Azt kérte, köpjek a szájába, ezért faképnél hagytam (18+)

szex kibeszélő felnőtt gusztustalan magazin erotika
A haverok állandóan hencegnek a hódításaikkal, és minden kocsmázás során végig kell hallgatnom, hogy az alfahímek miként cserkészték be és ejtették rabul az áldozataikat. Ezzel szemben nekem szó szerint sivár az életem, a randikban is felsülök és ha néha belemegyek egyéjszakás kalandba, nos, abban sincs köszönet...

Nem titkolom, de azért nem is rakom ki a Tinder-profilomra, hogy számomra érzelmek nélkül nem megy a szex. Valami minimális kis szikrának meg kell lennie ahhoz, hogy teljesíteni tudjak, és ehhez nem elég egy szép női test látványa. Persze, ha magamat kényeztetem, akkor jók a fotók, videók is, de ha már valakivel együtt kell gyűrni a lepedőt, akkor nem gépként akarok létezni. Érezni akarom a másikat, és nem csak úgy, hogy belehatolok.

Az összes egyéjszakás kalandomra emlékszem, de nem azért, mert ilyen jó lenne a memóriám. Eddig háromszor fordult elő, hogy egy durva buli után felvittem magamhoz valakit, és ha jó is volt az éjszaka, másnap reggel alig vártam, hogy az az idegen nő eltűnjön az ágyamból, az otthonomból. Tudom, hogy mindegyik alkalom az én döntésem volt, senki se tartott pisztolyt a fejemhez. Pontosan ezért mondtam ki hangosan is, hogy soha többet nem megyek bele egyéjszakás kalandba.

Hiába a fogadalom, az alkohol erősebb. Ritkán iszom, viszont akkor pár pohár után a fejembe is száll a pia és egyből latin szeretőnek képzelem magam. A haverok mindig mondják, hogy többet kéne innom, mert olyankor eltűnik rólam a szomorúság és felszabadulok, ellazulok. Sokkal jobban szeretik azt a srácot, aki pár pohár után bukkan elő belőlem. Aha, szépen megfogalmazták, hogy amúgy nem bírják a sótlan fejemet... De igazat kell adjak nekik, tényleg bennem van a feszkó.

Forrás: Shutterstock

A munkahely havonta szervez valamilyen csapatépítőt, vannak családi programok, meg sima kocsmázások is, nyilván nem sokan vannak, akik mindenhová, a piknikre és az iszogatásra is elmennek. Amúgy jó buli, csak vannak olyan kollégák, akik szeretik belevinni az embert a "rosszba". Egy ilyen italozás során vettek rá a haverok arra, hogy szedjem fel azt a csajt a pult végéről, aki állításuk szerint már hosszú percek óta szemezett velem.

Megittam a sört, és a gátlásaimat is hátrahagyva odaléptem a csajszihoz. Összenéztünk, mosolyogtunk és életemben először úgy szedtem fel egy vadidegen csajt, hogy egyetlen szót sem szóltam. A nagy összemosolygásnak ő vetett véget: megfogta a karomat és gyengéden az ajtó felé húzott. A kollégák a sörük fölött, tátott szájjal néztek utánunk, mert mint utólag megtudtam, csak szórakoztak velem, a csaj egyáltalán nem nézett rám, ezt ők találták ki.

Mire felfogtam, mi történik, már a csaj lakásán voltunk a hálóban, és sorban kerültek le róla a ruhák. Amikor lehúzta magáról a felsőjét, megjelentek rengő keblei, hosszú, szőke fürtjeit pedig úgy dobta hátra a nyaka körül, mint a reklámokban szokták a modellek. Szépen lecsúsztatta magáról a farmerjét, és ott állt előttem hófehér, csipkés fehérneműben és a ujjával intett, hogy lépjek közelebb.

Megfogta és megszorította a karomat, belém mélyesztette a körmeit, miközben vadul csókolni kezdett.

Kapkodtam a levegőt és mikor eleresztett, úgy éreztem magam, mintha most bukkantam volna fel a víz felszínére. Óvatosan elkezdte kicsatolni a melltartóját és felfedte hatalmas, formás melleit. Egyre keményebb lettem, feszült rajtam a nadrág és olyan merevedésem volt, mint korábban még sosem. Nekiláttam kioldani az övemet, de mielőtt lehúzhattam volna a sliccet, a csajszi elém térdelt, elővette a f*rkam, amely azonnal eltűnt a szájában. Földöntúli gyönyör.

Forrás: Shutterstock

Felhúzta rám az óvszert, megcsókolt és levette a bugyiját. Kiegyenesedett és megállt előttem. Hagyta, hogy a tekintetemmel végigmérjem csodás, körteforma alakját. Mesés, barna bőre csak úgy csillogott az izzadtságtól és kellemes vaníliaillat lengte körbe a hálót. Végigsimította a karomat, a derekamat, a lágyékomat, puha keze birtokba vette az egész testemet. Éreztem meleg leheletét a nyakamon, bizsergett minden porcikám, ahogy az ajkával csókolgatni kezdte a nyakamat.

Fokozatosan, apró léptekben haladt végig a tarkómon, egészen fel a fülemig. Képes lettem volna ott helyben elélvezni, ha még egyszer hozzám ér az ajkával. Meg akartam fordulni, megragadni és az ágyra lökni, de hallottam, ahogy kinyílik a szája és a fülembe suttogott.

Azt akarom, hogy köpj a számba – mondta selymes hangon.

A szemem egyszeriben kipattant, kiszállt belőlem az alkoholos mámor és ahogy lankadni kezdtem, egyre lazább lett rajtam az óvszer. Megfordultam, de már nem akartam megragadni, csak néztem ezt a gyönyörű nőt, akiről nem gondoltam, hogy ennyire perverz is lehet. Szó nélkül felöltöztem és becsuktam magam mögött az ajtót, pont úgy váltunk el, ahogy pár órája a kocsmában megismerkedtünk.

Miközben jöttem lefelé a lépcsőházban, éreztem, hogy az óvszer még rajtam lötyög és már azon járt az eszem, ezt hogyan fogom előadni a haveroknak a legközelebbi kocsmázáson...

Neked belefér a szexbe valami vad, meghökkentő dolog?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.