magazin kibeszélő felnőtt rajzszakkör erotikus történet rajzolás hobbi akt erotika aktmodell férfi akt
Az egész testem bizsergett, kivert a víz és az ájulás határára sodródtam, szinte biztos voltam abban, hogy a teremben mindenki engem néz. A szívem ugyanis úgy kalapált, hogy azt hittem, bármelyik pillanatban átszakíthatja a mellkasomat. A teremben síri csend volt, a rajzbakok recsegése és ropogása szimfóniává olvadt a papírlapokat szántó, folyamatosan kopó grafitceruzák sercegésével.

Éveken át jártam rajzszakkörre. Azt mondták, hogy van hozzá tehetségem, ezért a szüleim még kisiskolásként beírattak a helyi művház tanfolyamára, ahol felvételire készülő gimnazisták és nyugdíjasok együtt töltötték a szerda délutánokat. Az esetek többségében edényeket, kávéfőzőt, játékokat, vázákat és fedőket, egyszóval háztartási eszközöket rajzoltunk. A terem közepén felállított, kirakodóvásárokat idéző installáció havonta egyszer változott, addig mindenkinek volt ideje "körbeülni", és több szögből is lerajzolni a látványt.

Egyfajta önképző kör volt, ahol a tanár úr minden foglalkozáson felolvasott, vagy komplett albumokat játszott le a hordozható magnóján. Felvágós, elitista és túlságosan művészieskedő dolognak tűnhet, és elsőre nekem se volt szimpatikus, hiszen popot hallgatok, ponyvát olvasok, sosem vágytam ebbe a világba, de ahogy teltek a hetek, megszerettem ezt a miliőt, azt hogy kiszakadhattam a mókuskerékből, a szokványos életemből.

Éveken át zavartalanul ment minden a jól megszokott rutinban, mígnem eljött az egyetemi felvételi, elkerültem Budapestre és minden percemet kitöltötte a tanulás (okozta stressz). Vége lett a nyugodt, gondtalan gyerekkornak, már egyedül, a szülők mindennapos és közvetlen támogatása nélkül kellett boldogulnom egy idegen, a korábbinál sokkal nagyobb városban.

Akkora sokk volt ez, hogy minden gyerekkori szokásomat, hobbimat elhagytam és bő tíz évvel a diploma megszerzése, valamint pár nappal a harmadik munkahelyváltás után, a kiégés határán kúszott elő a gondolataim tömegéből, hogy ismét ceruzát kellene ragadni. Nem csak olyat, amellyel rajzolni is lehet...

A covidos bezártságot és a magányos órákat a rajzzal sikerült átvészelnem. Nincs olyan tárgy vagy bútor a lakásban, amiről ne készült volna rajz. A ceruzát egy idő után felváltotta a szén, majd a pasztellkréta, a véges berendezési tárgyak után pedig az önarcképhez fordultam. Akkor fedezi fel és ismeri meg magát igazán az ember, ha rajzolni kezdi. Meg kell figyelned a szemed alakját, az orrod formáját, rájössz, milyen hosszú és mennyire lóg a fülcimpád, mennyire mitesszeres a bőröd és igazából nem is szimmetrikus az arcod...

Forrás: Shutterstock

Nagyobb sokk, amikor a saját, teljesen meztelen testedet kell aprólékosan szemügyre venned. Leakasztottam az előszobában álló fali tükröt, betettem a nappali közepére, leültem vele szemben a kanapéra és jöhetett az az utazás, ami felért egy terápiával. Kínkeserves órák voltak, sosem szerettem a tükörben nézni magamat, most viszont új szemszögből láttam a testemet. Nem hazudok, először csak pár percig bírtam, és napokig rosszul voltam, olyan fájó volt a szembesülés.

A pandémia aztán véget ért, elkezdtem egy újabb munkát, a rajzolást pedig nem engedtem el. Azt viszont éreztem, hogy az otthoni firkálgatás már nem lesz elég, valami más kell, és ekkor jött az ötlet, hogy keressek itt a fővárosban is egy szakkört. Könnyebben ráakadtam, mint vártam, és már másnap ott ültem a szomszédos gimi rajztermében, ahol ugyanolyan edények és vázák voltak kihelyezve, mint egykoron vidéken. Felolvasás nem volt, zene sem, mindenki csendben ült és elmélyülten koncentrált.

