párkapcsolat szerelem hűség bizalom
Egy új kapcsolatban mindkét fél óvatos és gyanakvó egy kicsit. Ám ha korábban sok csalódás ért, akkor még inkább hajlamos lehetsz a bizalmatlanságra. De mi lenne, ha ezúttal változtatnál a nézőpontodon? Vedd észre a jeleket, amelyek párod hűségéről és komoly szándékáról árulkodnak.

Nem bízol benne. Pedig megtehetnéd, de nagyon nehezen megy. Talán mert korábban sokszor megbántottak, nem vettek komolyan, visszaéltek az érzéseiddel. A csalódások pedig zárkózottá tettek, és falat húztál magad köré. Eljött azonban a pillanat, amikor leteheted a pajzsodat, mert végre nem kell védekezned. Hidd el, ő valóban csak rád vágyik, és téged szeret. Honnan lehetsz biztos ebben? Ez az 5 jel megmutatja, hogy a párod hűséges hozzád.

1. Nem zárja el előled a telefonját 

Simán az asztalon hagyja a tabletjét, a telefonját, nem védi a kütyüit több jelszavas azonosítással. Ha a mobilját nyomkodja, és megkérdezed mit néz rajta, akkor nem titkolózik, nem terel. Ez a legmagasabb bizalom jele, és mindez azért van, mert nincs rejtegetni valója előtted. Ehhez azonban az is szükséges, hogy részedről is meglegyen ugyanez a bizalom. Ne nyomozz állandóan utána, ne kérdezgesd folyton és ne számoltasd el minden percével. Ha hagysz számára szabadságot, akkor biztos lehetsz benne, hogy ragaszkodó és hűséges lesz hozzád. 

 


Forrás: Shutterstock

2. Időt fordít a kapcsolatotokra 

Ha a párod időt és energiát tesz a kapcsolatotokba, ha számára is prioritást élvez, hogy minőségi időt töltsetek együtt, ha nem menekül a közös programok elől, hanem inkább ő keresi rájuk az alkalmat, akkor biztos lehetsz benne, hogy te vagy a legfontosabb az életében, és nem más nők után sóvárog. Ehhez persze az is kell, hogy meglegyen a közös érdeklődés, és mindkettőtök számára élvezhető programokat szervezzetek. 

Nem kell mindig együtt lógnotok, de a közös élmények mélyítik a kapcsolatot, a hasonló érdeklődés, értékrend és a közös célok pedig segítik a hosszabb távú elköteleződést.  

3. Nyilvánosan is felvállal 

Bemutatott a családjának, a barátainak, megismerted a munkatársait, és még közös fotókat is szívesen készít veled? Akkor biztos lehetsz benne, hogy büszke rád és hosszabb távon tervez veled. Arra azonban figyelj, hogy a közösségi médiában sokan nem szeretnek képeket megosztani. Mielőtt érzelmektől túlfűtve megjelölöd huszonöt fotón, egyeztess vele. Egyrészt elkerülhetsz egy nagy vitát és egy kellemetlen helyzetet, másrészről ő is díjazni fogja, hogy kikérted a véleményét. 

boldog pár, nevetés, mosoly, tengerpart
Forrás: Shutterstock

4. Beleáll az őszinte beszélgetésekbe 

Egy komoly kapcsolat őszinteségen és egymás megismerésén alapul. Még ha zárkózott is a párod, fontos, hogy legyenek mélyebb beszélgetéseitek, amikor megismeritek egymás érzéseit, gondolatait. Ha összekaptok valamin, akkor is fontos, hogy később, ha már lenyugodtak a kedélyek, tudjatok beszélni a sérelmeitekről. Ha a pasid nem menekül ezek elől, hanem hajlandó a párbeszédre még a kellemetlenebb helyezetekben is, akkor biztos lehetsz benne, hogy nagyon fontos számára a kapcsolatotok. 

Jobb azonban, ha te sem vágod be a durcit, és nem fordulsz el sértődötten, ha ő kezdeményez

 - az őszinteség mindkettőtökre vonatkozik. 

5. Nem titkolja a múltját 

Kérdezheted korábbi kapcsolatairól, gyermekkori emlékeiről vagy régi munkahelyeiről, nem titkolózik, nem terel. Ez a bizalom jele, ami azt mutatja, hogy fontos vagy számára és hosszú távon tervez veled.  
Néhány elvarratlan dolog miatt össze kell futnia az exével, de ezt is őszintén bevallja neked? Ilyenkor jobb, ha nem rendezel féltékenységi jelenetet, hanem értékeled az egyenességét. Hidd el, ha bármit szeretne még az előző párjától, akkor ezt a találkozót nem kötné az orrodra. Nyugodtan dőlj hátra, a pasi már csak téged szeret. 

Nyitókép: Shutterstock

 

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.