Valentin-nap kibeszélő szerelem magazin szingli önmagaddal bizonygatás valentin2017 Randevú
Engem sosem hozott lázba igazán a Valentin-nap. Nálam a teljesen fölösleges giccsparádé a szinonimája. Amikor még a legtökkelütöttebb pöcs is tudja, hogy este virágszirmokkal kell beszórni az ágyat, és epret kell zabálni pezsgővel a kedvese köldökéből! Mert attól igazi romantikus lovag lesz!

Az egész egy nagy, üres közhely. És nagyon nehéz ezt úgy komolyan venni, hogy ne legyen az! Szingliként talán még bosszantóbb ez a nap... Hiszen akaratlanul is abba botlasz, hogy a sok marha hogyan próbálja bizonygatni határtalan szerelmét.

Elég kinézni az ablakon, és csak azt látod, hogy az összes erkélyen a Titanic nagyjelenetét tolják a párok. Minden nyilvános helyen lógnak a felfújt lufi szívecskék, és mindenhonnan ömlik rád a csillámos I LOVE YOU-s nyáltenger.

Forrás: Getty Images/Fotostorm

Még egy moziba sem tudsz bemenekülni, mert egy horrorfilm alatt is a cuppogós, nyögdécselős aláfestést vagy kénytelen hallgatni. Hiszen sokan úgy gondolják, hogy olyan romantikus ilyenkor a szerelmükkel egy kiöntött kólától (reméld, hogy csak attól) ragacsos moziszékben, a popcorn morzsák között üzekedni!

Szóval a legjobb megoldás, ha a négy fal között vészeled át a napot. Egy meghitt randevú keretein belül, önmagaddal. De mindenképp add meg a módját! Hiszen te egy nagyon fontos ember vagy magadnak. Öltözz ki szépen, vedd fel a kedvenc lyukas melegítőnadrágodat és kinyúlt pólódat, készítsd be a kedvenc rágcsáidat!

Forrás: Getty Images/Geber86

Azért egy százas csomag papír zsebkendő és egy tubus síkosító sem árt, hátha nagyon rámenős lennél. De arra azért mindenképp figyelj, nehogy összedőljön a magadról kialakított idilli képed, ezért kicsit kéresd magad!

A tévét egyből ki is b*szhatod az ablakon, úgyis csak a Szerelmünk lapjait tolják majd mindenhol! Meg az összes olyan filmet, amiben a főszereplő pasik végig félmeztelenül feszítenek, amiből azt hihetnéd: mindjárt lesz egy fasza bunyó, de aztán csak sírnak és ölelkeznek...

Inkább vedd elő a Trónok harca összes évadát, úgysem írtak még képernyőre szebb szerelmes jelenetet, mint amikor Jon Snow megmutatja egy barlangban Ingridnek, hogy azért mégiscsak többet tud a semminél!

Végül, ha már megcsömörlöttél a sok gyilkolástól, és kellően hangulatba jöttél a bordélyok működésének szemléletes bemutatásától, akkor megkoronázhatod a filmes estet egy kiadós szeretkezéssel.

Forrás: iStockphoto/Andrey Popov

És legalább az is tuti, hogy nem kell majd megjátszanod az orgazmust, és senki sem lesz csalódott, ha túl korán mész el!

Ha viszont mégsem lenne kedved hozzá, és csak simán horpasztanál egy jó nyálcsorgatósat, akkor sem kell azon aggódnod, hogy valaki ott fog mérgesen duzzogni melletted, mert nem kapta meg a Valentin-napi numeráját.

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.