetet ad nektek ez az érzés. Teljes mértékben számíthattok egymásra.

Sosem karol át, mert ez túl kényelmetlen nektek:
Ha közelségre van szükségetek, inkább megölelitek egymást. Túl kínos ez számotokra ahhoz, hogy így járjatok. A mottód: otthon van elég idő az összebújásra.

Néha átkarol:
Nem mintha szükséged lenne rá, de időnként jól esik, ha védelmezően átkarol. Így mutatjátok meg a külvilág felé, hogy remek pár vagytok. Ez így igaz, mert mindig ott vagytok egymásnak, ha szükségetek van a másikra!

Na, rólatok mit árul el az, ahogyan az utcán jártok?

Nyitókép: Shutterstock