Eleged van a tinderes szoknyapecérekből? Itt a családra vágyók társkeresője

szex család kibeszélő szerelem családalapítás párkapcsolat társkeresés gyerek
Bár sokak számára evidens, hogy a piros lángos alkalmazáson a többség nem kifejezetten a holtomiglan-holtodiglanra hajt, egyesek még mindig képesek hatalmasat csalódni, mikor ezt élesben megtapasztalják.

Ilyenkor természetesen végeláthatatlannak tűnő letargiába zuhannak, hiszen már a sokadik laza erkölcsű Tinder-lovag ghostolta őket azután, hogy jelezték: hosszú távú, komoly kapcsolatban gondolkodnak. A következő lépés valószínűleg az, hogy bánatosan törlik az alkalmazást a telefonjukról, továbbá megfogadják, hogy soha többet nem kísérleteznek az online ismerkedéssel.

Azok számára, akik úgy érzik, lassan kifutnak az időből, még inkább elkeserítő lehet ez a szituáció, hiszen tudják, hogy két lehetőségük van, ha még ebben az életben saját családot akarnak alapítani: vagy villámgyorsan kerítenek egy megfelelő alanyt organikus úton, vagy elmennek a spermabankba, hátha sikerül kifogniuk egy viszonylag életrevaló egyén örökítőanyagát.

Nekik üzenem, hogy fel a fejjel, nincs minden veszve: egy 43 éves egyedülálló anya, Stacy Thomson megálmodott egy kifejezetten családra vágyók és szülők részére fenntartott randiappot, ami már idén nyáron elindult, hozzánk azonban csak nemrég jutott el a híre.

A REDDI-n, - ami egyelőre csak az App Store-on elérhető -, a regisztrációs folyamat kissé bonyolultabb, mint a Tinderen: a jelentkezőknek ki kell tölteniük egy online űrlapot, melyet a moderátorok gondosan elemeznek. Ha úgy vélik, az adott jelölt szándékai összeegyeztethetőek a vállalat hitvallásával, zöld utat kap és máris kezdhet böngészni a többi hasonszőrű, szerelemre vágyó személy között.

Bár az én terveim között jelenleg nem szerepel a megállapodás, abszolút átérzem azok helyzetét, akik belefáradtak az állandó keresgélésbe és csak arra vágynak, hogy végre megleljék megbízható, életre szóló párjukat.

Egyébként attól függetlenül, hogy a Tindert a legtöbben szexalkalmazásként tartják számon, én számos párról hallottam, akik ott leltek egymásra és évek óta boldogok együtt. Ez nyilván szerencse kérdése is, de azt is aláírom, hogy sokkal könnyebb az ismerkedés, ha már az alapok le vannak fektetve egy erre a célra létrehozott platformon – tehát senki nem árul zsákbamacskát. Erről pedig komoly pszichológiai szakértők bizonyosodnak meg a regisztrációs ív kiértékelésekor, nehogy már meglévő tagjaik kamuprofilosok vagy csalók áldozataivá váljanak.

A REDDI-nél jelenleg több százan vannak várólistán, ugyanis a jóváhagyási procedúra akár két hetet is igénybe vehet – egyértelmű, hogy a vezetőség nem aprózza el a kiválasztást. Ki tudja, ez az app talán egyszer valóban működőképes alternatíva lesz azok számára, akiknek már elegük van a kalandorokból és az állandó játszmázásból...

Te hol tartasz a párkeresés útvesztőjében?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.