magazin kibeszélő karácsony 2021 advent Life karácsony adventi kalendárium
Már csak párat kell aludni és meggyújtjuk az első adventi gyertyát, ezt követően pedig lassan nekiállhatunk az adventi kalendárium bontogatásának is. Te már beszerezted a tiedet?

Gyerekként szerintem mindannyian imádtuk az apró csokifigurákat rejtő adventi kalendáriumokat. De miért ne szerethetnénk ezeket felnőtt fejjel is? Szerencsére ma már nemcsak a gyerekek nyitogathatják a 24 apró ablakot, hanem mi, felnőttek is, hiszen számos típus kapható mind a férfiak, mind a nők nagy örömére.
Körülnéztem hát, hogy melyek 2021-ben a legizgalmasabb adventi kalendáriumok nekünk, nőknek.

BABOR

A BABOR adventi kalendáriumáról tavaly már írtam, de idén sem maradhat ki a nagy kedvencek közül, hiszen ez egy olyan ünnepi naptár, ami egyedülálló a maga nemében. Miért? Mert nem különféle szépségápolási vagy sminktermékeket rejt, hanem egy komplex szépségkúrát. A neve is BABOR Adventi Ampulla Naptár, ahol

a különféle ampullák tökéletes összhangban fejtik ki hatásukat és varázsolják az arcunkat még szebbé mire eljön a karácsony.

A kis fiolák között akad, hidratáló, vitalizáló, ragyogást fokozó, regeneráló, ráncfeltöltő és sejtmegújító hatású is. Ráadásul idén minden ablak egy apró történetet is tartalmaz, melyből napról napra bontakozik ki a BABOR 65 éves története.

BABOR Adventi Ampulla Naptár Forrás: hu.babor.com

L'Occitane

A L'Occitane kalendáriumával tavaly ismerkedtem meg és azt mondhatom, szerelem volt első próbálásra. Eleinte tartottam az erős illatoktól, de egyetlen termékük sem okozott semmilyen problémát még az én ekcémára hajlamos bőrömnél sem.

A márka idén is több kalendáriummal rukkolt elő, amelyek közül akad két klasszikus típus és egy újrafelhasználható.

A klasszikusokban találhatunk tusfürdőket, mini szappanokat, hidratáló krémeket, hajmaszkot, samponokat, tusfürdő olajat, kézkrémeket, arckrémet, ajakbalzsamot, testápolókat, lábkrémet és egy szérumot is. Az új, fenntarthatóság jegyében készült kalendárium pedig 24 kis pamutzsákocskát tartalmaz, amelyeket minden évben újra megtölthetünk. A környezettudatos naptár mellett ez a szett tartalmaz még egy szappant, egy testápolót egy tusfürdő olajat, egy kézkrémet, egy sampont és egy kondicionálót is.

A L'Occitane kalendáriuma Forrás: hu.loccitane.com

Yves Rocher

Az Yves Rocher idén szintén kitett magáért és egy szemet gyönyörködtető csomagolású kalendáriummal rukkolt elő.

S, hogy mit rejt a szép külső? Klasszikusokat, újdonságokat, finom illatokat és limitált kiadású ünnepi termékeket,

így a meglepetések között helyet kaptak arcmaszkok, micellás víz, tisztító gél, elixír, nappali és éjszakai arcápoló, rúzs, körömlakk, szemceruza, szempillaspirál, hajleöblítő ecet, sampon, hajbalzsam, hajmaszk, testápolók, testradír, ajakbalzsam, kézkrém, tusfürdők és mini parfümök is. Itt tehát az arc- és testápolótermékek mellett már dekorkozmetikumokra is számíthatunk a meglepetések között.

Yves Rocher kalendáriuma Forrás: yves-rocher.hu

The Body Shop

A The Body Shop kalendáriumával már tavaly is kacérkodtam, valahogy mégis kimaradt eddig azok közül a naptárak közül, amelyeket fel is fedeztem. Idén azonban lehetőségem nyílt arra, hogy ezt bepótoljam, én pedig örömest vetettem bele magam a feladatba.
A The Body Shop 2021-ben három különböző színű, méretű és tartalmú kalendáriummal várja a karácsonyt, amelyek között akad lila, piros és zöld. Utóbbi kettő első ránézésre egy egyszerű doboznak tűnik, ám

ha felnyitjuk a tetejét egy 3D-s karácsonyi jelenet tárul elénk, ráadásul a fiókos elrendezésnek köszönhetően, az advent elmúltával is tovább használhatjuk a kalendáriumot

és a rekeszeiben mindenféle apróságot tárolhatunk. Ez szerintem nagyon praktikus, ráadásul környezettudatos is. Ami pedig a három naptár tartalmát illeti:

A Share the Joy lila színű adventi kalendárium többek között tartalmaz kézkrémeket, tusfürdőket, fürdőgolyókat, fürdőpamacsot, testvajat, sampon, ajakápolót, arctisztítót, fátyolmaszkokat, szappant, hajbalzsamot, hajcsat szettet, testradírt és testvajakat.

A Share Love & Joy zöld színű óriás adventi kalendáriuma a fentiek mellett különböző tonikokat, sminklemosó balzsamot, konjac szivacsot, ajakvajat, fürdő smoothie-t, arcmaszkokat, fátyolmaszkokat, testpermetet, testjoghurtot és szérumokat is rejt.

A Share the Love piros színű, nagy adventi kalendáriuma pedig átmenetet képez a kicsi és az óriás naptár között, és olyan plusz termékek lapulnak benne, a krémek, tusfürdők, testápolók, fürdőgolyók, samponok és balzsamok mellett, mint a sminklemosó pamutkendő, a fürdőrózsa vagy a himalájai bambusz szenes tisztító arcmaszk.

The Body Shop - Share the Love nagy adventi kalendárium Forrás: the-body-shop.hu


Én a piros kalendáriumot kaptam meg és bizony nem bírtam magammal december 1-ig, így az első néhány szám mögé be is kukkantottam... Itt jegyezném meg, hogy ebben a kalendáriumban, nem apró ablakok mögött várják a meglepetések, hogy leleplezzük azokat, hanem a kisebb-nagyobb fiókokban, külön, egy-egy ajándékdobozba rejtve lapulnak, ez pedig valahogy még különlegesebbé teszi a bontogatást – legalábbis számomra.
Úgyhogy már alig várom, hogy decemberben teljesen felfedezzem a The Body Shop piros színű adventi kalendáriumát.

Ha pedig érdekel, milyen kalendáriumokat találtam férfiak számára, olvasd el ezt a cikket: Krémek, szerszámok és alkohol: ilyen adventi kalendáriumokat találtam pasiknak

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.