álomnő kibeszélő fiús lány cicababa
Azt hiszed, csak úgy lehetsz álomnő, ha minden porcikád dúskál az ösztrogénben? Szerintem elég, ha önmagad legjobb változatát adod. Ami nem feltétlenül hajaz egy Scarlett Johanssonra vagy Angelina Jolie-ra.

Őszintén szólva én kifejezetten élvezem, hogy fiús lánynak tartanak - bár a bátyám és az öcsém társaságában felnőve nem is volt nagyon más választásom. Na meg aztán nekem is megvannak a kattanásaim, amikor kétségbeesetten nyúlok a rúzsért, és úgy kicsípem magam, hogy a saját anyám sem ismerne fel. Viszont alapvetően mégis azt gondolom, hogy megéri lazára venni a figurát. Mondom is, hogy miért!

Viszlát kínos csendes!

Gyerekként az informatikus bátyámmal rengeteg számítógépes stratégiai játékot vittünk végig - és ezeket a mai napig imádom. Amikor a randizós korszakomban az első csendszünetben bedobtam a Heroes of Might and Magic-et vagy az Age of Empires 2-t, a legtöbb srác - viccből - azonnal meg akarta kérni a kezem. Gondolom, ugyanez a lelkesedés várható, ha autómárka-szakértő vagy focirajongó vagy - nálam ezek kimaradtak.

No para faktor

"Basszus, de gyűrött a ruhám! És a hajam sem áll sehogy! Ráadásul időm sem volt kisminkelni magam." Na, ez az, amin egy fiús lány szinte sohasem izgatja magát. Ahogy a párom fogalmazott: "A fiús lányok valahogy nem olyat karót nyeltek" - és ez rengeteg szabadságot ad. Nem kell odafigyelned, szépen beszélsz-e, vagy hogy mindig makulátlan legyen az outfited. Na jó, talán egy állásinterjún igen, de barátok között simán ellazulhatsz.

Költségkímélő

Olyan másfél éve egy barátnőm nálam vendégeskedett. Talán az ellentétek vonzzák egymást, mert ő akkor is 100%-ban nőies, ha nem is akar az lenni. Egyetlen egy éjszakát volt nálam, de mintha 3 hétre jött volna - annyi szépítőszert hozott magával. Bevallom őszintén, a feléről a mai napig sem tudom, mire jó. Mindenesetre annak örülök, hogy nem költök kisebb vagyonokat kozmetikai termékekre, a sampon és a szappan relatíve olcsó, és a környezetemet sem szennyezem vele. A szempillaspirál pedig addig jó, amíg be nem szárad.

A fiús lány: férfimágnes

Imádnak a férfiak. Jó, nem az összes, de több mint amennyivel elbírnál. Tévhit, hogy a férfinak a Végzet Asszonya kell. Ők is csak egy társra vágynak, mint mi - és ha egy párkapcsolatban a szenvedély mellett megvan a "legjobb barát" érzés is, akkor nagyon jó eséllyel indultok egy tartós, boldog kapcsolat felé. Gondolj csak bele: a tökéletes férfi (Brad Pitt, ez olyan egyértelmű) mellett valószínűleg csak feszengenél, de egy szimplán jóképű, laza srác mindjárt más.

Karizma kimaxolva

Valószínűleg izgalmas személyiség vagy, kiváló humorérzékkel. Talán a humor épp azért nem a nők asztala, mert a "finomság" és a disznó viccek nem járnak kéz a kézben. Viszont nem láttam még olyan társaságot, ahol egy vicces karaktert - nemtől függetlenül - ne imádtak volna. A jó humor pedig általában intelligenciával párosul. Persze láttam már extra nőies, gyönyörű nőt, aki végtelenül intelligens és humoros - de a férfiak számára valószínűleg ez lehet a lottó ötös, annyira ritkaságszámba megy.

Úgyhogy nyugodtan engedd el a "Miért nem öltözködsz kicsit nőiesebben?" és egyéb hasonló jó tanácsokat! Szerencsére nincs két egyforma ízlés, és amúgy sem éreznéd magad jól egy erőltetett szerepben.

Nyitókép: AFPforum

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.