párválasztás kibeszélő buta okos
A férfiak szerint tényleg taszítóak az okos nők? Nem. Meg egyébként sem szeretem az ilyen kijelentéseket. Csupa közhely. Mint azok, hogy "ha nagy a srác keze akkor a ... is nagy " meg, hogy a magas pasik csak az alacsony csajokra buknak. Falra mászok az összes ilyentől. 

Mindenki egyedi. Minden férfi, minden nő, minden párkapcsolat és minden élethelyzet. És tudom, tudom... volt egy ilyen kutatás, ami szerint brit tudósok megállapították, hogy az intelligens nők nem olyan vonzóak, meg ritkábban kérik el a számukat, mint a butuskának, de a brit tudósok már sokszor tévedtek...

Szóval nem hiszem, hogy hülyének kellene tettetni magunkat egy randin, ha nem akarjuk macskás vénlányként végezni. Ha túl nagy falat vagy valakinek, azért mert állandóan olvasol, több diplomád van és építően tudsz hozzászólni a társalgáshoz, amikor szóba jön az amerikai elnökválasztás, akkor hagyd. Hadd menjen. Ne sajnáld.

De két dolgot sose tévessz össze: az intelligenciát az okoskodással!

Ne oktasd ki a lovagodat mindenről, mert az tényleg baromi idegesítő. Én is a falra mászok azoktól, akik mindig, mindent jobban tudnak. Ha elront egy évszámot, vagy rosszul informálódott valamiről, esetleg félregépel egy szót, légy elnéző. Mindenki hibázik. Ne told rögtön az arcába, hogy AZT KÉT T-VEL ÍRJUK!Valószínűleg már ő is rájött.

Forrás: Getty Images/iStockphoto/SanneBerg/Sanneberg

Ne mondd, hogy téged nem idegesítene egy pasi, aki arról is kioktat, hogy hogyan kell megnyomni a gombokat a mosógépen, hogyan üsd össze a reggeli rántottádat vagy, hogy hogyan végezd a munkádat, amit már évek óta csinálsz. A falra másznál, ha valaki minden egyes témában kiselőadást tartana neked, amit csak feldobsz és a világ összes területén mindent "jobban tudna" nálad. Na ugye.

Egy kapcsolat akkor jó, ha együtt fejlődtök, együtt tudtok meg dolgokat a világról. Ezért inkább azt mondanám, ne vedd fel a tanár néni szerepét, inkább nyisd ki a szemed és figyelj, mert biztosan neked is van még mit tanulnod. És persze neki is. Akivel éppen randizol, akivel jársz és akivel együtt élsz.

Pont innen ismered meg az igazán intelligens embereket: fejlődni akarnak.

Hidd el, mindenki megtalálja azt, aki úgy szereti ahogy van. (Nem ELFOGADJA, hanem SZERETI!) Tudod, mint Mark Darcy Bridget Jonest: Úgy, ahogy van.

Nyitókép: iStockphoto

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.