magazin kibeszélő első randi randi Randevú
Rémes randikból gondolom sokunknak kijutott már - legyünk nők vagy férfiak. Ez annak ellenére is igaz lehet, hogy ami az egyik félnek rémes, az a másiknál egyáltalán nem biztos, hogy kiveri a biztosítékot.

Az utóbbi hetekben több írásom is született rémes randikról. Persze, hogy kinek mi a rémes, az egyéni tolerancia függvénye, hiszen kiderült, míg én teljesen megdöbbentem, amikor az egyik randipartnerem egy oltári koszos autóval jött az első személyes találkánkra – mivel úgy vélem, hogy ez tiszteletlenség mind a másikkal, mind a szituációval szemben –, addig valaki annak adott hangot a magazin közösségi oldalán, hogy nem finnyáskodnom kellett volna, hanem inkább kitakarítani a kocsit... mármint nekem, aki először találkozott a szóban forgó férfivel. Ilyenkor látom, mennyire mások vagyunk és ami az egyiknek meglepő, az a másiknak nem az. De hát, így szép a világ. Igaz?

Az én rémes randijaim már véget értek a koszos autós pasi, az exét zaklató lovag és persze a „majd én megmondom, hogy te mit szeretsz" férfi típusaival, ám nem mehetek el szó nélkül még egy mintapéldány mellett, akivel ugyan nem én randiztam, ám ennek ellenére úgy gondolom, nem árt róla is beszélni...

A férfi, aki az exet szapulja

A történetet egy barátnőmtől hallottam, Rékától, aki évekkel ezelőtt találkozott Ferivel. Minden remekül alakult, nagyon szimpatikusak voltak egymásnak, így megbeszéltek egy randevút az Állatkertbe. Ott is nagyon jól érezték magukat egészen addig, amíg Feri el nem kezdett az exéről beszélni. Olyan első randim nekem is volt már, ahol a srác a volt barátnőjéről mesélt, mi több, bevallotta, hogy a szakításuk után zaklatta a lányt, mert nem tudta feldolgozni, hogy elhagyta, olyan találkám azonban még nem akadt, ahol a partnerem habzó szájjal szidta volna az exét. Réka és Feri randiján azonban ez történt. Lehet, hogy ebben sem fog velem mindenki egyetérteni, de szerintem az első randevún a volt párunkról beszélni, főleg pedig szapulni, nem éppen a legjobb taktika.

Forrás: Shutterstock

Réka először nem is foglalkozott a dologgal, elvégre oké, miért ne lehetne szóba hozni Ildit, a gazellatermetű exet, hiszen mindenkinek van múltja. Az azonban kifejezetten zavarta, amikor

Feri már húsz perce csak arról panaszkodott, hogy bár Ildi modelleket megszégyenítő darázsderékkal és formás cicikkel rendelkezett, a főzőtudománya kimerült a rántotta készítésében,

takarítani pedig csak vele volt hajlandó... és különben is, olyan szemérmetlen igényekkel hozakodott elő a kapcsolatuk három éve alatt, hogy legalább a szülinapján vigye el őt Feri egy étterembe vagy színházba.

Skandallum! Ja, nem! Inkább az a felháborító, ha egy férfi az első randin hosszan ecseteli, milyen dögös volt az exe, majd magából kikelve mesél arról, hogy elvárták tőle, hogy ő is részt vegyen a lakás takarításában. Réka nem is nagyon jutott szóhoz, igaz, nem is akart ezekre a dolgokra reagálni. Csak figyelte Ferit, ahogy a macskamedve ketrece előtt egyre hangosabban és egyre dühösebben ecseteli Ildi jellemét, mert persze a kifakadás itt nem ért véget. Nagyjából egy órán át tartott, míg Feri kitárgyalta – saját magával – az ex förtelmes tulajdonságait.

- Tudod, jobb ez így - mondta Réka, a történet elmesélését követően. - Időt és energiát spórolt meg Feri mindkettőnknek, hiszen így pontosan képet kaptam arról, hogy ő mit vár el egy nőtől a kapcsolatban és arról is, hogy ő mire hajlandó a kedveséért – vagy inkább mire nem. Mennyivel jobb így, mintha menet közben derült volna ki, hogy én még egy rántottát sem akarok összedobni egy diktátornak, sőt darázsderekam sincs.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.