párkapcsolat család kibeszélő pénz kapcsolat luxus gyerek házasság szerető
Unottan néztem ki az ablakon, már megint egy partin voltunk, amelyet Gábor egyik ismerőse tartott csupa magas beosztású, befolyásos embernek. Ez már a harmadik buli a héten, és már kezdek belefáradni a sok mosolygásba és bájolgásba, de Gábornak ez fontos, úgyhogy eljátszom a boldog feleség szerepét. Abban a pár percben azonban, amikor nem figyel senki, leolvad az arcomról a mosoly.

Szegény családból származom, hatan vagyunk testvérek, az édesapám alkoholista volt, aki az ideje nagy részét munka helyett ivással töltötte. Az édesanyám nevelt engem és a testvéreimet, emellett ő volt a pénzkereső a családban. Családoknál takarított aprópénzért, csak azért, hogy legyen mit ennünk. Már kisgyerekként elhatároztam, hogy én sosem fogok ilyen helyzetbe kerülni, és mindent meg is tettem azért, hogy így legyen.

Szerencsémre a természet vonzó külsővel áldott meg, a férfiak hamar felfigyeltek rám és gyakran megfordultak utánam. Nem volt pénzem drága ruhákra, viszont jó volt a stílusérzékem, tudtam, hogy mi áll jól nekem és ismertem pár olcsó butikot, ezért senki nem mondta meg rólam, hogy csóró vagyok.

A főiskolán ismertem meg Gábort, aki köztudottan egy gazdag család egyetlen gyermeke volt. Tetszett nekem, de leginkább a magabiztossága fogott meg és az, hogy számára nem létezett lehetetlen. Mindig is jó voltam csábításban, hamarosan ő is teljesen odavolt értem és a diplomaosztón megkérte a kezemet. Világraszóló lakodalmat tartottunk, a nászúton pedig meg is fogant az első gyermekünk.

Forrás: Shutterstock

Gábor egy multinál kezdett el dolgozni, és nagyon gyorsan lépkedett felfelé a ranglétrán. Fiatal volt, tehetséges és nagyon éhes a sikerre. Pár év múlva már vezető beosztásban volt, sok pénzt keresett, bár ennek az volt az ára, hogy rengeteget utazott és alig volt otthon. Közben megszületett a második gyermekünk is, így én főállású édesanya lettem, de tulajdonképpen nem is volt rá szükség, hogy elmenjek dolgozni, hisz Gáborhoz csak úgy dőlt a pénz.

A kapcsolatunk jó volt, de a gyerekek és Gábor sok munkája miatt kezdtünk eltávolodni. Gyakran voltak este megbeszélései, számtalan üzleti út, céges rendezvények, amelyekre néha engem is elvitt. Kényelmes életem volt, megvolt mindenem, úgy éreztem, hogy megfogtam az isten lábát, aztán egy véletlen folytán rájöttem, hogy Gábor megcsal engem. Nagyon kétségbeejtő érzés volt: egyrészt fájt, hogy nem vagyok neki elég, másrészt egy pillanat alatt veszélybe került az életem. Soha egy percet nem dolgoztam, nem tudtam és nem is akartam pénzt keresni, nem hagyhattam, hogy elhagyjon a férjem egy másik nőért.

Onnantól fogva elhatároztam, hogy én leszek a legjobb feleség a világon.

Vettem egy csomó szexi cuccot, elnéztem a félrelépéseit, mosolyogtam akkor is, amikor legszívesebben üvöltve sírtam volna, nem vetettem semmit a szemére. Úgy gondoltam, hogy amíg hozzám jön haza, addig nyert ügyem van.

Engem sem kellett félteni, kárpótoltam magam a személyi edzőmmel, a masszőrömmel, mert érezni akartam, hogy még mindig kívánatos, vonzó nő vagyok.

Ha kívülről lát minket valaki, azt gondolja, hogy mi vagyunk a tökéletes család. Sikeres, jóképű férj, csinos feleség, két szép gyerek. Csak mi ketten tudjuk, hogy mindez hazugság. Sosem beszéltünk erről, mégis mindketten tudunk egymás kis játékairól. Ez a mi kettőnk játszmája, eljátsszuk, hogy minden rendben van, hogy megmaradjon a látszat, közben azonban rohad belülről az egész. Gábor sosem fog engem elhagyni, hisz baromi kényelmes neki ez az élet, én pedig azért tűrök el minden szemétséget, mert szükségem van a pénzére.

Sokáig bántott a dolog, de ma már elfogadtam, hogy ez az ára annak, hogy nem kell nélkülöznöm. Felnőtt nő vagyok, nem ábrándozok már az elsöprő szerelemről. Megéri? Nekem igen. Azt teszem, amit akarok, a lényeg, hogy ne érezzem magam áldozatnak. Én választottam ezt az életet és ki is tartok mellette.

Niki történetét Németh Ágnes jegyezte le.

Nyitókép: Shutterstock

Te feladnád a kényelmes, pénzben gazdag, de boldogtalan házasságodat a szerelemért?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.