Dörök Vanda

Rovatok:

Ha találkoznál a Jótündérrel, mit kívánnál tőle?

Kedves Jótündér!

Az első kívánságom: mindenkinek kívánok 3 kívánságot azzal a kikötéssel, hogy a másoknak ártó kívánságok nem teljesülhetnek.

A második kívánságom: szeretném, ha minden rokonom és utódom olyan szép, egészséges és értelemmel teli életet élhetne, hogy úgy érezzék, nincs szükségük a 3 kívánságukra.

A harmadik kívánságom: rengeteg pénz és még több pénz. Ebből időt vásárolnék magamnak. Csak azzal foglalkoznék, amiben örömöm lelem. Például végigolvasnám azokat a könyveket, amelyeket már régóta tervezgetek. Aztán körbeutaznám az egész világot! Minden tájat bebarangolnék, a párás dzsungelektől kezdve a kopár kősivatagokig. Délelőtt az Antarktisz roppant jéghegyeit érinteném meg a fantasztikus jégtörők fedélzetéről. Majd délben a Mount Everest tetejéről integetnék, és éjjel a Namib-sivatag csillagos égboltját bámulnám lélegzetvisszafojtva. És hogy ne csak magamra gondoljak, ebből a mérhetetlen vagyonból bőkezűen támogatnám a tudományos kutatásokat és a karitatív szervezeteket. Mert a mérhetetlen gazdagok kutya kötelessége, hogy adjanak a világnak.

+1: Végigcsapatni a Burning Man fesztivált!


Fotó: Szabó Gábor

Cikkei:

Még több