Tavaszi színek és fazonok a szenvedély jegyében!

Most, hogy elköszöntünk a téltől és széles mosollyal élvezzük a tavasz minden egyes napsugarát, lecserélhetjük a meleg pulcsikat a sötét összes árnyalatával együtt.

Én hiszek benne, hogy a színekkel, mintákkal és fazonokkal befolyásolhatjuk a hangulatunkat.
Ha vidám szettekbe öltözöl, azzal igazán lendületessé teheted a napodat! Érdemes kipróbálni!

Hogy mik az idei trendek? Már mutatom is!

Változatos színnyomások

Amivel idén tuti nem nyúlhatsz mellé, azok a virágminták és a csíkozások. Ezeknél a daraboknál a harmóniára kell fektetni a hangsúlyt, mivel már önmagukban is feltűnőek. Újdonságnak számít a régi időket idéző batikolás, színátmenet és patchwork minta. Ezeket inkább a bohém stílus kedvelői részesítik előnyben, de sokszínűségük miatt jól illeszhetőek a vidám szettekhez is. Próbálj ki egy újraértelmezett stílust!

Forrás: mango.com/orsay.com/mohito.com

Apróságok

A divathetek első számú kedvencei azok a stílusos darabok voltak, melyek rojtokkal, masnikkal, virágokkal, pliszékkel voltak megspékelve. Ezek a finom megoldások most a cipőkön is megjelennek, így akár a lábbelinkre is helyezhetjük a hangsúlyt. Válassz idén egy romantikus darabot!

Forrás: orsay.com/mohito.com/hm.com

Kabátok világa

A trenchek megőrizték vezető helyüket a kifutókon. Érdemes beszerezned egy ilyen kabátot, hiszen rendkívül praktikus: sportos, illetve teljesen nőcis szettekhez is tökéletes. A blézereket nézve azonban már újításról beszélhetünk: az aszimmetrikus forma került előtérbe, amit magassarkúval és sportcipővel is kombinálhatsz. Ha farmerekben gondolkodsz, a kőmosott változatot válaszd!

Forrás: orsay.com/reserved.com/orsay.com/mohito.com

Nadrágra fel!

Bermuda, cargo, palazzo, biciklis. Igen, igen, ezek mind olyan nadrágtípusok, amelyek közül válogathatunk. Mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelő darabot, legyen az laza esésű palazzo vagy az idomokat kiemelő biciklis fazon. Ha újdonságra vágysz, válassz egy rövid bermudát, ami a szabása miatt rendkívül jól hangsúlyozza a lábakat! ;) Ha a lazább vonalon mozognál, keresd a boltok polcain a zsebes, vagány cargo fazont!

Forrás: mohito.com/berskha.com/guess.com

Fejdíszek aranykora

Most nem kell azt érezned, hogy talán ez sok lesz... mert most semmi sem sok. Köthetsz a fejedre kendőt, rakhatsz rá vastag hajráfot vagy telepakolhatod a hajad csattokkal. Minél feltűnőbb lesz az összhatás, annál jobb!

Forrás: hm.com/mohito.com/Shutterstock

 

Forrás: Mudra László
SHE.HU Kibeszélő!
Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Katt IDE, és mondd el nekünk!

Nyitókép: mango.com/orsay.com/mohito.com

    Ezt olvastad már?