szerelem kibeszélő férfi magazin párkapcsolat
Biz' isten nagyon szeretem a páromat. Állítása szerint ő is nagyon szeret engem. Biztosan így van, mert érzem. Ám egy valamit nem értek. Ha valóban engem szeret, én vagyok az egyetlen, Istennőként tekint rám, totálisan megőrül értem és az ágyban is oda meg vissza van, mi a francnak bámulja a többi nőt? De most komolyan!

Velem van a baj? Nem tudok másból, csak magamból kiindulni, és én nem tekergetem a fejem a pasik után, mert tökéletesen el vagyok az enyémmel. Nézzünk szét a Férfi szeme táján.

Ha már az október úgyis a Látás Hónapja, kicsit ássuk bele magunkat a pasik nézésébe, no meg a látásába. Nem tudom, ki és hogy van ezzel, de engem rohadtul tud idegesíteni, amikor mellettem más csajokat bámul a kedvesem. Értem én, hogy a Férfiak a Marsról jöttek, a Nők, meg a Vénuszról, meg másként vannak összerakva, de akkor is. Miért nem tudnak megálljt parancsolni a látószerveiknek, vagy ha ennyire nem megy, legalább tennék mindezt diszkrétebben.

A régmúlt idők hölgyei azt mondták, hogy amiről nem tudsz, az nem fáj, amit nem látsz, az nem zavar.

Na persze...;-)

Engem az is zavar, ha tudom. Nem kell ahhoz látnom. Ha meg látom is, az egyenesen FÁJ!
Nagy F-el, nagy Á-val és nagy J-vel! Egy barátnőm anyukája egyszer azt találta mondani egy pasikibeszélős délutánon, hogy "jajj édesem, mindegyiket egy anya szülte". Azért ez elég durva! Rendesen belém égett. Pedig én alapjában szeretem a Férfiakat, az enyémet meg imádom! Hányszor hallottad már a „hűséget esküdtem, nem vakságot" kijelentést? Nálam mondjuk alapjaiban bajok vannak ezzel a nézésdologgal, de oké, ha el is fogadom ezt a teóriát, mi a helyzet fordítva?

Mi van, ha a Nő kezdi tekergetni a bájos kis nyakát és szemet vet a szomszéd fiúra, vagy egy közös ismerősre, netán a szomszéd sávban várakozó sármos sofőrre?

Mert mintha ezekből az „autósüldözésekből" lenne a legtöbb. ;-)

Szinte szemmel vernek a reggeli csúcsban...

Azt hiszed a pasidnak nem fájna? Amikor fordul a kocka, netán téged bámulnak a röntgenszeműek? Lásd alább! Nem a fenét! Vagy csak megjátssza a macsót, a büszke hímet, vagy talán nem szeret eléggé?

Persze nagyon nem mindegy az sem, milyen az a nézés. Mert van a sima átvillantás.
Amikor egy kattintás az egész. Ilyenkor sebtiben átfutja, akár az Instán a napi felhozatalt, vagy a Tinderen a friss kínálatot. Apropó, erre majd visszatérünk. Szólj rám, ha elfelejteném!

Forrás: Shutterstock

Szóval, van az az ártatlan kattintás, majd exponálás, amikor különböző fényszögben világítja meg azt, amit lát, majd a szkennelés, - amikor kissé elidőzik a látottakon, de hamar visszatér a jelenbe - amit még elnézek, ha egy ilyenen kapom rajta a drágát, vagy, ha épp jókedvemben talál a szitu.

Mert ez is helyzet és hangulatfüggő, mint oly sok minden a Nőknél, egyetértesz?

De tudod, van az a vetkőztetős nézés. Megvan?

Hú, na az NAGYON TUD FÁJNI! Az már KEGYETLEN! Olyankor úgy nézi a nőt, mint amikor röntgenen vagy és átvilágítanak. Csakhogy, most nem téged néznek azok a röntgenszemek és ez piszkosul sérti az önérzetedet. És ott belül azt hiszem a kis lelkedet is megkapargatta egy kicsit.

Az a Nő, aki igazán szeret, tudod, azzal a mély szerelemmel, az a NŐ, LÁT. És ezek a Nők szoktak egy idő után homályosabban látni, szemüveget viselni és olyat is hallottam, aki majdnem a vakságot választotta tudat - alatt természetesen -, hogy ne pusztuljon bele az érzésbe. Azt hiszed hülyéskedek? Pedig nem. Annak a Nőnek, aki időről időre szembesül ezzel a jelenséggel egy olyan Férfi oldalán, aki elvileg testi-lelki társa, hős szerelme, annak a Nőnek minden egyes alkalommal letörik egy darab a szívéből. Sérül az önbecsülése. Ha csak....Hacsak nem kezdi el kívülállóként tekinteni ezt az egészet, amiről eddig írtam.

Hogyan és miért? Pusztán önvédelemből, aztán meg tudatosan egy másik szemszögből, empátiából, a megértés irányelvét követve. Mindenki jobban jár az már biztos, mert amikor én változni kezdek, a másik is változni fog. Elkerülhetetlenül. Amikor az ő szemével próbálom nézni és látni az egészet, kezd új értelmet kapni a kép. És, amikor már nem borulsz ki a szkennelésen, az exponáláson és pláne a kattintáson, - ettől nem leszel kevesebb, sőt... Nagyobbra nősz az ő szemében is - sokkal nyugodtabbá válsz - és előbb-utóbb rá fog jönni Álmaid Hercege is, hogy napjainkban nem annyira menő már a stírölés. Ha meg mégis a vetkőztetős nézésen kapnád, és zavar, - már, ha zavarna - légy oly kedves és mondd meg neki, mit érzel.

Mondd meg neki egyenesen, a szemébe. Mert néma gyereknek anyja sem érti....
És most visszatérek egy mondatban a Tinderesdire, az egyéb oldalakról nem is beszélve.
Nézzük a felállást. Van egy Pasi, a te Pasid. Szeret. Téged. Nagyon.
Akkor nincs helye a társkeresőn. Ez ennyire egyszerű! Ha csak... Hacsaknem...

Te, mit gondolsz?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.