kibeszélő beszélgetés luxus gazdagság meglepetés
Kedves jövőbeli párom! Nem tudom, mikor fogják keresztezni egymást az útjaink, remélem hamarosan. Nem érdekel, hogy milyen autód lesz, mennyit keresel és mekkora házban élsz majd, nem ezekért foglak szeretni.

Azért írom neked ezt a levelet, mert szeretném, ha tudnád, mire vágyom, mitől bizsereg a lelkem. Számomra a szerelem nem a méregdrága göncökről és a luxus nyaralásokról szól, hanem azokról az élményekről, amiket nem lehet pénzért megvenni.

Az a fajta nő vagyok, aki bármikor szívesen nekivág a hegyeknek, az erdőknek, és akkor sem esik kétségbe, ha a szabad ég alatt kell éjszakázni. Aki többre értékel egy közös bográcsozást, mint egy flancos ebédet valamelyik csillivilli étteremben. Aki szeret munka után bringázni, csavarogni, fagyizni, ejtőzni egyet a fák árnyékában.

Régen nem így gondolkodtam. A luxus, a gazdagság, a felszínes dolgok érdekeltek, ám az évek során megtanultam értékelni az élet apró örömeit. Már nem vágyom márkás cipőkre, táskákra, és nem fogok elájulni egy csillogó fülbevaló látványától. Nem attól leszek boldog, hogy elhalmozol felesleges holmikkal, amiket aztán feltehetek a polcra a többi mellé.

Olyan dolgokat akarok tenni, amik emlékeztetnek majd a szerelmünkre. Amik erősítik az összetartozást kettőnk között - az ágyon hagyott kis levélkék, a közös főzések, a hajnalba nyúló beszélgetések, a meglepetés randevúk. Ezek a dolgok nem kerülnek sokba, de ezektől érzem, hogy szeretsz.

Forrás: Shutterstock

Nincs szükségem könnyelmű ígérgetésre, rózsaszín ködöt sem kell festened elém. Nem tesznek boldoggá a hangzatos szavak, az üres bókok. Az is nagyon rosszulesne, ha naiv és tapaszalatlan fruskának néznél, mert nem vagyok az. Kinőttem már a mesékből, tisztában vagyok vele, hogy mindenkinek vannak hibái, és minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek. De a pénz nem minden, és nem oldja meg a gondokat. Én nem vagyok megvásárolható!

Azzal adod a legtöbbet, ha tisztelsz és elfogadsz a hibáimmal együtt. Kényeztess a figyelmeddel, ezzel tedd egyértelművé, hogy szeretsz! Vigyél magaddal oda, ahol felnőttél! Látni akarom a kis tavat, ahol az apukáddal horgásztál, találkozni szeretnék a gyerekkori barátaiddal, megnézni az egykori iskoládat. Ajándékozz élményeket a tárgyak helyett!

Ez a legértékesebb dolog, amit adhatsz nekem. Mert évek múltán nem a jakuzzis lakosztályokra és a Michelin-csillagos vacsorákra fogok emlékezni. Csakis azok az élmények maradnak meg, amiket együtt éltünk át. Mert ahol hiányoznak az egymás felé forduló pillanatok, ott légüres tér keletkezik, amit mértéktelen költekezéssel, anyagi javakkal nem lehet kitölteni.

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.