divat kibeszélő magazin blogbejegyzés tél színtipus
A barátnőim köre nagyon hasonlóan épül fel, mint az ikonikus Carrie Bradshaw-é. A női típusok mindegyikét lefedjük, mi így négyen (de erről majd egy következő cikkemben mesélek). Most csak az egyiküket szeretném kiemelni a sorból. A magabiztos tél típust, aki mindig tudja, hogy mit kell felvennie, hogy passzoljon a hangulatához.

Először tisztázzuk, hogy milyen a tél típusú nő! Egyszóval gyönyörű. Bővebben? Hamvas fehér bőr, ébenfekete haj, sötét szemek, akár csak Hófehérke a Disney mese vásznáról. Ő mindent megadna az én vörös hajamért, én pedig örökre szerelmes leszek az ő fekete fürjeibe. Megjelenése és kisugárzása még akkor is határozott és magabiztosságot sugároz, amikor egy cseppet sincs a helyzet magaslatán. Ez elsősorban abból fakad, hogy pontosan tudja, hogy mi áll jól neki. Mit mivel kell kombinálnia, és mi az, amit soha nem szabad felvennie. Az öve egy makulátlan tél típusú hercegnő gardróbja.

Ha te is ebben az évszakban tündökölsz, olvass tovább, mert elárulom, hogy mivel teheted egyedivé a szürke hétköznapokat is.

A tél típusú nőnél gyakoriak az éles kontrasztok. A leghellemzőbb a sötét haj, a világos bőr és a világos szempár, kombinációja. Ritkán ugyan de előfordul sötétebb bőrrel is, ám a hajszín ekkor sem változik. Összhatásában az élénk és hideg jelzők érvényesülnek benne. Emiatt öltözködéséven a hideg, élénk árnyalatok dominálnak, de kivételes módon a fekete és a fehér is maradéktalanul beilleszthető a szettjébe.A kék összes árnyalatának, a harsány sárgának, sőt még a tűzpirosnak is ott a helye minden tél típusú lány, nő, édesanya, üzletasszony ruhásszekrényében.

1. Ralph Lauren ruha 52 990 Ft - aboutyou.hu, 2. Medicine Kézitáska Herbaria 12 990 Ft - answear.hu, 3. Answear Sál Answear Lab 7710 Ft - answear.hu, 4. H&M Farmerruha 9495 Ft - hm.com, 5. Answear Bőr csizma Answear Lab 18 990 Ft - answear.hu, 6. Local Heroes Övtáska 18 990 Ft - answear.hu Forrás: SHE

Sosem felejtem el, amikor Eszter egy fájdalmas szakítás utáni hétvégén egy sötétlila kabátban jött el a heti csajos dumaestünkre. Senki sem mondta volna meg róla, hogy a poklok poklát élte meg az elmúlt napokban. Hófehér bőréhez és fekete hajához gyönyörűen illeszkedett a kabát vidám lila árnyalata, és ettől ő maga is vidámnak és élettel telinek tűnt. Imádom, hogy bátran és tudatosan használja a legharsányabb színeket is.

De mire való a divat és az öltözködés, ha nem erre? Sokkal nagyobb jelentőséget érdemel, mint amennyit a legtöbb embertől kap. Egy jól kombinált, jókor viselt szín jobb kedvre derít, ápol, eltakar, kommunikál helyettünk, és akkor is kifejezi valódi énünket, amikor egy kicsit sem vagyunk magabiztosak. Egy jól kiválasztott szett akár életet is menthet.

Legyél magadra büszke ha a tél szülöttje vagy, és viseld a hozzád illő színeket magabiztosan!

Nyitókép: Schutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.