magazin kibeszélő randi rendes pasi jó nők nice guy Lengyel Sára
"A nők ma már nem értékelik a rendes pasikat" - nem drágám, csak tudod, nem jár alanyi jogon a szex és a nő.

Megvannak a "rendes srácok"? Tudod, akik úgy vélik, hogy ők túl kedvesek, ezért nem jut nekik jó nő. Hiszen ma már minden nő seggfejekre vágyik, aki átveri, megcsalja, megalázza őket, és képtelenek értékelni azt, ha valaki a tenyerén akarja hordozni őket. Logikusan hangzik, nem? (Nem.)

Hogy miként tudod időben felismerni őket? Lépten nyomon arról panaszkodik mindenkinek, aki hajlandó meghallgatni, hogy a mai nők már nem érnek semmit. Képtelenek szeretni, csupán kihasználnak mindenkit. Minden nő ugyanolyan. Persze ezt az aktuális kiszemeltnek (áldozatnak) is előszeretettel hangoztatják, csupán azzal a kiegészítéssel, hogy "látom, hogy te más vagy, mint a többi". Hiszen teljesen egyértelműen minden nőnek imponál, ha kiderül, hogy a férfi, akivel kommunikál, egy pillanatig sem tiszteli a nőket, sőt, úgy gondolja, hogy azért vannak olyan nők, akik megérdemelnének egy-két pofont. Csak, hát ő túl kedves... ugye. Meg amúgy is, kinek ne legyezgetné a hiúságát, ha valaki neki szidja az összes nőt, akire valaha ránézett. De te más vagy - még úgy nagyjából két percig, amíg ki nem derül, hogy te is ugyanolyan vagy, mint a többi.

Az ilyen férfiaktól nem nagyon lehet mást hallani, csak azt, hogy minden nő hülye k*rva, minden nő csak a pénzre hajt. Emellett azt gondolják, nekik jár a randi, jár a szex, jár a jó nő. De hatalmas tévedésben vannak. Nekik egyedül csak a szájuk jár.

Szeretik úgy beállítani magukat, mint a körülmények áldozatát. Ők a "rendes srácok", akik pont azért, mert annyira kedvesek, senkinek nem kellenek. Hiába vannak túl a harmincon, még mindig tizenéves sérelmeket hoznak fel. Hiszen a mai nőknek csak a seggfejek jönnek be, akik nem értékelik, talán még bántalmazzák is őket, amit teljesen egyértelműen meg is érdemelnek, hiszen ha jól választottak volna - ugye egy rendes srácot - akkor ez nem így lenne.

Forrás: Shutterstock

Na, de egyszer próbálj visszautasítani egy ilyen kedves fiút, vagy csupán nem néhány másodpercen belül reagálni a randira hívásra. Hirtelen te is pontosan ugyanolyan leszel, mint a többi "hülye picsa", akik nem tudják értékelni azt, amit ezek a fantasztikus emberek nyújtani tudnak. Ekkor derül ki, hogy nyilvánvalóan csak sajnálatból írtak rád, mert egyébként is egy ronda dagadt disznó vagy, és te vagy az, aki nem érdemled meg őt.

Ők azok a férfiak, akik minden egyes kommentszekcióban felbukkannak - bár senki sem hívta őket. Lépten-nyomon elsírják minden bánatukat. Minden nő átveri őket. Csak kihasználták őket. Minden nő gyökér. Ők azok, akik lelkesen hangoztatják, hogy akit megerőszakoltak, az meg is érdemli. Hiszen minek ment oda, hát teljesen egyértelmű. Az áldozathibáztatás zászlósai. De mindemellett nekik is jár egy jó nő. Akinek olyan segge van, mint amit körzővel rajzoltak. Aki nem tolja túl a sminket, mert az természetesen gusztustalan, de amúgy kifogástalanul néz ki. Aki nem jár kihívó ruhákban, nem érintkezik más férfiakkal, de még az unokatestvérével sem, lehetőleg szűzen kapták meg - nehogymár valaki más arassa le a lényeget. De azért közben legyen lepedőakrobata. Akarja mindig, amikor ő akarja.

Ott ugrálnak minden egyes cikk alatt, amiben félmeztelen férfiakról vannak képek, és kikérik maguknak, hogy a gonosz nők tárgyiasítják a szegény férfiakat. Emellett ők azok, akik minden nő képe alá odakommentelik, hogy "de jó segged van, b*sználak" - de hát ez csak őszinte dicséret, mi meg túl prűdek vagyunk ahhoz, hogy értékelni tudjunk egy ilyen kifinomult bókot.

És hogy hol vannak azok a normális nők, akik után ők nyavalyognak? Valószínűleg már messziről kiszúrták, hogy éppen ki próbálta megkörnyékezni őket, és hanyatt-homlok elmenekültek előlük valahova jó messzire, sőt, talán még a személyazonosságukat is megváltoztatták.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.