öltözködés nők ruhák olasz stílus
Az olasz nőknek egyszerűen nincs párjuk! Szenvedélyesek, élettel és stílussal vannak átitatva, és érzelmeiket hatalmas amplitúdón élik meg.

A férfiakat fél perc alatt képesek az ujjuk köré csavarni. Sugárzó mosolyuk sejteti, hogy a legnagyobb harmóniában vannak önmagukkal, és minden pillanatban a lehető legjobban érzik magukat. Számukra nem léteznek különleges alkalmak, mindig igyekeznek legjobb formájukat hozni, és imádják, hogy nőnek születtek! Dögösek, szexik, a divat a vérükben van. Nekünk pedig be kell vallanunk, hogy egy picit - na jó... nagyon - irigyek vagyunk rájuk emiatt! Bár ők genetikailag így vannak kódolva, érdemes megfigyelni, hogy miben rejlik a titkuk!

Forrás: Collection Christophel/© Compagnia Cinematografica Champion

Ruhatáruk alapja a jó fehérnemű

Hogy a ruha alatt mit viselnek, azt nem sok mindenkivel osztják meg, mégis náluk egy testet hangsúlyozó fehérnemű jelenti az alapot. Bátran hordanak alakformáló bugyit vagy push-up melltartót, de mindenből csakis finom csipkét és persze egymáshoz passzolóakat. Még akkor is, ha nem készülnek ágyba bújni kedvesükkel.

Dolce & Gabbana Forrás: Getty Images/Vittorio Zunino Celotto

Ünneplik a minőséget

Szeretik az eleganciát, kizárólag minőségi alapanyagokból készült ruhákat vásárolnak. Gardróbjuk tartós, örök daraboktól roskadozik - csak semmi jogging, edzőcipő és egyszezonos cuccok! Egy finom bőrcipő, díszített talpú szandál vagy retikülszerű táska izgalmas csattal viszont bármikor jöhet!

Gina Lollobrigida Forrás: Getty Images/Central Press

Kiemelik nőiességüket

Ünneplik a teltebb formákat, nem félnek hangsúlyozni kerek popsijukat vagy szélesebb csípőjüket. Figyelembe veszik, hogy alkatukhoz melyek a legelőnyösebb ruhadarabok, tisztában vannak vele, hogy mit kell hangsúlyozniuk, illetve eltakarniuk. Kedvenceik a magas derekú ceruzaszoknyák, a vállakat szexin szabadon hagyó felsők és a derékban szűkített ruhák.

Monica Bellucci Forrás: Getty Images/Vittorio Zunino Celotto

Bolondulnak a kiegészítőkért

Egy a szetthez választott egyedi karkötő, látványos bross, gyűrű, nyaklánc vagy sál sokkal magabiztosabbá teszi viselőjét. Az olasz nők ezt pontosan tudják! Imádják a csecsebecséket, de csak mértékkel! És persze a sálak megszállottai: hajba, nyakra, táskára, sőt még a derekukra is kötik őket. Egy különleges statement fülbevalóért és hatalmas napszemüvegért pedig egyenesen meghalnának!

Dolce & Gabbana Forrás: Getty Images/Pietro D'aprano

Időt fordítanak magukra

Legendásan szép hajuk és bőrük a pletykák szerint az extra szűz olívaolajtól olyan gyönyörű. Nem sajnálják az időt a mindennapos sminkelésre, az otthoni szépségrituálékra, emellett sokat költenek fodrászra, kozmetikusra. Minden reggel kellő időt fordítanak aznapi szettjük kiválasztására, hogy különlegesnek érezzék magukat. A frissen manikűrözött körmök és ápolt kezek szintén elengedhetetlenek!

Forrás: Getty Images/2014 Getty Images/Express

Élvezik az életet

A napfényes Itáliában egyszerűen ragadós a pozitív életszemlélet! Itt mindenki hangos, szélsőséges, és maximálisan a pillanatnak él. A család fontos összetartó erő, a szokások apáról fiúra öröklődnek, és tisztelik a hagyományokat. A nők csinos formájukat az egészséges táplálkozásnak köszönhetik, az alapanyagokat ugyanis piacokról, helyi termelőktől szerzik be. Sok jó minőségű zöldséget, gyümölcsöt és halat fogyasztanak, és naponta isznak egy pohár bort.

Érdemes őket követni! ;)

Forrás: iStockphoto/Ckarlie
Lifehack francia módra: csoki és pezsgő a karcsúságérthttp://www.she.hu/tippek-trukkok-tanacsok/20170621-francia-nok-etel-karcsusag-taplalkozas-modszer-pezsgo-csokia-ratatouille-recept.htmlOlasz életérzés a ruha alatt: fehérneműk a dolce vita jegyébenhttp://www.she.hu/stilusszunet/20170619-olaszorszag-fehernemu-divat-fashion-outfit-intimissimi.html

Nyitókép: AFPforum

Mondd el Te mit gondolsz!

Neked mi a véleményed erről a cikkről? Egyetértesz vele, vagy teljesen máshogy látod? Csatlakozz a SHE Kibeszélő Facebook csoportunkhoz és mondd el nekünk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.