Az első alkalom után a tanárnő figyelmeztette a kicsiket, mert volt pár fiatalabb rajzoló is, hogy jövő héten ne jöjjenek, mert aktot rajzol majd a csoport. Hatalmasat dobbant a szívem, mert meztelen testet még sosem láttam élőben. Igen, itt vagyok majdnem negyvenévesen és még nem volt dolgom férfival, és fedetlen női testből is csak a sajátomat láttam. Most viszont egy hús-vér ember fog előttem ülni. Már ettől a gondolattól izgalomba jöttem és alig bírtam kivárni az egy hetet, hogy újra péntek este legyen.

Egészen héten azon rágódtam, vajon ki lesz a modell, férfit vagy nőt kell rajzolni, tényleg meztelen lesz-e, mármint teljesen?! Jól fog kinézni? Idős lesz vagy fiatal? A munkában brutál szétesett voltam, úgy belepörgettem magam, hogy észrevétlenül elszáguldott a hét nap és mire észbe kaptam, már újra a rajzbakon ültem és remegett a kezemben a ceruza. Volt egy-két új arc, mármint akiket nem láttam egy hete, és azt próbáltam kitalálni, melyiküket látom majd vajon ruha nélkül...

Ekkor kopogtattak, majd meg sem várva a választ belépett a terembe egy sötét hajú, barna szemű, kreol bőrű srác, én pedig úgy eltátottam a számat, hogy a mellettem ülő csajszi bökött oldalba: ennyire látványosan ne epekedjek már a modell iránt. A srác biztosan sportoló, mert ruhán keresztül is látszottak dagadó izmai, erős alkarja és formás vádlija. Te jó ég, micsoda lábak! Úgy levert a víz, mintha radiátorokkal raktak volna körbe. Belegondoltam, hogy hamarosan, életemben először, meztelen férfi testet láthatok, ráadásul nem csak egy szemvillanásnyi időre, hanem több mint egy órán át vizsgálhatom.

A srác odaállt a terem közepén levő székhez, letette a táskáját, majd egyből vetkőzni kezdett. Gyorsan lekerült a vékony pulóvere, majd a pólója, és mikor felvillantak a kockái, a teste oldalán is jól kivehető bordázott izomzat, a terem együtt, egyszerre szívta be a levegőt. Jól van, nem csak engem érintett meg a látvány. A srác levette a Vans cipőjét, kibújt hosszú szárú, fehér zoknijából és a lábszárán látszott, hogy nyomot hagyott rajta a zokni szoros szára. Gigaerős vádlija volt, amelyet vékony rétegben, fekete, göndör szőrszálak takartak.

A mellettem ülő csajszi, aki az előbb oldalba bökött, olyan hangosat nyelt, hogy többen is felé fordultak. A srác ugyanis elkezdte kicsatolni az övét, hallottuk, ahogy csilingel a csat, majd levette a farmer rövidnadrágját és ott állt előttünk egy szál boxeralsóban. Szépen összehajtotta a ruháit, majd eltette őket a táskájába és leült a székre. Magán hagyta a gatyáját, és bár valami látszott így is a méreteiből, hatalmas csalódást éreztem. Ekkora előjáték után többre számítottam. Odanyúltam a ceruzámért és elkezdtem felskiccelni a srácot.

A vázlattal kész is lettem, mikor megtörte a csendet a tanárnő hangja:

A srác ekkor felállt, én felemeltem a tekintetem a rajzlapról és mintha egy lassított felvételt néznék, hogy minden részlet az emlékeimbe rögzüljön, Krisztián levette a boxerét és mindenki szemügyre vehette a szerszámát. Eddig csak pornófilmekben láttam ilyet, de élőben még lenyűgözőbb volt a férfi nemi szerv formája, mérete és szépsége.

