Fogd már fel végre, hogy nem kellesz neki!

Ahogy a férfiak igyekszenek megfejteni a nőket, úgy mi, nők is próbáljuk megérteni a pasikat - sőt, mi több, következtetni próbálunk a cselekvéseikből, és megtippelni, mire számíthatunk később.

Persze nem állítom, hogy napi 24 órában ez a tevékenység teszi ki az életed, de abban biztos vagyok: életed során legalább egyszer veled is megesett, hogy mikroszkopikus közelségből próbáltad figyelni az aktuális férfi minden rezzenését. Ez főleg az ismerkedések elején gyakori, amikor még fogalmad sincs, mit hoz a holnap.

"Szerencsére" tele van az internet tippekkel és tanácsokkal, nem beszélve a "7 jele annak, hogy imád a pasi" típusú cikkekről - amik egytől egyig örökérvényű igazságok... Én mégis állítom, végtelenül egyszerű kitalálni, hogy kitől mire számíthatsz. Egyetlen dolgot kell hozzá tenned: nem félremagyarázni az egyértelműen intő jeleket.

Vegyük például Mr. Mindenkinél Elfoglaltabb Vagyokot! Látszólag nagyon érdeklődik irántad: folyamatosan dumáltok, mindenre kíváncsi, amit csak kiejtesz a szádon. De találkozni nem hív el, és természetesen mindig nagyon-nagyon elfoglalt.

"Hát, a múlt héten azért nem értem rá, mert kétszer vidékre kellett utaznom munka ügyben, egyszer pedig külföldre. Ezen a héten pedig pont nagyon fontos megbeszéléseim voltak, korán kellett kelnem, ezért korán is kellett ágyba kerülnöm. Most pedig már ismét hétvége van, és pihennem kell - hiszen mindeközben kihordtam lábon egy tüdőgyulladást is. És hogy hogy alakul a jövő hetem? Nem fogod elhinni bébi, de nagyon elfoglalt leszek."

Vagy beszélhetnénk a "Na mizu?" koronázatlan királyáról is: a pasiról, aki a mondat közepén egyszer csak eltűnik, és soha többé nem válaszol a feltett kérdésedre. Aztán napokkal/hetekkel később előkerül, és mintha semmi sem történt volna, belöki az agyhasító kérdést: "Na mizu?"

Eleinte még izgulsz, hátha valami baj történt vele, és ezért szívódott fel - de mivel még csak meg sem indokolja eltűnéseit, így nekiállsz felmentő elméletet gyártani, hogy ne sérüljön a romantikus randikról szőtt álmod...

Forrás: Shutterstock

Sok nő ott követi el a hibát, hogy nem figyel a részletekre. Például, ha valaki sosem ér rá találkozni, de írásban mindig a rendelkezésedre áll, akkor vélhetőleg ott nem az idő faktor a ludas - hiszen aki brutálisan elfoglalt, annak nincs ideje írogatni. Ahogy az eltünedező pasi sem azért nem keres, mert annyira beléd zúgott, hogy minden alkalommal előjön a rejtett Parkinson-kórja, mikor hívni próbál...

Az igazság rém egyszerű: nem érdekled annyira, hogy a valós idejéből áldozzon rád - de ezt sosem mondaná a szemedbe, hiszen akkor elveszítené az unaloműző beszélgetőpartnerét/bármikor előkapható dugi barátnőjét.

Te pedig nem vagy elég tökös ahhoz, hogy beismerd saját magadnak a valóságot, hiszen akkor azzal is szembesülnöd kéne, hogy ezúttal sem találtad meg a Nagy Őt. Ezért inkább azzal hiteged a tükörképed, hogy holnap majd biztos több ideje lesz rád. Nagy valószínűséggel nem lesz...

Persze nem állítom, hogy mindenki játszmázik. Ám ettől függetlenül úgy vélem, hogy a sikeres ismerkedéseknek van egy közös tulajdonságuk: méghozzá az, hogy mindkét fél akarja. Az akarat pedig elég látványos dolog, semmivel sem összetéveszthető! Messziről érződik, ha egy pasi TÉNYLEG kíváncsi rád!

Az a férfi, akiben valóban megmozdítottál valamit, nem ismer sem embert, sem istent. Keresi az alkalmat, hogy a közeledbe férkőzhessen: szóban, írásban és 3D-ben is. Minden nap jelét adja annak, hogy gondol rád: bókokat, kedves megjegyzéseket, zeneszámot vagy épp egy érdekes témát oszt meg veled, hogy kialakítsa a napi kapcsolatot, és jobban megismerhessen.

Az a pasi, aki szeretne tőled valamit, minden adandó alkalommal randira fog hívni - nem keres kifogásokat, nem panaszkodik, hogy mennyire fáradt és elfoglalt. Helyette inkább találkozik veled, mert előrébb sorol téged, mint azt a plusz 3 óra alvást.

Rövidre fogva: aki AKAR valamit, az minden helyzetre talál megoldást - aki pedig nem, az kifogást. Éppen ezért azt tanácsolom minden nőtársamnak: ne hazudj magadnak egy hamis illúzió kedvéért, hiszen te is tudod, hogy ennek csalódás a vége! És csak arra a pasira áldozz időt, aki nem szorul mentegetőzésre, mert teljesen egyértelmű, hogy mik a szándékai veled!

Nyitókép: Shutterstock