magazin fehérnemű push up kibeszélő optikai tuning férfiasság push up boxer boxer
Ki ne ismerné az alakformáló ruhákat? Képesek megregulázni és elrejteni a hurkákat, feszessé varázsolni a combokat, megnagyobbítani a kebleket és kerekké varázsolni a popsit. De az optikai tuning nem csak a nők számára elérhető! Léteznek ugyanis olyan fehérneműk, amelyek segítenek a férfiaknak, hogy az S-es csomagból L-es váljon.

Nevezhetjük ezt röviden és tömören átverésnek, és felesleges pénzkidobásnak, mivel nagyon hamar kiderül, hogy a csomagolással megtévesztettük a vevőt, aki így joggal kérhetné a panaszkönyvet... Hiszen a mell mégsem olyan nagy és feszes, a szerszám pedig nem is ütvefúró, hanem csak egy egyszerű csavarbehajtó. Mégis sokan használják ezeket az alakformáló ruhákat, és én teljesen megértem, miért nyúl sok nő és bizony több férfi is ehhez a gyors megoldáshoz.

A plasztikai beavatkozás nemcsak drága, de veszélyes, sokak számára pedig ijesztő is, egy push-up melltartó vagy boxer viszont tökre ártalmatlan, klasszisokkal olcsóbb mint az operáció, és bármikor megszabadulhatunk tőle. Mondhatni, a push-up fehérnemű a szegény ember plasztikája.

Korábban sosem jutott volna eszembe felvenni egy push-up boxert, sokáig azt sem tudtam, hogy létezik ilyen, mígnem egy legénybúcsún elő nem került az egyik ajándékdobozból egy ilyen fehérnemű. A leendő férj vette a poént, rögtön fel is vette, és szembeötlő volt a változás. A boxer nem volt hivalkodó, épp csak ott alakított a srácon, ahol kellett.

Forrás: Shutterstock

Elől dudorodott, hátul pedig feszesre húzta a fenekét. A többiek rögtön mondták neki, már évekkel ezelőtt vehetett volna egy ilyet, mert akkor nem várt volna ilyen sokáig, hogy becsajozzon.

Azon a bulin fogant meg a gondolat, hogy én is beszerzek egy push-up boxert. Nem kellett sokáig keresgélni a neten, temérdek lehetőség közül választhattam, és meg is rendeltem szinte az elsőt, ami megtetszett. Alig egy hét alatt kihozták, és akárcsak Tomi haverom a legénybúcsún, én is azonnal belebújtam. Már úgy, meztelenül, csak a boxerben döbbenetes volt a változás, de igazán akkor éreztem a hatását a megnövelt csomagnak, amikor nehezebb volt felhúzni a farmer sliccét.

Szóval ilyen lehet nagy dákóval biliárdozni?

Perceken át néztem magam a tükörben, elől és hátul, szinte vágytam rá, hogy azonnal kimenjek az utcára és végigsétáljak a környéken. Kíváncsi lettem volna arra, lesz-e aki megnéz, de még inkább érdekelt, hogy másnap a kollégák közül bárkinek is feltűnik-e a változás. Mert bizony vallomással tartozom: én nem álltam be abba a sorba a születésemkor, ahol a nagy dorongot osztogatták. Egész életemben viselem ennek a hatását, visszahúzódó és csendes, cuki, szerény, jó barát... így jellemeznek. Nem kell magyaráznom, hogy miért.

De másnap reggel, a push-up boxerben mintha újjászülettem volna. Meg merek esküdni arra, hogy a villamoson és a metrón is megnéztek, és tudjátok, azzal a végigmérős nézéssel, a mellem pedig dagadt a büszkeségtől. Sőt, be kell ismerjem, hogy baromi izgató is volt a helyzet, mert hiába tudtam, hogy csalás az egész, mégis elhittem, hogy valóban lehetne a becenevem a háromlábú. Egészen magabiztosan lépkedtem az utcán, huncut mosoly játszott a szám szélén, és ezt a munkatársak is észrevették.

Ha nem is a megnövelt méret, de a hirtelen jött magabiztosságom és lendületem meglepte őket. Nem gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerű holmi, ami alig került ötezer forintba, ekkora változást eredményez majd. Hogy ettől leszek magabiztos, ettől érzem magam férfinak, erősnek, és mindennek, ami ehhez a szóhoz, a férfihoz hozzátársulhat.

Randizni még nem próbáltam benne, mivel elég nagyok a fenntartásaim, hiszen hamar kiderül a turpisság, de az biztos, hogy a hétköznapokban továbbra is hordani fogom, mert imádok sütkérezni a tekintetekben és imádom azt a Bencét, akivé váltam.

Szerinted átverés a push-up fehérnemű?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.