– mondta a tanárnő, aki egy határozott mozdulattal kirántotta a széket a srác mögül, majd elmagyarázta neki, milyen pózt vegyen fel. Gyorsan kiradíroztam a vázlatot és közben igyekeztem lenyugtatni magam. Az egész testem bizsergett, a lábam úgy járt fel és alá, mintha ülve akarnék maratont futni. Skiccelés közben csak futólag mertem rápillantani Krisztián csípőjére, ugyanis a lényeg pontosan szemben állt velem. Éreztem, hogy ha tovább nézem, menten elélvezek.

Forrás: Shutterstock

Minden idegszálammal a srác arcára összpontosítottam és rajzolni kezdtem. Egy óra alatt kész volt a teljes test, a fejétől a talpig kidolgozva minden, egy rész kivételével. A csípő nálam egy hatalmas üres kör volt, egyszerűen nem volt bátorságom hosszabb ideig megnézni ezt a területet. A tanárnő ekkor ért mögém, fel sem tűnt, hogy elindult körbe, és erős hangja riasztott fel a gondolataimból.

Muszáj voltam ránézni Krisztiánra, és jól éreztem, az egész terem és persze a modell is engem figyel. Pár másodpercig tartottam a szemkontaktust, majd mikor Krisztián elmosolyodott, és intett a szemével, hogy nézzek lejjebb, óvatosan végigkúszott a tekintetem a testén.

Izmos barna bőre kissé csillogott az izzadtságtól, a lámpák fényében ugyanis melege lehetett, de rutinosan és jól tűrte a mozdulatlanságot. A válla olyan erős és széles volt, mint egy vízilabdázónak, a dereka kecses, de izmos, a hasán kissé elcsúszva, de egymást váltották a kockák. Az alhasa pedig mint egy kifutópálya, a lényegre irányította mindenki tekintetét. Teljesen csupasz volt, hogy minden izom tökéletesen látszódjon.

A szerszáma kissé előre meredve, lefelé lógott, mögötte pedig ott pihentek a "többiek" is a csomagban. A tenyerem és az ujjaim is izzadtak, folyamatosan a nadrágomba kellett törölnöm, mert nem tudtam rendesen tartani a ceruzát. Minden vonal után visszapillantottam Krisztiánra, szuggeráltam a péniszét és csak arra koncentráltam. Igyekeztem elvonatkoztatni a látottaktól, de nem ment. Szinte éreztem, milyen lehet a tapintása, láttam ahogy lüktet benne a vér és éreztem, hogy nemcsak a rajzlapon tátongó ürességet, de a bennem lévőt is kitölti a srác szerszáma.

A homlokomon gyöngyözött a verejték, a ceruza fel-le járt a papíron és mikor az utolsó vonalat behúztam, felszakadt belőlem egy néma sikoltás. A grafit végigszaladt a papíron, hosszú csíkban felsértve a felszínét. A szívem majd szétszakította a mellkasomat. Letettem a ceruzát és felálltam, odatántorogtam az ablakhoz és kihajoltam, hogy szívjak egy kicsit a hűs, nyáresti levegőből. Sosem volt még úgy orgazmusom, hogy nem értem magamhoz.

A fantázia, mint uralkodó erő

A férfiak és a nők is egyaránt szeretnek fantáziálni, akár szexuális együttlét, akár maszturbáció közben. A fantázia lehet egyszerű csók, de extra póz vagy olyan helyzet is, melybe a való életben sosem kerülnének. Az erős szexuális fantázia pedig képes lehet anélkül is a csúcsra juttatni az embert, hogy ténylegesen magához nyúlva, vagy megtörténne az aktus.


Ennek oka, hogy a fantáziáink pontosan ugyanazokat az agyterületeket hozzák működésbe, amelyeket a fizikai életben ért ingerek. A fantáziára való képesség nemcsak a szexualitás széleskörű megélésben lehet hasznos, hanem az élet más területein is, számos kreatív szakmának ( pl. lakberendezés, regényírás) alapja a jó képzelőerő. Nem véletlen, hogy a szakemberek a legtöbb szülőnek azt javasolják, hogy mesenézés helyett inkább olvassanak mesét a kicsiknek, hiszen ezzel segíthetjük a gyermek fantázia világának fejlődését.

Szoktál fantáziálni?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.