magazin kibeszélő első randi randi párkapcsolat ne tedd
Úgy vélem, hogy a legtöbb lány/nő egy bizonyos életkor felett már meglehetősen sok randin van túl. Mi több, meglehetősen sok pocsék randin. Az alábbiakban egy kis segítséget szeretnék adni a férfiaknak, hogy legalább a randi helyszínének kiválasztásakor ne fogjanak mellé.

Pocsék randi persze nem csak abból adódhat, ha rosszul választjuk meg a találka helyszínét, hiszen hiába a csodás körítés, ha a partner túlságosan nyomulós, bunkó vagy egyszerűen csak nincs meg a kémia. Utóbbiakon ez a cikk sem fog segíteni, azzal kapcsolatban viszont útmutatóul szolgálhat, hogy – általában - hova nem érdemes megszervezni az első randevút.

A harmincas nő

Kezdésként azonban hadd adjak néhány tanácsot - úgy összességében - a harmincas nőkkel kapcsolatban. Nos, tudjuk, hogy a harminc az új húsz, ez azonban senkit ne tévesszen meg! Attól, mert egy harmincas nő manapság piszok jól tud kinézni, nem feltétlenül volt még házas, sőt sok esetben gyereke sincs, nem jelenti azt, hogy éretlen fruska, aki bármivel beéri. Igen, uraim, a harmincas nőnek valószínűleg vannak már igényei. És nem, nem feltétlenül a pénztárcátok vastagságára gondolok, hanem arra, hogy ez a korosztály szereti, ha megbecsülik és ha nem amolyan „ahogy esik úgy puffan" módon randiznak vele. Miért? Mert már látott egy-két dolgot, valószínűleg túl van néhány kapcsolaton és

nem szívesen vesztegeti az idejét olyanokra, akik arra sem képesek, hogy összehozzanak egy épkézláb randevút.


Szóval, mielőtt kitalálnád, kedves uram, hogy hova vidd a harmincas nőt, számolj ezekkel.

Ami kizárt!

Kérlek, soha ne vidd a harmincas nőt az első randin moziba – maximum akkor, ha már eleve ismeritek egymást és mindketten imádjátok a mozizást. De ha nem így van, és ez nem egy különleges kapcsolódás köztetek, akkor a mozi közhelyes, elcsépelt, ráadásul a sötétben, némán ültök két órán át, tehát esélyetek sincs arra, hogy valóban ismerkedjetek. Mire vége lesz a filmnek addigra meg jó eséllyel indultok haza vagy ha van egy másik program is, akkor meg minek vesztegettétek az időt a vászon előtt? A mozi egyébként nem rossz program, csak hagyd inkább későbbi alkalmakra.

Forrás: Thinkstock

Kérlek, soha ne vidd a harmincas nőt az első randin kocsmázni a barátaiddal. Lehet, hogy ez tizenévesen jó buli, meg legalább nem kell egyedül megbirkóznod a szituációval, de egy bizonyos kor után elég ciki, ha képtelen vagy felülkerekedni ezen a helyzeten és irányítani a dolgok menetét. Ráadásul

a nő nem arra kíváncsi az első találkán, hogy te milyen jól elnevetgélsz és sörözgetsz a haverokkal,

arra meg főleg nem vevő, hogy vadidegenek hülye kérdéseket tegyenek fel neki, amikor még azt sem tudja, érdekes vagy-e a számára egyáltalán. A haveros találka tehát bőven ráér még!

Kérlek, soha ne vidd a harmincas nőt az első randin egy zsúfolt, hangos bulihelyre. Bár a harmincas, szingli nők többsége szeret táncolni és szeret bulizni is, első alkalommal biztosan nem akar egy olyan helyre menni, ahol csak üvöltve tudtok kommunikálni és a meghitt hangulat helyett vizslató tekintetek, vadászó férfiak és nők vesznek titeket körül. Ti már levadásztátok egymást, most kicsit nyugodjon meg mindenki és ismerkedjetek. Ha pedig valóban bejöttök egymásnak, lesz még időtök együtt bulizni.

Te mivel egészítenéd ki a felsoroltakat?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.