Kizárt, hogy valaha a gyerekem közelébe engedjem ezt a fruskát!

– Minden rendben? – kérdezi Bia, amikor belépek a szobába. – Persze! Kristóf éppen reggelizett. Imád anyámmal lenni – mosolygok rá. – Csak nekem hiányzik nagyon – sóhajtok.

– Megértem – lép mellém a lány, megsimogatja a karomat, és rajongó tekintettel néz rám.

Pöpec! Ezt szeretem! Micsoda ígéret van azokban a mélybarna szemekben! Bizsereg az ágyékom.

– Nem semmi pasi vagy! Nagyon nehéz lehet egyedülálló apaként. Nem ismerek férfit, aki így... – látom, hogy keresi a szavakat –, aki ilyen szeretettel, ilyen gondoskodón áll a kisgyermekéhez, és ennyi mindent megtesz érte.

– Imádom a fiamat!

– Ezért külön is köszönöm, hogy mégis elhoztál erre a gyönyörű helyre. De tudod ugye, hogy nem kell választanod, hogy vele vagy velem legyél – mosolyog rám, és az ajkairól eszembe jut, hogy milyen örömet tud okozni nekem vele. – Szeretném megismerni a kisfiadat.

Forrás: Shutterstock

– Drága vagy! – simogatom meg az arcát. – Annak is eljön az ideje, de tudod, neki sem könnyű. Egy éve hagyott el minket az anyukája, és azóta nem is találkoztak. Még csak nem is keresi a fiát! Alig egy-két hónapja látom Kristófon, hogy mintha már kicsit kiegyensúlyozottabb lenne. Óvatosan lehet csak haladni. Egy ilyen pici gyereknek nagyon sérülékeny a kis lelke. Persze – simogatom meg újra az arcát, és ahogy fiatal, feszes bőre a tenyerem alá simul, elönt a vágy –, tudom, hogy ő is imádna téged, hiszen egy angyal vagy. Csak adj még egy kis időt nekünk!

– Minden idő a tied – feleli.

Helyes! Ha tudná! Teljesen kizárt, hogy valaha a gyerekem közelébe engedjem ezt a fruskát! És hagyjuk már ezt a témát, mert kezdem unni. Nem ezért vagyunk itt!

– Gyönyörű vagy! – emelem meg az állát, elterelve a figyelmét holmi kölykökről.

Megcsókolom, pont úgy, ahogy szereti, lassan, hosszan, és közben a kezem bejárja a testét.

Az ágy felé húzom, és nevetve huppanunk le rá. Néhány perccel később már egymásba gabalyodva élvezzük az együtt töltött idő. 

A sorozat előző részei 

1. rész: A férjem külföldön, én itthon a gyerekekkel - egyikünknek sem könnyű

2. rész: "Azt hittem, egy házas nővel könnyebb dolga van az embernek, mert nem lesz olyan tapadós"

3. rész: "Tudod, a férfiaknak vannak szükségleteik, amiket a gyerekek mellett sem szabad háttérbe szorítani"

Nyitókép: Shutterstock