Zaklat az exem: három éve szakítottam vele, ő mégsem tud elengedni

Kata és Dávid kapcsolata pont úgy indult, ahogy a nyári szerelmek szoktak. Mindent elsöprő érzelmek, reggelig tartó bulik, rengeteg szex, aztán az idő múlásával valahogy az érzelmek hevessége is alábbhagyott...legalábbis a lány részéről.

Szerelem első látásra

Kata és Dávid Balatonfüreden ismerkedtek meg egymással. Kata ott lakott már 15 éve, ott voltak a barátai, a munkája, és imádta a nyarat. Minden évben azt várta, hogy újra nyüzsgő élet legyen a magyar tengeren, és megérkezzenek a nyári munkát vállaló, szórakozni vágyó facér pasik, akik a legmelegebb hónapokban ellepték a várost. Egy nyári estén ismerkedett meg Dáviddal, aki azért költözött le Pestről, hogy egy strandon lévő büfét üzemeltessen. Szerelem volt első látásra, legalábbis már az első találkozónál izzott közöttük a levegő, és a közös, iszogatós, éjszakai fürdőzős estékből hamar szerelem lett. Dávid lakást bérelt a szezonra, így szinte az egész nyarat együtt töltötték. Amikor eljött a szeptember, a srác visszaköltözött Budapestre, Kata pedig Füreden maradt. Egy ideig működött a dolog úgy is, hogy hol itt aludtak, hol ott, megismerték egymás családját, de Dávid egyre furcsábban viselkedett.

A nagy Ő valójában egy pszichopata?

Néha, amikor nem voltak együtt Katával, agresszív üzeneteket küldözgetett, hogy ha más pasi ránéz, ő megöli – mármint a srácot, - mert Kata csak az övé. Emlékszem, egyszer Katánál iszogattunk, amikor Dávid Face Time-on felhívta, hulla részeg volt, össze-vissza beszélt, és zokogott. Alig lehetett érteni, mit mond, de a mondandójának a lényege az volt, hogy sosem volt még ennyire szerelmes, és retteg, hogy elveszíti Katát, mert ő élete szerelme. A barátnőm kissé ittas állapotban majdnem elolvadt attól, milyen cuki ez a fiú, mi viszont figyelmeztettük, hogy Dávid viselkedése nem teljesen normális.

Másfél évig voltak együtt, de Kata rájött, hogy már nem szerelmes, és szakított vele. Ennek már három éve, ez a barom mégis a mai napig zaklatja a barátnőmet.

Forrás: Shutterstock

Üzenetek és aprócska ajándékok

Kezdetben hívogatta, SMS-eket küldözgetett neki, így Kata letiltatta a számát. Később Dávid az összes platformon megpróbálta elérni őt: Facebookon, Viberen, e-mailen, és a mai napig van, hogy álprofilról ír neki. Tavaly nyáron Kata anyukájának is üzenetet küldött, megkérdezte tőle, hogy vannak, hogy van Kata, és leírta, vele mi a helyzet. Akkor Kata annyira felhúzta magát, hogy visszaírt neki az anyukája profiljáról - korábban soha, semmire nem válaszolt - elküldte a fenébe, és megfenyegette, hogyha még egyszer zaklatni meri őt, vagy bárkit a családjából, feljelenti.

Dávid persze nem állt le, és többször is ott járt Kata lakásánál. Egyszer egy szalvétán hagyott neki üzenetet, amit a kocsijára tett, de volt olyan is, hogy bekopogott, és a kezébe nyomott egy csokor virágot. A virágon volt egy képeslap, amin ez állt:„Te vagy életem szerelme, tőled akarok gyereket"
Hiába győzködtük Katát, forduljon a rendőrséghez, azt mondta, nincs ideje ezzel foglalkozni, és úgy gondolja, a hatóság sem tudna mit kezdeni Dávid próbálkozásaival. Katának már új pasija van, és abban bízik, hogy ez a barom egyszer csak elfelejti őt, de ha szóba jön Dávid, látom a szemében a félelmet, és tudom, hogy attól tart, egyszer, amikor egyáltalán nem számít rá, váratlan vendégként üdvözli őt a lakása ajtajában az exe, azt pedig senki nem tudja, hogy aki ilyen betegesen ragaszkodik valakihez, meddig hajlandó elmenni...

Nyitókép: Shutterstock