házimunka kibeszélő ideál férfiak
Ha ezt a kifejezést meghalljuk, egyből eszünkbe jut egy általunk idealizált kép. Mindenkinek más, lehet magas, alacsony, szőke, barna hajú, kék vagy zöld szemű, nem számít. Él bennünk egy kép, ami számunkra a tökéletes férfi. De milyen is igazából ő?

A hiedelmekkel ellentétben nem királyfi, nem herceg és még csak nem is Ken baba. Nincs fehér lova és aranyszőke haja sem lobog a szélben. Lehet, hogy még autója sincs, ami a mai világban sok nő számára nehezen feldolgozható. Az meg, hogy a húszas éveiben lakása legyen, csak álom.

Feltétlen fontos egy férfi anyagi javait nézni?

Tényleg az tesz valakit alkalmassá, hogy márkás ruhákba jár, menő autója van és egy Dunára néző nagy panorámás lakása? Vagy inkább az értékeit nézzük, a szerethető belső tulajdonságait? Van az a mondás, hogy: "A külső megfog, a belső megtart" - és ez így nagyon igaz.

Ha valakibe beleszeretsz az ne azért legyen, mert a pénzét látod és dollár jelek lebegnek a szemeid előtt - akármennyire is ez a mai divat -, mert nem ő lesz számodra az ideális férfi. Egy ideig elhitetheted magaddal, hogy ez a tökéletes, de lassan majd elkezdesz többre vágyni, keresed a boldogságot, amit pár drága ruha már nem fog kielégíteni. Hiányzik számodra a kapcsolatban a gyengédség, a harmónia és a szerelem, majd rájössz, hogy nem a férfiba, hanem a pénzébe szerettél bele.

Az ideális férfi külsejében megfog valami, akár a sármja, a vastag szemöldöke, a szakálla, a kicsit mackós teste. Bármi, amit te szépnek látsz. Ezek után elkezded magadon érezni, hogy a belső tulajdonságait is szeretnéd megismerni. Már az első beszélgetés alatt rájössz, hogy számodra szimpatikus-e, mert persze előfordul az is, hogy valaki addig tetszik, amíg ki nem nyitja a száját. De, ha választékosan, szépen beszél az elég vonzó tud lenni és még vicces is, akkor megfogtad a főnyereményt. Ha tényleg ő az igazi csak ezek után jössz rá, hogy eddig nem gondoltál a pénztárcájára és annak tartalmára. Látod, nem az a legfontosabb!

Forrás: Shutterstock

Az ideális férfinak nem esik nehezére kifejezni az érzelmeit, kívánságait. Nem hagyja, hogy mellette egy percig szomorúnak vagy boldogtalannak tűnj. Ő a házimunkát önként és szeretettel végzi. Tudja, hogy miért kell előtted belépnie az étterembe. Nem esik nehezére kinyitni előtted az ajtót, sőt még a kabátot is szívesen felsegíti rád. Az ideális férfi figyel, tudja, ha fodrásznál voltál és meg is dicséri frizurádat. Ő nem bántalmaz, még verbálisan sem "Ugye megmondtammal..." eszébe se jut mondatot kezdeni. Ő reggel kócosan lát a legszebbnek. Mellette folyamatosan mosolyognod kell. Az ideális férfi társaságában jó lenni. Kialakult elképzelése, terve van a jövőről, ami nagyban megegyezik a tiéddel. Folyamatos fejlődésben van az élet minden területén. Azonos a gondolkodásmódotok, hasonlóan látjátok a világot.

Biztos még nagyon sok dolgot fel lehetne sorolni egy ideális férfi tulajdonságaként. De az biztos, hogy mindenki keresi a tökéletes társat maga mellé. Legyetek kitartóak, mindenkinek van valahol egy párja a világban.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.