vitorlázás nyári ruha céges rendezvény divattipp esküvő maxiruha borozás
Augusztusba léptünk, a nyár utolsó hetei állnak előttünk. Jó lenne még minél több programot belesűríteni ebbe a pár hétbe, ezért a barátnőkkel számba vettük, kinek milyen terveink és kötelező programjaink vannak még a nyáron. Borozni még biztosan elmegyünk együtt, és olyan esküvő is lesz, amire mindannyian hivatalosak vagyunk. Emellett akadt még a "táncrendünkben" balatoni vitorlázás, céges rendezvény és akad, aki még fesztiválra készül. És ilyenkor jön a kérdés, mit vegyünk fel?

Természetesen minden eseménynek megvannak az írott és íratlan szabályai. Nem csak azt illik tudni, hogy hogy kell viselkedni, az sem mindegy, mit veszünk fel. Nem biztos, hogy azt a ruhát, amit egy esküvőre vásároltunk, egy nyáresti borozáshoz is fel tudjuk venni. Valószínűleg túlöltöznénk magunkat, és ez könnyen fordítva is megtörténhet, a tervezett szórakozásból aztán egész estés feszengés lesz. Hogy ezt elkerüljük, körülnéztünk a piacon, mit vennénk fel az előttünk álló alkalmakra. Szuper dolgokra leltünk!

Vitorlázáshoz

Speciális a helyszín, egy vitorláshajóra nyilvánvalóan nem mehetünk magassarkú cipőben. Kényelmes mégis csinos, színes, nyárias darabokat válogattunk össze. A klasszikus sötétkék és fehér nadrágokhoz remekül mutat egy élénk színű vagy mintás póló, játékosságot csempészve ezzel az kék-fehér csíkos, klasszikus összeállítások egyhangúságába.

Forrás: BestSecret
1. Sárga galléros póló, 3.202 Ft - Bestsecret; 2. Zöld csíkos póló, 6.050 Ft - Bestsecret; 3. Fehér len sort, 6.015 Ft - Bestsecret; 4. Sötétkék bermuda, 2.146 Ft - Bestsecret; 5. Virágmintás póló, 8.898 Ft - Bestsecret

Nyáresti, barátnős borozáshoz

A meleg nyári estéken is legjobb választás egy lenge, mégis csinos ruha, amit könnyen átjár a szellő egy kellemes kis fröccsteraszon. Különbözőek vagyunk, különböző stílusú ruhákat válogattunk össze, de abban mindannyian egyetértettünk, hogy a rojtos aljú maxiruhát mindenki szívesen felvenné.

Forrás: BestSecret
1. Virágos koktélruha 21.273 Ft - Bestsecret; 2. Rojtos maxiruha 9610 Ft - Bestsecret; 3. Virágos maxiruha 20.543 Ft - Bestsecret; 4. Pink-petrol midiruha 40.778 Ft - Bestsecret; Pink ruha 36.870 Ft - Bestsecret


Esküvőre

Nem egyszerű egy esküvőre megfelelő ruhát választani, főleg, ha az ifjú pár nem közli, hogy milyen lesz a nagy nap stílusa, lesz-e dresscode. Jórészt ujjatlan ruhákat választottunk, egy nyári esküvőn az ember rekkenő hőségre számít. Az ujjatlan darabokhoz azonban mindenképpen vigyünk magunkkal egy vékony blézert vagy bolerót, a szertartások alatt ezt illik felvenni. Kerültük a fehér színt, az a menyasszonyé, a vendégek számára tabu, és ilyen a piros is, ami hagyományosan az újasszony színe. Nem illik fekete darabokat sem választani, mert az a gyász, a szomorúság színe.

Forrás: BestSecret

1. Sárga pliszírozott ruha 10.061 Ft - Bestsecret; 2. Szürke-virágos estélyi ruha 24.819 Ft - Bestsecret;3. Púderrózsaszín ruha 45.697 Ft - Bestsecret; 4. Világoskék estélyi 17.798 Ft - Bestsecret; 5. Félvállas, virágos ruha 28.149 Ft - Bestsecret


Fesztiválra

Szerintünk fesztiválokra is kényelmes darabokban érdemes menni, a helyszín jellege miatt ajánlatos kerülni a magassarkú cipőket, és a szűk, mozgást nehezítő miniruhákat. A maxiruhák idén nyáron virágkorukat élik, ezért egy klasszikus fazonra, hímzett mintával és farmerruhára esett a választásunk. Akad köztünk olyan is, aki ilyen helyeken csak nadrágban érzi jól magát. Ebben az esetben egy csinos selyemtop és egy farmer rövidnadrág lehet a nyerő. Minden ruhadarab tökéletes kiegészítője a szalmakalap és a bőr saru.

Forrás: BestSecret
1. Zöld, hímzett mintás maxiruha 37.904 Ft - Bestsecret; 2. Farmerruha 74.109 Ft - Bestsecret; 3. Farmersort 8.624 Ft - Bestsecret; 4. Spagettipántos selyemtop 4.626 Ft - Bestsecret; 5. Szalmakalap 4.572 Ft - Bestsecret; 6. Bőr saru 12.458 Ft - Bestsecret

Céges rendezvényre

A céges partikra érdemes elegáns, ám visszafogottabb darabokat választani. Egy ilyen rendezvényre egyikünk sem választott volna harsány, erős színű ruhákat, maradtunk a szürke, fekete, fehér, sötétzöld változatoknál. Kedvencünk a sötét overál, ami nem csak elegáns, de szuper kényelmes is.

Forrás: BestSecret
1. Szürke miniruha 59.926 Ft - Bestsecret; 2. Fehér-kockás ruha 24.918 Ft - Bestsecret; 3. Sötétkékruha övvel 49.199 Ft - Bestsecret; 4. Csíkos ruha 36.313 Ft - Bestsecret; 5. Sárga ruha 59.469 Ft - Bestsecret; Sötétkék overál 21.358 Ft - Bestsecret

Használd ki exkluzív meghívónkat, és csatlakozz a BestSecrethez még ma! Vásárolj designer divatot, cipőket és kiegészítőket olyan márkáktól mint az Escada, Comma, Diesel, Set vagy a Guess akár 80%-os kedvezménnyel!

A cikk megjelenését a BestSecret támogatta.

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.