terápia kibeszélő párkapcsolat pszichológus párterápia
Sokáig jól működött minden. Tíz közös év, két gyerek. Az utóbbi két évben viszont szétestünk, ez a párterápia az utolsó reményem. A doki tanácsára mától minden nap leírjuk, mit érzünk, aztán felolvassuk majd egymásnak a foglalkozáson.

Hétfő

Barbi
Szóval, ma minden pocsék volt. Meló után rohantam Lilivel az évnyitóra, előtte kiraktam Petikét a logopédusnál. Reggel kb. százszor kértem Pistit, hogy ha végez, hozza el Lili lakkcipőjét a boltból. Hazaértem, a cipő sehol... Padlógázzal süvítettem az áruházba, a gyerek meg ünneplőben bőgött hátul, hogy elkésünk. Meg tudtam volna ölni Pistit, mikor megjött, mégsem szóltam semmit, vártam, hátha rádöbben, mit felejtett el... De csak a hajómodelljeit fújta. Este megpróbáltam félretenni a haragot, és hozzábújtam a szexi hálórucimban, de a tévé fontosabb volt számára.

Pisti
Szar egy hétfő... Ma adtuk át melóban az új projektet, és csak késő délután végeztem. Siettem a modellező körbe, mert beválasztották a hajómat egy országos versenybe - naná, hogy dagadt a mellem a büszkeségtől... Alig vártam, hogy hazaérjek, és elmeséljem Barbinak. Régen olyan büszke volt a sikereimre. Most meg olyan arccal fogadott, mint akinek megölték az anyját.

Hadovált valamit az évnyitóról, aztán csak bámult rám, mintha várt volna valamire... Nem értettem. Egy ideig kérdezgettem, mi baja, végül tele lett a tököm. Pedálozzon a fene! Aztán este - miután egész délután dilis volt - belibbent az átlátszó hálórucijában... Nem vettem rögtön a lapot, és mire biztos lettem benne, hogy mit akar, mérgesen a fal felé fordult. Most akkor mi van?!

Kedd

Barbi
Oké, tegnap elhamarkodtam a hisztit. Ma tudtam meg Pisti kollégájától, hogy valami új projekt miatt nem ért haza időben. Persze, ettől függetlenül elfelejtette a cipőt, de mégis... Talán túlreagáltam. Úgy döntöttem, szervezek egy randit kettőnknek. A gyerekeket lepasszoltam anyámékhoz, és felhívtam Pistit, hogy este várom a kedvenc éttermünkben. Egy órán át válogattam a ruháim közül, végül a dögös bordó felsőmet vettem fel.

Forrás: Shutterstock

Miután értem jött, az autóban egy csomót nevetgéltünk, aztán beléptünk az étterembe, és hirtelen tök hülye lett. Morgott, mindenre fapofát vágott, nem lehetett vele beszélgetni sem. Otthon aztán bezárkóztam a fürdőbe, és egy órán át bőgtem csalódottságomban. Kétszer is kopogott, biztos kezet akart mosni, de nem engedtem be. Megvártam, amíg lefekszik, aztán gyorsan besurrantam az ágyba, és hátat fordítottam. Nehogy már lásson feldagadt szemmel!

Pisti
A franc essen az egészbe! Mit akar Barbi? Minek szórakozunk egymással, ha folyton csak csesztet? Ma felhívott melóban, hogy randizzunk este. Mondom, oké - és tényleg örültem! Este felvettem a ház előtt, mint régen, tök édes volt a fehér kosztümjében. A kocsiban jót dumáltunk, még a hajóimról is kérdezett. Aztán az étteremben levette a kosztümöt, és olyan dekoltázst villantott, hogy a pincér folyton őt bámulta. Legszívesebben bevertem volna a bunkónak, nem is tudtam másra figyelni, csak erre. Bírom, ha Barbi szexi, de azért van egy határ...

Miért kellett ma ilyen kihívóan öltöznie? Erre vágyik? Hogy más férfiak bámulják? Bezzeg, mikor hazaértünk, és letéphettem volna a dögös szerkóját, bezárkózott a fürdőszobába, még az ajtót is bekulcsolta. Én azt hittem, szexelünk egy jót... De miután kijött, akkor is csak besurrant az ágyba, hátat fordított, és elaludt. Úgy látszik, az egész randi csak arra volt jó, hogy másoknak mutogassa magát.

Szerda

Barbi
Ma voltunk a foglalkozáson, és felolvastuk az elmúlt két nap eseményeit. Mikor rájöttem, mennyire félreértettük egymást, sírni kezdtem. A dokinak igaza van: többet kéne beszélnünk az érzéseinkről...

Pisti
Ma felolvastuk az elmúlt napok eseményeit. Rájöttem, hogy sík hülye vagyok. Szegény Barbi tegnap észre sem vette azt a bunkó pincért, végig azért pedálozott, hogy én beinduljak rá. Ha tudtam volna, hogy sír a fürdőben...! Nem is hülyeség ez a párterápia...

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.