“Ha senki nem visz el randizni, elviszem én magamat” - 5 szívmelengető Valentin-napi történet

Valentin-nap kibeszélő szerelem randi Bálint-nap ünnep
Sokan gyűlölik a Bálint-napot, mondván, manapság csak az anyagiakról és a megfelelési kényszerről szól. Ezek a rövid sztorik azonban épp azt bizonyítják, hogy pusztán egy kis odafigyeléssel és kreativitással is meg lehet édesíteni a szerelem ünnepét.

Gréta (32): „Épp szingli voltam a szerelmesek napján és bevallom őszintén, kicsit bánkódtam is emiatt. Látni a sok giccses posztot, eufóriában úszó gerlepárt... Azonban amikor a munkahelyemről hazafelé felszálltam a villamosra és leültem, észrevettem, hogy valami lapul a jármű fala és az ülésem között. Egy celofánba csomagolt vörös rózsa volt. Lám, az „őrangyalaim" megpróbáltak egy kicsit felvidítani, ha már egyedül kellett töltenem az év legromantikusabb ünnepét."

Vivien (27): „Megbeszéltük a kedvesemmel, hogy este vacsorázni megyünk, utána megnézünk egy filmet a moziban. Amikor hazaértem, a közös kiskutyánk szokás szerint rohant üdvözölni. Valami szokatlant vettem észre a nyakörvén: egy elegáns, piros dobozka volt ráerősítve. Nagyot dobbant a szívem. Kinyitottam – egy eljegyzési gyűrű rejtőzött benne. Ekkor kilépett a hálószobából a párom, kivette a kezemből a gyűrűt, letérdelt és megkért, hogy legyek a felesége. Könnyek szöktek a szemembe a meghatottságtól és természetesen igent mondtam."

Zoé (23): „A barátom épp egy hónappal Valentin-nap előtt szakított velem és nagyon megviselt a különválás. Nehéz volt, de túltettem magam annyira a történteken, hogy már nem bőgtem érte minden egyes nap. Egy reggel úgy keltem fel, hogy teljesen kiegyensúlyozottnak, nyugodtak éreztem magam.

Elhatároztam, hogy ha senki nem visz el randizni, elviszem én magamat. Életemben először egyedül ültem be ebédelni egy elegáns étterembe, utána pedig a szépségszalon következett, ahol masszázst és kényeztető arckezelést kaptam. Esküszöm, az volt életem egyik legjobb Bálint-napja."

Forrás: Shutterstock

Jázmin (30): „Amikor a párom a szerelmesek napján elővett egy selyemkendőt, amellyel a szememet akarta bekötni, azt hittem, valami „szürkeötvenárnyalatás" kalandot tervez. Ehelyett azonban beültetett a kocsiba és a lelkemre kötötte, hogy nehogy leskelődjek. Elképzelésem sem volt, hová tartunk.

Nagyjából tízpercnyi kocsikázás után megálltunk, kinyitotta az ajtót és óvatosan kisegített az anyósülésről. Annyit éreztem, hogy füvön lépkedünk és levelek ropognak a lábaim alatt. Mikor végre megálltunk, levette a kendőt a szemeimről és leesett, hol vagyunk: azon az erdei tisztáson, annál a piknikpadnál, ahol a harmadik randinkon romantikáztunk. Csodálatos ebédet költöttünk el és közben természetesen felidéztük a megismerkedésünk emlékezetes pillanatait is."

Dorina (34): „A tavalyi Valentin-napot külön töltöttük a kedvesemmel, mert őt külföldre szólította a munkája. Megbeszéltük, hogy azért este videóchat-elünk kicsit, ha már élőben nem tudunk összebújni. Épp azt ecsetelte, milyen szuper hotelben szálltak meg, mikor csöngettek. Egy futár állt az ajtóban egy hatalmas csokor virággal, melyhez üdvözlőkártya is tartozott.

Nagyon meglepődtem és azonnal elolvastam a kártyára írt szöveget: „Most pedig gyere vissza, hadd lássam a gyönyörű mosolyodat!" Akkor esett le, hogy az egészet az én drágám szervezte. Mikor hazaért, természetesen bepótoltuk az elmaradt romantikus estét...

Te hogyan ünnepled idén a Valentin-napot?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.