magazin tanga kibeszélő bugyi alsónemű női alsó
A férfiak korán eldöntik, hogy a csupán háromféle típusú alsó közül melyik számukra az ideális, de a nőknek nem adatott meg ez az egyszerűség. A mi alsóneműs fiókunkban sok és sokféle bugyi lapul, melyeket egymástól teljességgel különböző alkalmakra tartogatunk.

Olyan ez, mint a fürdőszoba: egy nő három polcot és egy teljes kisszekrényt birtokol, míg a férfi elfér egy kisebb fonott kosárkában. Te tudod nőként, hogy ez nem flancolás, csupán a lehetőségek kiaknázása. Így vagyunk a bugyikkal is.

A női alsó tipikusan az a ruhadarab, aminek életünk egy bizonyos szakaszában - gyermekkor - csupán a kényelmet kell szolgálnia, esetleg a mintájával feldobni a reggeli kötelező öltözködést. Mivel senki sem láthatja, csak mi és az anyukánk, aki kimossa, nem is fordítunk rá nagy figyelmet. Ám elérkezik az az időszak, amikor már a tornaóra öltözőjében, bizony elő-elő bukkanhat, és a nagymama fazonért már felső tagozatban érhetnek kellemetlen beszólások. A mell növekedésével előkerülnek a szettek, az alsó és felső színek párosítására tett kísérletek. Rém izgalmas az a folyamat, ami lassan megtölti a hálószobánk egy-két fiókját izgalmasabbnál izgalmasabb bugyikkal.

Vannak a randi bugyik, amik személytől és vérmérséklettől függően jelölhetik,

  • a tangákat, amik a kiszemelt férfi sármjának növekedésével válnak egyre kisebbé, hálósabbá, csábítóan vörössé
  • a francia bugyikat, amik csipkéitől gyakran már nem is látszik maga az anyag, aminek elméletileg fednie kellene az intim tájainkat
  • a harisnyatartóval egybevarrt szexi alsókat, amiket csak igazi fame fatale típusok viselnek
  • a varrás nélküli bugyik, hogy a testhez feszülő ruhácska alatt olybá tűnjön, nem is viselünk semmit
  • és végül az alakformáló alsók, amennyiben nem tervezünk a randi végén ágyban kikötni

Nem szabad megfeledkezni azonban arról, hogy a randikon túl is van élet. Jöhetnek a cuki állatmintás, csíkos, pöttyös alsók! A hétköznapi alsó általában kényelmes, ugyanakkor alkalmazkodik a felvenni kívánt ruhadarabunkhoz. A farmerhez mehet az alacsony szabású teljes bugyogó, de egy vékony anyagú, testhezálló szoknyácskához már 10 nőből 8 a pamut tanga mellett dönt - nem reprezentatív, barátnői felmérés alapján.

Forrás: Shutterstock

Ám ismerjük el, hogy minden nő fiókjában lapul pár darab végtelenül kényelmes, sehol se szorító, ellenben mindent elfedő „nagyi bugyi", aminek se a színét, se a mintáját nem lehet már teljes őszinteséggel megállapítani, mivel ezek gyakorlatilag elpusztíthatatlanok, bármennyi mosást kibírnak. Eredetükről csak legendák szólnak, de abban biztosak lehetünk, hogy sosem mentünk be egyetlen fehérnemű boltba se, hogy pár perccel később ilyenekkel távozzunk. Egyszerűen csak vannak, velünk együtt léteznek a térben, és mi imádjuk egy bekuckózós napon felvenni őket, rádobni egy kitérdelt melegítőnacit, és csak lenni.

Az alsóneműs fióknak van egy titkos részlege, ami a száműzött darabokat rejti.

Ezek azok, amik felett eljárt az idő vagy épp a súlyunk, de áruknál, érzelmi kötődésünknél fogva képtelenek vagyunk megválni tőlük.

Időnként bele-bele ütközünk az egyikbe, engedünk a pár pillanatnyi nosztalgiaérzésnek, majd megfogadva, hogy kidobjuk, visszagyömöszöljük a nem épp dedikált helyére.

Mindenkinek megvan a maga kedvenc bugyi fazonja, de vajon tudod-e, hogy mennyi féle közül is választhatnál? Vegyük sorba, hogy mik lapulhatnak akár nálad (is)!

Klasszikus - Az „alap" női alsó eltakarja majdnem a teljes feneket, de alacsony dereka csak a csípőig ér.
Brief – Ez az előzőhöz nagyon hasonló, de derékig felér.
Hipszter alsó vagy hipsteralsó – Csípőig ér, a fenék-comb résznél nincs ív, inkább egyenes a szabása.
Francia bugyi – A köldöknél enyhén lefelé ívelt, csípőig ér, a fenék alsó domborulatait szabadon hagyja.
Női boxer – Ez lényegében megegyezik a férfi boxerekkel, de a szára rövidebb.
Brazil alsó – Csípőig ér, titka a hátsó részének kialakításában rejlik: a fenék alsó része fedetlen, oldalán nincs varrás, teljesen testhez simul.
Tanga – A feneket teljesen szabadon hagyja, hátul csupán apró háromszög alakú anyag fut a két fenékdomborulat között.
String – A tanga merészebb változata, esetében a hátsó anyagrész csupán egy vékony csík, zsinór.

Neked melyik a legkedvesebb női bugyi fazonod?

Nyitókép: Shutterstock

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.