Pazar nyári szettek: Ki a lakásból, és tündökölj!

Végre süt a nap, végre kimehetünk, végre ledobhatjuk a melegítőnacikat, végreee van miért kiöltözni. Dzsungelmintás, áttetsző, pöttyös, neon - de vajon mit is kell idén felvenni?

Nem egyszerű ez a nagy szabadságérzés, főleg úgy, hogy hónapok óta maximum a hajgumink színét párosíthattuk az aktuális kinyúlt pólónkhoz. Ha szeretnél tündöklően kirobbanni a lakásból, mutatom, mit vegyél fel hozzá!

Magas derekú nadrágok előnyben!

Visszatért a 70'-es évek nagy kedvence, amely nemcsak a forrónadrágokban, de a trapéz végű hosszú változatokban is hódít. Szépen kihangsúlyozzák a derékrészt, amit időnként cuki masnikkal is díszítenek. Természetes vagy harsány színek, mindenhogy tökéletes!

Forrás: Reserved/Mohito

Fekete és fehér pöttyök mindenhol...

Ezek a minták most nadrágon, felsőn, ruhán egyaránt megtalálhatóak. Mindegy, hogy feketén fehér vagy fehéren fekete, akkor is vigyázni kell a nagyobb pöttyökkel, mert összenyomhatják az összképet. Ha nem tudod magadon elképzelni nagy mennyiségben, próbálkozz meg kendőkkel!

Forrás: Mohito/Bershka/Orsay

Hangsúlyos puffok

Egyszerű és nagyszerű. Nagyon vidám fazon, amely könnyed nyári ruhákon és blúzokon mutat a legjobban. Ha igazán szexi szeretnél lenni benne, akár áttetsző darabokat is választhatsz, de a pasztell színekkel sem fogsz mellélőni.

Forrás: H&M/ZIA/Mango

Utazz a dzsungelbe!

Idén a virágmintákat kiszorították a dzsungel levelei. Annyi változat van ezekből a típusokból, hogy tuti te is megtalálod a hozzád legjobban illőt. Nadrág, szoknya, felső vagy libbenő nyári ruha, mindenen jól mutat.

Forrás: Mohito/Bershka/H&M

Merészeknek metál csillogás

Nemcsak a meghökkentő neon színek vannak most porondon, de a csillogó anyagok is. Ezzel azonban csínján kell bánni, inkább csak egy-egy darabot hordj magadon belőle! Egy megcsillanó nyári anyag már önmagában vonzani fogja a tekintetet.

Forrás: Reserved/F&F/Bershka

Körkörös őrület

A millióféle táska közül most a kerek változat hódította meg a kifutókat. Készülhetnek műbőrből, szalmából, vagy akár teljesen áttetsző műanyagból is. Igaz, nagyon sok minden nem fér el bennük, de cserébe annyira jól néznek ki!

Forrás: Mohito/H&M/Reserved

Az idei szezon vagány megoldásokat kínál. Most már csak a számodra legmegfelelőbb változatokat kell megtalálnod, és indulhat is a nyár! Stílusra fel!

Forrás: Shutterstock
Élsz-halsz a SHE.HU cikkeiért?
Iratkozz fel a Cikkajánló szolgáltatásunkra, és mi elküldjük neked emailben a hét legjobb írásait, nehogy lemaradj róluk. ;)

Nyitókép: Zia/AFPforum/Bershka