társkeresés kibeszélő első randi randi kapcsolat buktató tippek
Egy első randi mindig nagyon kényes dolog, főleg, ha egy netes társkeresőn ismerkedsz. Ilyenkor már legtöbbször annak is örülsz, ha az az ember áll előtted, akit a képeken láttál, de ha ez stimmel, akkor még számos dolog van, amin elcsúszhat a dolog.

Az elmúlt pár évben volt pár első randim, amiből az következik, hogy csekély kivétellel egyikből sem lett második. Ennek általában két oka volt: kiderült valami olyasmi, amiről addig szó sem volt, vagy annyira nem volt kémia, hogy nem láttam értelmét annak, hogy újra találkozzunk. Most összegyűjtöttem pár dolgot, ami teljesen ki tud nyírni egy első randit, így talán jobb ezeket előre tisztázni.

1. Nem túl szerencsés, ha kamuzol a magasságodról / súlyodról / életkorodról

Sok pasival beszélgettem arról, mi a legkiábrándítóbb az első randin és egyöntetűen az volt a válasz, hogy a valóságban szinte egyik nő sem úgy néz ki, mint a szétretusált képeken. Sőt, olyan sztorit is hallottam, hogy egy nő kamu képeket rakott fel, amelyeken nem is ő volt, aztán megjelent a randin és lazán odavetette a srácnak, hogy ne is foglalkozzon ezzel. Az már teljesen általános, hogy a nők olyan képeket küldenek, amelyeken 10-15 kilóval könnyebbek vagy éppen fiatalabbak. Nekem egy rossz tapasztalatom volt ezzel kapcsolatban, amikor napokig leveleztem egy sráccal és az első találkozón derült ki, hogy fél fejjel alacsonyabb nálam. Igaz, nem kérdeztem, milyen magas, ő pedig (nem véletlenül) nem feszegette a témát.

2. Kiábrándító, ha kiderül, hogy pasiként még a szüleiddel élsz

Volt egyszer egy első randim, ahol nagyon jót beszélgettünk a sráccal, és megbeszéltük, hogy találkozunk másodjára is. Itt aztán már kezdtek kihullani a csontvázak a szekrényből, például az is kiderült, hogy pár hónapja hazaköltözött az édesanyjához és azóta is ott él. Én egy toleráns nőnek tartom magam, de tátva maradt a szám, hogy egy 35 éves férfinak nincs igénye arra, hogy külön éljen a szüleitől. Elképzeltem, hogy ha összejönnénk, akkor mégis hogy oldaná meg, hogy nála aludjak (és hogy az édesanyja ne halljon semmit).

Forrás: Shutterstock

3. Ciki, amikor kiderül, hogy a másik ki nem állhatja az állatokat, neked viszont 2 cicád és egy kutyád van otthon

Sokan szeretik az állatokat, de nem mindenki, arról nem is beszélve, hogy vannak, akik allergiásak az állatszőrre, vagy ha nem is, akkor meg irtóznak attól, hogy együtt éljenek egy állattal. Nekem nem egy első randim volt, ahol kiderült, hogy a partnerem allergiás a macskaszőrre, de olyan is volt, ahol a pasi felvetette, hogy szerinte meg kellene szabadulnom a cicámtól ahhoz, hogy párra leljek. Konklúzió: ahogy (jobb esetben) bejelented, hogy van gyereked, arról is kell szólni, ha állatot tartasz otthon.

4. Baromi unalmas, ha megállás nélkül csak magadról vagy az exedről beszélsz

Volt egy randim, ahol három óra alatt gyakorlatilag alig jutottam szóhoz. Végig arról ábrándoztam, mi mindent tudnék csinálni, ha nem kellene itt ülnöm, és amikor a srác a találka végén felvetette, hogy legközelebb ő is szeretne pár dolgot megtudni rólam, udvariasan elutasítottam a lehetőséget. De olyan is volt, aki folyamatosan a volt feleségéről panaszkodott, de persze hozzátette, hogy már nem érdekli és régen túl van az egészen. Na persze.

5. Szomorú, ha kiderül, hogy mások az elképzeléseitek a jövőről

Sajnos ez is többször előfordult, bár nyilván ez vastagon benne van egy első randiban, hisz épp azért találkoztok, hogy felmérjétek, mennyire illetek egymáshoz. Nekem ment már amiatt gallyra randim, mert kiderült, hogy a másik nem akar gyereket, nem akar komoly kapcsolatot, nem bírja az újságírókat, zavarja, hogy sokat kérdezek, de olyan is volt, hogy nem egyeztek a politikai nézeteink.

+1 Hiányzik az a híres kémia

Mégis, amin a legtöbb randim elcsúszott, az a kémia hiánya volt. Hiába beszélgettünk egy jót a sráccal, az égvilágon semmi nem mozdult meg bennem. Tudom, a férfiak azt mondják, hogy mi nők túlértékeljük a kémiát, nekem viszont akkor is fontos, hogy kedvem legyen hozzáérni a másikhoz, így sajnos ezekből sem lett második találka.

Nyitókép: Shutterstock

Volt már olyan első randid, aminek az első percében tudtad, hogy sokkal hasznosabban is eltölthetnéd azt a másfél órát?

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.