Mögöttem az exem, mellettem a csaj, akit most dobtam, a pultos pedig szintén megvolt (18+)

Hetek óta írogatunk egymásnak egy csajjal, túl vagyunk már két randin, de valahogy nincs meg a kémia. Érzi ezt ő is, és érzem én is, de csak megadtuk az esélyt harmadjára is, hátha egy kellemes estével le tudjuk zárni ezt a történetet. A sors – vagy egyesek szerint a karma – rám rúgta az ajtót, és a buli kellős közepén, a pultnál állva összeért a múlt, a jelen és a jövő.

Kezdjük azzal, hogy az exemmel nem volt egyszerű, márpedig azért, mert ő milliószor szerelmesebb volt belém, mint én belé. Higgyétek el, többször próbáltam vele szakítani, eleinte csak apró jelekkel adtam a tudtára, hogy ne erőltessük a dolgokat, de amikor már egyre több cuccát hozta át hozzám, éreztem, hogy napról napra nehezebb lesz kihátrálni ebből a kapcsolatból.

Nem tudom, lehet-e egyáltalán kapcsolatnak nevezni azt, amikor érzelmileg csak az egyik fél van benne százszázalékosan?

A bomba végül akkor robbant, mikor közöltem vele, hogy az olaszországi nyaralásra nem jöhet velem. A barátokkal már hónapokkal korábban leszerveztük az utat, még azelőtt, hogy őt megismertem volna. Teljesen begőzölt attól, hogy nélküle, csak a haverjaimmal megyek el valahova, ráadásul egy hétre. Kiverte a hisztit, tajtékzott a lakásban, fel-alá járkált, majd hirtelen megállt és levegőért kapkodva egyenesen a torkomnak szegezte a kérdést:

Szeretsz te egyáltalán?

Nem is gondolkodtam, egyszerűen és határozottan válaszoltam: "nem, és sosem szerettelek".

Láttam, ahogy Cintia arcából kifut a vér, olyan fehér lett, mint a konyhafal, amelynek nekitámaszkodott. Azt vártam, hogy az előbbi jelenet után most még nagyobb fordulatszámra kapcsol, és mint egy forgószél, tombolva szétzúzza a konyhát, de nem ez történt. Pár percig állt némán, majd egy szó nélkül összeszedte a holmijait és míg én leforrázva álltam a konyha közepén, csendben behúzta maga mögött az ajtót.

Forrás: Shutterstock

Pedig milyen jó volt a szex!

Ez volt az első gondolat, ami belém hasított, miután kilépett az ajtón. Sosem felejtem el az első alkalmat, amikor egymáséi lettünk. Az egyik haverom, Jani megkapta a szüleitől tavasszal egy hétvégére a balatoni nyaralót és kihasználva a rövidke időt, orbitális bulit csapott. Szerintem válogatás nélkül meghívta az összes Facebook-ismerősét, de talán még az Insta-követői közül is beestek néhányan, mert a gerendán is lógtak. Na ezen a bulin volt ott Cinti is, akit már ismertem az edzőteremből, de sose beszélgettünk rendesen, csak köszönés volt és néhány sablonos fordulat.

A balatoni faházban viszont nagyon egy hullámhosszra kerültünk, és míg a többiek rohamléptekben haladtak a csatak részegség útján, mi lemaradva követtük őket. Hajnali kettő óra lehetett, a társaság nagy része már kiterülve horkolt a padlón, a kanapén, sőt volt aki a konyhapulton, lelógó fejjel szundított. Cinti ekkor súgta a fülembe, hogy b*sszam meg, de jó keményen. Nem kellett kétszer kérnie, mert valami már tényleg régóta kemény volt a nadrágomban...

A nyaraló minden szobájában volt valaki, ezért végső megoldásként bevonultunk a fürdőbe. A lenti, csöpp helyiség falait lambéria borította, egy zuhanytálca és egy mosdókagyló volt benne, az ajtót pedig nem lehetett bezárni. Szinte letéptük egymásról a ruhát. Szempillantás alatt becsúsztam. Cinti nekidőlt a mosdókagylónak, én pedig, miközben egyre gyorsabban mozgattam a csípőmet, a jobb lábammal kitámasztottam az ajtót. Ide aztán senki se nyisson be!

Annyira be voltam nyomva, azt hittem, már sosem élvezek el. Mikor végeztünk, csurgott rólunk az izzadtság, a fülem égett, de szerintem az egész fejem vöröslött. Úgy lihegtünk, mintha maratont futottunk volna. Felkaptam a gatyámat és azonnal a konyha felé vettem az irányt. Úgy éreztem, ott helyben kiszáradok.

A konyhában ott állt Jani, aki meglepően józan volt, majd ahogy végigmért, olyan széles vigyorra húzta a száját, hogy azt hittem, kettényílik a feje. Nem szólt semmit, csak pakolászott tovább azzal a kaján mosollyal a fején. A szex brutál jó volt, többször is megismételtük a buli után, számomra viszont ez nem volt több mint barátság extrákkal, ám Cinti elkezdett érezni irántam valamit. Nem jól kezeltem a dolgokat. A szexért hagytam, hogy beleélje magát abba, hogy lehet köztünk valami komolyabb is.

Forrás: Shutterstock

A szakítás után sokáig nem hallottam felőle, ám az élet pont a legrosszabbkor sodorta ismét elém, vagyis mögém. A fentebb említett buliban. A belvárosi kocsmában, a pultnál álltam sorba a piáért, amikor mögöttem megjelent Cinti, amivel nem lett volna akkora gond, ha nem áll mellettem Petra, a csaj, akit épp most terveztem dobni. Mindkét lánnyal az edzőteremben jöttem össze, meg sem fordult a fejemben, hogy beszélhetnek, vagy akár ismerhetik egymást. Én naiv...

Szavak nélkül is éreztem a megvetésüket, azt, ahogy perzseli a tekintetük a bőrömet. Petra előbb még fogta a karom, de már a testét sem dörgölte hozzám. Ekkor kerültünk sorra a pultnál, ahol megjelent Nóri, mondanom sem kell, szintén a teremből. Őt is fűzöm egy ideje, és én hülye, elfelejtettem, hogy ebben a bárban dolgozik esténként...

Az arca felderült, de másodpercek alatt tűnt el a mosoly, miután meglátta az engem körülvevő, ismerős hölgykoszorút. Épp kikértem volna a piát, de elfordította rólam a tekintetét, simán keresztül nézett rajtam és a fejem fölött odaszólt a lányoknak, hogy kérjenek nyugodtan bármit, Bence – azaz én – állja úgyis a számlát.

Ennyi villámot, mint Nóri szemében, én az égen sem láttam még.

Nyitókép: Shutterstock